TikTok'ta bir video gördüm. Kadın eşinden harçlık alıyor ve bunu övüyor. sizce normal mi bu

TikTok'ta bir video gördüm. Kadın eşinden harçlık alıyor ve bunu övüyor. sizce normal mi bu

Normal değil. Eşinden para almasına bir şey diyemem çünkü çalışıp çalışmamak onların tercihi ama yediklerini içtiklerini aldıklarını gezdiklerini gördüklerini b*k varmış gibi paylaştıkları yetmedi şimdi de sıra eşlerinin verdiği paraya gelmiş.
Garip tarafı o para kendi parası olsa 'Amaan görgüsüz bu parasını gözümüze sokuyor' dersiniz ama başkasının parasını gözümüze sokunca normal bir şey mi oldu yani? Hayatları kocalarından ibaret ve bankamatikleri etrafta yokken ne yapsınlar, birbirleriyle s*dik yarışına girip hangi koca daha canım ve savurgan onun yarışını yapıyorlar tabi.
Neresinden bakarsan bak aciz bir zihniyet bu. Kocam bana bileklik aldı, bak perdeleri değiştirmeme izin verdi, döşedim seti ay benden iyisi yok. Ya büyüklerimiz bize harçlık verirken kimselere göstermeden gizlice verir, aldıklarını kimsenin gözüne sokmazlar bir de bunların yaptığı ahlaksızlıklara bak.
Siz istediğinizi diyin ama bence bu oldukça acınası ve aptalca bir kafa yapısı. Bir program vardı kocalarıyla hava atıyorlardı işsizler, işte yazdığım kafa aynı kafa. Benden uzak olsunlar.
Kadın eşinden para alabilir
Sen zamanında babandan almadın mı?
Ama harçlık tabiri yanlış bunu paylaşmak daha bı tuhaf
Tuhafta değilde şov işte ilgi çekmek istiyor kişi
Kadınlar eşlerinden para alabilirler bunlar normal şeyler zamanında babanızdan da aldınız hâlâ alanlarımız var
Anormal bir durum gibi yansıtmayın lütfen...
Kadının koca parası yemesi ayıp değil ama bunu böyle sosyal medyada gösteriş için yaymasi anlaşılır gibi değil. Kendi maaşını da çekip böyle atsa aynı şey düşünülür
Ya neden normal olmasın ki zaten olması gereken bir şey yok eğer evleniyorsan evlendiğim insan senin geçimini sağlamak ihtiyacını gidermek zorunda u artı bir şey değil tabii kişi isterse kendisi çalışıp kendisi de kazanabilir
Cevap
46Cevap
Harçlık değil para almak normaldir
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Kocadan harçlık almak tasviri bile sinirimi bozdu ya. Bi de üzerine millete hava atmak. Kesinlikle tasvip etmiyorum. Yani evet eşinden istikrarlı olarak maddi destek almak hukuken mantıklı ama, kendi adıma misal alsam bile hem o parayı harcarken çok olgun ve mantıklı davranırdım, hem de herkesden gizli tutardım. ⭐😎😎
#tubasueda 🍀🍀
Ya evlilikte senin, benim olmaz. Ben de olsa hayatta isteyemem mesela ama kocam gelip kendi içinden öyle geçtiyse ve verirse de çevirmem, ben de ona karşılık ona bir şey alırım veya yaparım içimden öyle gelir. Olur öyle alıp vermeler gayet normal yani.
Tabiki normal bişey kocan sana bakmak ve ihtiyaçlarını karşılamak zorunca yoksa ahirette ona sorulur aynı şekilde senşnde öyle kocanın ihtiyaçlarını karşılamak zorundasın dinimizde islamda karı koca çocuk ve anne baba ve akraba ve komşu ilişkileri çok çok çok önemli
Ha kocanın karısına para vermesi vacipmi farzmı vermezse günah olur mu bilmiyom ama ihtiyaçlarını karşılamak zorunda her iki kişi içinde geçerli dediğim gibi
Bu normal değilmi… aslında kendi paranı çekiyorsun bankamatikten gibi düşün. Yapay zekalı bilgisayardan değilde kurma kolu elinde olan zekasız bir makinadan para aldığını varsaymalısın :)
Hayat müşterek ve sen evi ayakta tutuyorsun o dışarıyı… saçmalamayın kızlaaaaaaar. Bazen kadın erkekten alır bazen erkek kadından … dünyanın düzeni böyle değilmi? Dişi ve erkek arasında devamlı bir şeyler gider gelir…… bu bazen paradır… sevgidir… ilgidir… çiçektir… strestir…. Sekstir….
Kadının eşinden para istemesi, alması normal bir şey. Bazıları bu durumu abartıyor. Ona harçlık denmiyor aslında. Bazıları video ve beğeni uğruna abartıyor.
Yani kari koca arasında ki olay bu bence çok üstünde durmamak lazım, fakat iğrenç olan şey bunu paylaşıp övmesi! Çok saçma ve utanç verici bence
İhtiyaç ile harçlık farklı şeyler
Tutupta bu sosyal medya da yaymak nedir
Sosyal medya da takipçi toplama ve para kazanma ile alakalı bir durum
Eğer çalışmıyorsa normal tabi hatta çalışıp da maaş kartını kocasına verenleri biliyorum. Neden veriyorsun diye sorulduğunda da para işinden anlamam, ne alınacaksa ne ödenecekse kocam ödesin, cebimde biraz harçlık olsun yerer bana diyor.
Görgüsüzlük ve sonradan görme. Yazık kocasından önce para görmemiş zavallıcık. Yani aslında burada komik olan şey bunu paylaşması.
Çalışmayan kadına harçlık verilmez. İhtşyaçlarını karşılasın diye para verilir ama bunun adı harçlık olamaZ
bence harclik diye birsey olmamali , cocuk musunuz , para ortak olmali, kari koca arasinda pranin lafi olmamali
kadın çalışmıyorsa eşi vermeli evet ama övünelecek bir durummu bilemedim. bazılarıda çalışmamak için herşeye bir kılıf uyduruyor...
Hadi alması normalde bunu övünecek bir şeymiş gibi paylaşması abes, kezban işi olduğundan anormal. Yazık sevinmiş ya...😂
Böyle biri ile evlenmektense evcil hayvan sahiplenin beyler.
Evlilikte senin benim olmaz, ayrica neden insanlar karı koca hayat arkadaşı olur ki, bereketi olmaz kese ayrilifinin
Gayette normal. Evlenmis olsam ve çalışıyor olsam bile eşimin bana harçlık vermesi hoşuma gider doğrusu 🤭
Kadın çalışmıyor ise normal. Çalışıyorsa eğer ortak bir keseden harcamaları gerekir o zaman. Parayı tutan kişide para biriksin.
Kadın en iyisini yapıyor biz okuyoruz da noluyor eşek gibi çalışıp iki kuruş para alcaz.
Bence her kadin kendi parasini kazanmali.
Ekonomik özgürlügü elinde olmali
Sence normal mi bazıları erkeği bankamatik olarak görüyor
“harçlık” adı altında yapılan bir şey normal olamaz ya
Kadın çalışmıyorsa gökten de para yağmıyorsa alınır tabii de böyle ilan edilmez bu
Kadın calışmıyosa işi gücü yoksa buna mahkum zaten
Kocadan harçlık alınırda bunu paylaşmak niye bu kafadam bebde istiyorum
sugar daddyden harçlık almaktan daha normal bence :D
Yani absürt bişey değil kocadan harçlık alınabilir ama bunu paylaşması absürt olan
Feminist cenaplar iş başında 😂 Neyse, görgüsüzlüğün gözlerimi yaşarttı.
Harçlık ne ya velisiymiş gibi. Eşlerin birbirine para vermesi normal
Gayet normal çalışmıyor ise alır.
Benim elim beni düzenli maaşa bağladı. 🤷♀️
Eşler arasındaki olağan durum. Bir tık uğruna abartılmış sadece.
Normal evleniyorsun ve eşin oluyo hayatı aynı paylasiyorsunuz sonuçta
bence onur kırıcı bir şey ya bir de paylaşıyor utanmadan
Yanlış pqrayi değil kredi kartini aldığını herkes biliyor kredi kartını patlatacagini 😂😂😂
Kadın çalışmıyorsa tabi ki normal. Koca bakmakla yükümlü
Çok çiğ diyeceğim daha bir şey demeye niyetim yok
Tiktok da ise gayet normal çünkü oradaki kadınların çoğu kocasının parasıyla böbürlenenler.
Tiktok kullananin akli olsa ne olacak gayet normal bir paylaşım
Harçlık verecek bir karım olursa, harçlık için özel tiktok hesabı açarım. 😂
normal ve olması gerekn bir şey kadın çalışsa dahi kocasından harçlık alabilir kendi ihtiyaçları için
benim karım olsa isterim, neden bilmiyorum ama hoşuma gitti. bayram olunca elini öperim, para vermezse s! kerim
Gayet normal ama bunu gösterip internete yaymak anormal bir şey yoksa bi problem yok zaten belkide sırf ilgi çekmek için yapılan bi paylaşım fazla anlam yükleme gerek yok
Gayet yeterli benim. kendi oz babam 50 liranin lafini yapyo elin oğlu napsin daha
Böyle paylasmasina gerek yok onun dışında kocasından para alması normal
Harçlık çocuğa verilir. Adam evde çalışıyorsa kadın da evde çalışıyor o ikisinin parası kimin parasını kime veriyor harçlık demesi zaten başlı başına saçma. Bunu paylaşmak hepsinden saçms
evliliği boyunca kocasının eline bakıp harçlık beklicek işte. acı.
Paylaşması tabı Kı anormal
Ama para alması degıl
Normal tabiki senin ki onun ki diye birsey yoktur hayat müşterek ve eşden ücret almak da gayet normal
Zorda kalırsa alabilir ancak bununla övünmesi o kişinin olmayan zeka seviyesini net bir şekilde ortaya koyar
Harçlık nedir ya? Hiç de normal gözükmüyor. Benim gördüğüm bütün ailelerde erkekler evin geçimini, kadınlar evin organizasyonunu sağlar.
Normal değil bende karıya para yedirecek vaziyet yok karılar anca erkek parası yemeği bilir 🤣🤣🤣😁😁
Aferim sana da soruyu soran sen değilsin niye atladın yorumuma 😂
Ödedin mi peki borcunu 😁
Sen bence her sorunun cevabına atlama sevmeme de atlanılmasını git başkasına atla
Aferim ödüyorsan 😀
kadın çalışmiyorsa erkektenona bakmakla yükümlü oldugi icin vermek zorunda kadininda kendine göre kişisel ihtiyaclari var sonucta.
Gurur kırıcı bence. Kadın da ayaklarının üzerinde durabilir ki.
Çok normal asıl garip olan 250 tl tekmi vermiş kdmekfmmrrsk
Cok normal fazla fazla al başkasına yedirmesine fırsat verme 🤣🤣
kocan kaç tl harçlık veriyor haftalıkmı aylık mı veriyor harçlığı
Altına alacak seni 10 dk. sonra tamam. azicik da kingirde din mi tamam ağzına sıçan
Normal. Ben çalışıyorum ama yine de isterim banane
Klasik türbanlı tr kızı
Onunla şey bile çekilmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?