Aile & Toplum Yazsam mı diyorsunuzzzz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Onu öyle özledim kii Güncellemeler1 yıl N'apicam Yazsam mı diyorsunuzzzz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Biscolatagirl Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Terk eden o ise yazma. Sensen biraz sempatik biraz da mesafeni koruyarak ilk mesajı yazabilirsin. 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Bana ne söylediğini bi bilsen Biscolatagirl 1 yıl Öyle ağır laflar ettiyse sakın yazma. Gururunu kırma onun gözünde. Soran 1 yıl Tamam kanka yazmayacağım Biscolatagirl 1 yıl Özlemek bazı insana karşı yenilgi bu durumda onlardan.
metropoltilkisiii Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Yaz ben olsam yazardim 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Biraz bende oglak burcu inadı var ilk yazamıyorum kimsete Yorumla Soran 1 yıl *kimseye Yorumla metropoltilkisiii 1 yıl O zaman soruyu neden sordun Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum Yorumla
Memati_BAŞ_diceksin Takip Et Bilge Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Hayır asfalta sürterim seni exine yazcaksan 1 0 Yorumla
SymanN Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yaz tabii ki eğer ki hakaret etmeyecekse 0 0 Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl yaz yaz 0 1 Yorumla DrErtuğrulbey 1 yıl durma yaz Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı. Yaz gitsin bea. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Terk eden o ise yazma. Sensen biraz sempatik biraz da mesafeni koruyarak ilk mesajı yazabilirsin.
Bana ne söylediğini bi bilsen
Öyle ağır laflar ettiyse sakın yazma. Gururunu kırma onun gözünde.
Tamam kanka yazmayacağım
Özlemek bazı insana karşı yenilgi bu durumda onlardan.
Yaz ben olsam yazardim
Biraz bende oglak burcu inadı var ilk yazamıyorum kimsete
*kimseye
O zaman soruyu neden sordun
Bilmiyorum
Hayır asfalta sürterim seni exine yazcaksan
Yazmazsan adam değilsin
Yaz tabii ki eğer ki hakaret etmeyecekse
Neden ayrıldınız
Uyuyodur. Sonra yazaraın
Yaz tabi
yaz yaz