Arkadaş çevreden bir kızı sevdim, iyi anlaşıyoruz aslında. Çarşamba günü yazdım o da yazdı sonra geri. Ben yazdıktan sonra geri Cuma yazdı. Sonra ben yine yazdım ve daha cevap gelmedi. Kızın sevgili açısından tecrübesi kötü yani yara izi var. Sizce kız bugün yazayım mı? Nasılsın diye sorsam, buluşmak ve konuşmak istediğimi sorsam?
Kız yoksa beni mi deniyor acaba? Misal hemen pes eden mi tip yoksa mücadele eden bir tip diye mi?
Kız yoksa beni mi deniyor acaba? Misal hemen pes eden mi tip yoksa mücadele eden bir tip diye mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bence sosyalden yazmak şansını düşürür eğer aynı ortamda bulunuyorsanız yanına gidip biraz konuşalımmı diyip kenarda konuşup bı yerlere davet edebilirsin evet mecbur sosyalden yazcaksan da bir an önce yaz her geçen zaman aleyhine
Ya buluşmak istemezse veya aramız bozulursa. Onu sevdiğimi bilmiyor yani söylemedim ama tahmin de ediyor olabilir
Zaten ona onu sevdiğini dışarıya davet etmeden onu daha yakından tanımadan söylersen şansın çok düşük daha önce kötü bişey yaşamamışsanız ya da kızın sevgilisi ya da konuştuğu biri yoksa zaten dışarı çıkma teklifini reddetmek tahmin ettirecek davranışlarda bulunmak da bı hatadır ama şu an çok kötü bı durumda değilsin sen şansını dene dışarı çağırmaya dışarı çıkarsanız direkt olarak ona iltifat etme ama ne güzel vakit geçiriyoruz, bu gün çok eğlendim gibi şeyler söyleyip bunu tekrarlamak istediğini söyleyebilirsin ama ben genelde çok sabırlı bı insan değilimdir o yüzden ikinci ya da üçüncü buluşmada seni daha yakından tanımak istiyorum derim bu zaten karşı tarafa ondan hoşlamdığımızı dolaylı yoldan anlatır ama aramız bozulur diye düşünme böyle şeyler gayet normal en kötü sevgilisi vardır şansını denemiş olursun red edersede o yanında olmıyacak şu anda da yok ama bu en kötü ihtimal çünkü muhtemelen halledersin soğukkanlı ol ve kendini cepte göstermemeye çalış bol şans
Sevgilisi yok ama bir zamanlar vardı, bu nedenle sevgi ve güven problemi var onda. En azındam öyle anladım beğendi bazı instagram videolarından. Kız snapchatte arkadaş grubumuza snap ararak çok boş bir gün yazı. Bende ona WhatsApp'tan yazdım nasılsın neden boş bir gün diye falan. Daha 1 saat önce cevap verdi. Hatta Cuma günü sorduğum soruya cevap verdi, çünkü en son cuma günü yazmıştı bana. Şimdi ben hafif bekletiyorum sonra yazarım
1 gün sonra cevap aldığım mesajı 5 dk bekletmeye gidiyorumdur sen bilirsin ama bence yapabileceğin en mantıklı şey bu kız biraz moralim bozuk konuşacak birine ihtiyacım var müsait olduğunda buluşabilirmiyiz diyebilirsin niye ben derse başka dertleşecek yakınım yok seni kendime yakın gördüm dersin ordan yürürsün bahane bulmak sana kalmış yakında bir yakının vefat ettiyse ondan bahsedebilirsin ya da en etkili yöntem red yediysen ondan bahsedebilirsin yemediysen de red yemiş gibi anlatabilirsin saatlerce ağladım çok üzgünüm falan diye biraz abartarak kim diye sorarsa boş ver ya adını ağzıma almak istemiyorum falan dersin ama illa merak ettim söyle ne olcak der birini bulursun onada iyi geceler
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!