Bu erkek kisisine dün ilk ben yazdım (cevrem iyi biri falan dedi ondan) burdaki birkac kişi konusmak istemiyo dedi bazıları da sen istemiyon gibi yazmıs sizce
Paylaştığınız kadarında 3 kere soru sormuş ama siz doğru düzgün, muhabbet etmeye istekli/hevesli olduğunuzu gösteren tek bir cevap vermemişsiniz. Cevaplarınıza, ona yönelik merakınıza ilişkin sorular ekleyebilirdiniz ama o da yok.. Katkınız yokken ne yazsın, niye yazsın daha.
İsteksiz duran siz görünüyorsunuz, konuşmak istiyorsanız yazın.
Görünüşe göre bu kişiyle konuşmaya biraz daha odaklanman gerekebilir. Ama bu, sırf merak ettiğin için yazman gerektiği anlamına gelmiyor. Eğer gerçekten onunla konuşmak istiyorsan ve bu seni mutlu edecekse, yazabilirsin tabii. Ama mesajlaşmalarınızda çok da heyecan yok gibi duruyor, yani bunu göz önünde bulundurman iyi olabilir. Hayat kısa, enerjini seni gerçekten mutlu eden kişilere ve şeylere harcamak en iyisi, değil mi? 😊 Eğer sende bir merak ve ilgi varsa, devam et. Ama emin değilsen, belki de biraz zamana bırakmak daha iyi olabilir. İyi kararlar! 🌟
Yapay zeka cevabı çok mantikli yazmis 😂 Bence de biraz farkli konulardan bahset konu aç. Onun konusmak istemedigini sanmiyorum cunku israrla sormus neden neden diye
Universiteden biri galiba. Bölümüyle alakalı herhangi bir sey sor. Derslerle ilgili vs olabilir. Veya senin ilgilendigin seylerle ilgili bir sey sorabilirsin
Kendinle ilgili bir şeyler anlatmanı bekliyor em küm edip kestiriyorsun. Nötr nasıl bir cevap mk ya, ilişki inşa edilen bir şey çok harika de sevdiğin yönlerinden falan bahset ya da çok kötü de sevmediğin yönlerinden bahset konu konuyu açsın
Ya tamam da bu okul bölüm konusunu vok konusmak istemedim cunku daha 2 yıllık bile bitmedi o ise mühendis çalışıyo ezik hissettim ondan cok konusmak istemedim o konuyu o da hep sorunca
Neden hep beni yerin dibine sokuyon sanki konuştuğum eleman cok mu iyi baksana dün geceden biri okul iş konuşuyo ilgi alanım dışı ( arkadas olmak için yazmadım sonucta ) üni arkadası sanmışlar bizi KS de soruyu gören 1-2 kisi
Neyse tamam özür dilerim, ikinizin sohbet yürütme potansiyeli yok diyelim o zaman herhangi birine suç atmak yerine. Ben de çok kez yaşıyorum herkesle konuşulmuyor. Belki daha iyi anlaşacağın birine denk gelirsin bu kadar sıkma canını
Konuşma çok monoton ve sohbetini sarmıyor belli ki. Bazı konularda fikrini belirt ben şunu severim bunu severim gibisinden şeyler söyle ona da sor. Kafalarımız uyuşuyorsa zaten sıkıntı yaşamazsın
Kapansin , bu onemli birsey degilki. Bir kac saat sonra ee napioosun dersin yine orada bir muhabet acilir gider. Ama buda bir gercek bazen herkesle muhabet edemezki insan. Ben mesela bazen insanlarla konustugumda bir yerden sonra. muhabet kesiliyo. Bazilariyla ise oyle ilerliyo
Aynı şey değil, kendi yazdıklarından pay biç. Kendini ifade etme şekline bakar mısın? Anlatıyorsun, kendi fikrini sunuyorsun, bir öneri fikir sunuyorsun seninle sohbet etmek ile soran arkadaş ile sohbet etmek aynı şey değil.
Karşındaki insan anlattığın şeyleri anlamak yerine yorumlamayı bilmeli ki bir sohbet ortamı oluşsun.