• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aile & Toplum

Erkeklere 30 yaş neden itici gelir?

Tesettürlübirkız
Tesettürlübirkız Takip Et
Guru Yaş: 27
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
310
Yapay Zekaya Sor

30 yaş niye itici gelir erkeğe?

Erkeklere 30 yaş neden itici gelir?
Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
13 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

30 yaşında. Kim bilir kaç kişinin şeyini yemiştir diye düşünüyoruz. Neden bu yaşa kadar evlenmedi, demek'ki ya. evlenmeye karşı ya da bi bit yiğini var diyoruz. Ayrıca 30 üstü kadınlar, paraya, pula, statüye çok bakarlar. Mesleğin güzelse. Okumuşsan, verir. Okumadıysan, vermez. Genç kızlar ne mesleğe, nede statüye bakar. Yakışıklıysan, ağzın laf yapıyorsa, eğlenceliysen , karakterin güzelse, gelirler. 25 yaş altı bir sürü kızla tanıştım. Ne mesleğimi sordu , ne eğitimimi, nede evimi arabamı. Sohbet ettik saatlerce eğlendik. 25 yaş üstü biriyle tanıştığımda, adını sorduğumda onun bana ilk sorusu ne iş yapıyorsun sorusu. Sonra sırayla nerelisin, yaş, burç soruları. Nerelisini bilerek soruyorlar. Anadolu şehri söylersen soğuyorlar. İlle büyük şehir söylemelisin, doğu, güneydoğu, illeri söylersen, aaa diyorlar. Şımarıklar. Egoist ve narşist oluyor çoğu. Kocamda çalışır bende çaloşıyorum. Geçiniriz diye görmüyorlar. O çalışsın evi geçindirsin, ben çalışırsam, kendime üst baş makyaj kuaför giderlerim için çalışırım eve para vermem kafası. ya da ben çalışmam kocam çalışır, bana bakar kafası var. Ukalalar. Ayrıca dengesizler.

0
    8 Yorumla
    • Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      1 yıl

Sen kaçsın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Sanane

Yorumla
    • Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      1 yıl

O zaman benim sorundan sanane sübyancı geri kafalı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Senin soru beni ilgilendirmez tabi. Ben sadece yorum yaptım. Kimin sorduğunu umursamadım. Bilsem böyle mal birinin sorusu cevab vermem zaten

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ya ne kadar canım amma uzattın. Ben orada ironi yaptım. Mal. Leonardo böyle yapıyordu bizde yapalım dedim zoruna gitti, engelli gibi davranıyorsun uzatma. Gereksiz öylesine bir yorumdu bu. Herkes beğendiği yaşta birini alır evlenir. Kime ne

Yorumla
    • Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      1 yıl

İşine gelemeyince engellersin sapık

Yorumla
    • Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      1 yıl

Yobaz ahlaksız sana hakkım haram olsun zaten ben engelllicektim seni

Yorumla
    • tugce082000
      tugce082000
      1 yıl

Nerelisin demek falan bunlar normal şeyler kimdir necidir kim bu kişi

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Fikretin_İsyanı
    Fikretin_İsyanı Takip Et
    Bilge Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl

Erkek için de kadın için de mesele yaş falan değildir aslında. O yaşa nasıl gelindiğidir.

Bir erkek, 30 yaşına kadar kendini fiziksel maddi ve entelektüel yönden ilerletip bilumum hedeflere ulaşmamışsa görece yakışıklı bir adam bile 30 yaşından sonra orta skalaya hatta vasatın altına düşecektir. Kilo alacaktır. Kelleşecektir. Fiziksel mental olarak yaşlanıp değersizleşecektir. Bu durum kadınlara itici gelir.

Bir kadın, hiçbir eğitim ve kariyer planı olmadığı halde en parlak zamanını badboylarla partileyerek geçirmişse toksik ilişkilerin psikolojik enkazıyla 30 yaşına gelmiş ve ondan sonra ciddi erkeklerle ciddi ilişkiler arayışına girdiyse bu durum da erkeklere itici gelir.

Hiçbir erkek, bir kadının geçmiş yıkıntılarını toparlamak zorunda değil. Hiçbir erkek, bir kadının psikolojik enkazını devralmak zorunda değil. Ha kadın 24 yaşında evlenmiş 29 yaşında geçim sıkıntısından boşanmıştır ama bir evlilik yapmıştır sonuçta. O kadın 30'lu yaşlarda ikinci evliliği de yapar sicili bozuk olmadığı sürece.

Kadınlar nasıl ki PARASIZ ANNESİ SEVER diyorsa biz de 30 yaşından sonra hala evlenmemiş ve geçmişi pide kuyruğu bekar annelere diyoruz ki GEÇMİŞİ KÖTÜ KADINI BABASI SEVSİN. Bir kadını bütün toksik geçmişiyle kabul edebilecek tek erkek babasıdır biz değil.

Yoksa erkeklerin olgun yaşta kadını taşıyamadığı falan yok. Erkekler taşımak isterse sizi 40 yaşında da taşır. Erkekler 40 yaşında dul kadınlarla da evleniyor. Ama o kadının sicili bozuk değildir. O kadın dişiliğinden çok kişiliği ile öne çıkarıyordur.

Sonuç olarak başta da söylediğim gibi mesele yaş değil o yaşa nasıl gelindiğidir. Bu erkek için de böyledir kadın da. Sadece kıstaslar vardır. Erkek 30 yaşına kadar kendi işini düzenini hayatını kurmalıdır. Kadın ise herhangi bir eğitim ve kariyer planı yoksa en geç 25-26 yaşında evlenmesi en hayırlısıdır. Tabi ki karar herkesin kendi kararı, hayat da herkesin kendi kararı...

#FİKRETDOĞAN

https://www.youtube.com/embed/I4hCStre8dA
    2
    16 Yorumla
    • Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      1 yıl

Namusun yaşla ne alakası var 15 yaşında namusunu kaybeden de var 30 yaşında namuslu kadında

• Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      1 yıl

Yani eski zamanlardaki gibi annane olmuyoruz o yaşta

• Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      1 yıl

Kadınları da yaş kompleksine sokmayın

• Fikretin_İsyanı
      Fikretin_İsyanı
      1 yıl

@Tesettürlübirkız Hangi yaşta olursa olsun namussuz kadın kendini belli ediyor. Erkeklerin uzman ya da kahin olmasına gerek yok. Dediğin kızlar 20 yaşında 20 sevgili eskitmiş. Çüşşs yani. Köyün eşşegiyle bile sevgili olmuş. Ya bu kız evleneceği adama bakire olarak bile gitse sıkıntıdır. Kuvvetle muhtemel o erkeklerle vajinal ilişki hariç her şeyi yaşamıştır. Bizi alakadar etmez. Gitsin o 20 heriften en favorisi hangisiyle onunla evlensin yani.

30 yaşında namuslu kadın tâbi ki vardır. Yukarıdaki yazımda onu da anlattım. Allah Muhammed aşkına bir kere de yazımın tamamını okuyun ne olur yaaaa.

• Fikretin_İsyanı
      Fikretin_İsyanı
      1 yıl

Biz sana 30 yaşında anneanne oluyorsun demedik. Biz sana dedik ki hiçbir hedefi olmadığı halde 30 yaşına kadar evlenmeyip serseri heriflerle gönül eğlendirmiş kadına alfa dul yani bekâr annesi deniyor. Bekâr anne demek yaşlı demek değildir. Komplekse girmen gereken bir durum yok. Diyorum ki mesela yaşınız değil yaşantınız, mantaliteniz, geçmişiniz... Bu durum erkekler için de geçerli.

• Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      1 yıl

Mesela ben 24 yaşında evlendim ondan önce çalışıyordum ve evlilik için kendini çok küçük buluyordum zira annem ve babam çok küçük yaşta ölmüştü elimde 25 yaşındaydı şiddet gördüm ondan ailesi de beni istemedi aldatıldım boşandım bundan sonra da evlenmek benim hakkım karşımdski erkeğin benim kalbimi sevmesini isterim çıtırlığımı değil

• Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      1 yıl

Bekar annesi ne demek

• Fikretin_İsyanı
      Fikretin_İsyanı
      1 yıl

BEKÂR ANNESİ: Hiçbir eğitim ve kariyer planı olmadan evlenmeyip bohemce bekârlık hayatı yaşayan ve kötü ruhlu, serseri erkeklerle yaşadığı toksik ilişkilerin sonucunda mental olarak yaralanmış kadın...

• Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      1 yıl

Evli erkekler niye küçük kızla aldatıyo o zaman

• Fikretin_İsyanı
      Fikretin_İsyanı
      1 yıl

@Tesettürlübirkız Allah rahmet eylesin annene babana... Ne güzel 24 yaşında evlenmişsin. Daha öncesinde de çalışıp kendine yatırım yapmışsın. Şiddet ve ihanet mağduru olup ayrılmış olman senin suçun değil.

Kendi adına endişelenme. Sen yine evlenirsin. Çünkü seni suçlu çıkartacak bir geçmişin yok. Bunu bilmeni isterim.

Benim ablam şu anda 39 yaşında. Boyu posu güzelliği yerinde. 24 yaşında evlendi. 34 yaşında ekonomik sebepler ve şiddetli geçimsizlikten ayrıldı. 15 yaşında bir yeğenim var.

Ablam 39 yaşında ve hala talipleri var evlenmek isteyen. Ablam seçenekleri değerlendiriyor. Uygun bulduğu kişiyle ikinci evliliği yapacak.

Yani demek ki neymiş. Sorun erkek için de kadın için de kesinlike yaş değilmiş yaşantınız, mantaliteniz, geçmişinizmiş. Ablam da sen de temiz bir geçmişe sahip olduğunuz için yolunuz açık rahat olun.

Yaaaa her şeyi bir tarafa bırak. Türkiye dünyada cinsel açlığın ana üssüdür. Bir kadın hangi yaşta olursa olsun, güzel olsun veya olmasın her yaşta evlenecek birini bulur. Hatta geçmişi pide kuyruğu en toksik kadınlar bile her yaşta kendisini kabul edecek aptal evlilik adayları bulabilir. Ama bir erkek 30 yaşından sonra işsizse veya düşük değerliyse evlenme şansı çok düşük.

• Fikretin_İsyanı
      Fikretin_İsyanı
      1 yıl

*düşük gelirliyse

• Fikretin_İsyanı
      Fikretin_İsyanı
      1 yıl

@Tesettürlübirkız Evli erkekler niye küçük kızla aldatıyo o zaman.

Şimdi bak... Erkeklerin yüzde 80'i kadınlar konusunda başarısızdır. Ya zorunlu tek eşlidor ya da zorunlu yalnızdır.

Evli erkeklerin çoğunun çapkınlık donanımı yoktur, yüksek değerli erkekler değillerdir. O karısını aldatan erkekler, hem görsel hem maddi hem de sosyal/entelektüel açıdan yüksek değerli erkekler... Onlar, genç kızları kovalamıyor. Onlar hiçbir kadını kovalamıyor. Genç kızlar, etrafında toplanarak o adamları baştan çıkarıyor. İradesi, karakteri güçlü, belli başlı değerleri olan bir erkek, bu tuzağa düşmüyor ama yüksek değerli olup da birtakım burjuva zaaflarının kurbanı olan erkek sayısı da çok maalesef.

• Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      1 yıl

Zorunlu tek eşlilik derken hiç bir kadın kocasının başka kadını olsun istemez şöyle bir şey var ata etkili bir toplumuz erkek her yaşta erkektir ama kadın her yaşta karın değildir mantığı var babam erkeğin yaşlısı genci olmaz 20 de olsa 60 ta olsa erkektir derdi.

• Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      1 yıl

Mesela eskiden okumayan kızlar 16 18 yaşında evlenirmiş 21 yaşında filan evde kalmış sayılırmış ama erkekler okumasalar bile 16 yaşında çalışırmış ehliyet alırmış yani genç kızla genç erkek aradında bile ayrım var

• Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      1 yıl

Arasında

• Fikretin_İsyanı
      Fikretin_İsyanı
      1 yıl

@Tesettürlübirkız Son yazdıklarına yüzde yüz katılıyorum.

Zorunlu tek eşliden kastım. Vasat veya düşük değerli bir evli erkek, zaten çok sayıda kadına ulaşabilecek bir donanıma sahip olmadığı için istese de karısını aldatamaz. O kadınla da hasbelkader evlenebilmiştir zaten. Midesi kaldırabiliyorsa aldatmak için en fazla eskorta gidebilir ki aklı başında hiçbir erkek, evde karısıyla cinsellik yaşamak dururken dışarıdaki eskorta para yedirmez.

• Pars98
    Pars98 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Bir kadını seviyorsan bir ömür o senin prensesindir
    Seni çok seviyorum
    Sevgilim

1
    0 Yorumla
  • Bahar_555 u
    Bahar_555 Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.

30 lu yaşları olgunlaşmış ve oturmuş insanlardır ergen gençler gibi şımarıklık değillerdir. Neden itici olsun.

9
    5 Yorumla
    • Bahar_555 u
      Bahar_555
      1 yıl

Eic için Teşekkürler

Yorumla
    • Meltemzlfkr23
      Meltemzlfkr23
      1 yıl

Alakası yok yaşla 30 yaşında fazla olan birininde ergen beyinli oldugunu görmüştüm eskiden 😇

Yorumla
    • Emre3558123
      Emre3558123
      1 yıl

@Meltemzlfkr23 bencede. Tam tersi. 30 üstü şımarık, 25 altı saygılı

Yorumla
    • Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      1 yıl

@Emre3558123 yooo değil onların hoşuna gidiyor erkek ayartmak

Yorumla
    • Bahar_555 u
      Bahar_555
      1 yıl

@Emre3558123 genellikle 20'li yaşlarda ergen gençler gibi laylaylom insanlar çok olur olgunlaşmamıştır her insan aynı olmayabilir. 30 yaşından sonra aklı başına almış dengeyi oturmuş insanlardır kendini bilen biridir. Bazı insanlar hala dengesizlik var görüyorum, bazıları geç yaşta olgunlaşır bazıları erken; ta ki hal hareketleri kişiliğini farkına varana kadar..

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

45

Cevap

96

Cevap

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

30'undan sonra kadınlar yavaş yavaş çökmeye başlar çünkü Kaz ayakları olsun göz altı kırışıklığı olsun genç görünümünü kaybetmeye başlar tabii bu genlerle de ilgili kimisi erken kimisi genç yaşlanır ama illa ki yaşlanırsın. Eee erkeklerin de doğasında var genç karı seviyorlar Kadın biraz olsun yaşlandı mı daha genç karılarla ilgilenmeye başlıyorlar. Amaaaa bilmiyorlar ki o kı... çlarında dolaştıkları 23'lükler de bir gün 33 yaşında olacak hey yavrum hey 😂😂 zaman su gibi akıp geçiyor. Ben 29 yaşındayım mesela getirsinler o 23'lükleri hepsinden daha genç duruyorumdur 😂😂 asıl nimet 30'unda bile taş gösteren kadındır 💅💅Bir diğer sebebi de 30 yaşında kadın kendisini ne istediğini bilir ve 30-35 yaşında bi adam 30 yaşında bi kadına yetemeyeceğini düşünebilir. Dolayısıyla herkes üstesinden gelebileceğini tercih eder 🤔🤔

8
    34 Yorumla
    • Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      1 yıl

Yaşlandıkça daha gencini buluruz diyorlar ayrıca 30 gayet genç ve olgun

Yorumla
    • Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      1 yıl

Aslında çocuk kadını çökertir. Tek bebeğim olduğu için 24 duruyorum 30 yaşındayım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Hayatım şimdiki Z kuşağı hatunları erken çöküyor gidiyor bizden 5 10 yaş büyük gösteriyorlar zaten eminim taş gibisindir sen de takılma çok ya annelik kutsal bir şey.

Yorumla
    • Emre3558123
      Emre3558123
      1 yıl

Leonardo DiCaprio'nun yaptığı gibi. Bir kızla. 20 sinde takılıp, 25 inde yol vermemiz gerekir 😄

Yorumla
    • Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      1 yıl

@Emre3558123 sübyancı

Yorumla
    • Emre3558123
      Emre3558123
      1 yıl

20 yaşındaki kızla çıkan, sübyancı mı oluyor?

Yorumla
    • Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      1 yıl

3 sene önce 17 ydi bir fark yok

Yorumla
    • Emre3558123
      Emre3558123
      1 yıl

Ona bakılmaz sübyancılıkta. Şuanki yaşı ve fiziği önemli. Bize sübyancı diyen Avrupa'nın çoğu ülkesinde. Reşit olma ve evlenme. Cinsel rüst yaşi 14 -13 bile var.

Yorumla
    • Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      1 yıl

Burdakiler de 13 14 te yapıyor ayrıca bana göre sübyanvıdsn betersiniz mk

Yorumla
    • Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      1 yıl

Sübyancıdan

Yorumla
    • Emre3558123
      Emre3558123
      1 yıl

Mesele 13-14 de yapmak değil. 13-14 devlet olarak reşit olma yaşı. Avrupada bu yaşta reşitsin. Türkiye'de 18. Halbuki neden 18? 18 inde olup ergenliği atlatamamış olan var. 17 de olup olgun düşünen var... İstisnadır her şey. Ayrıca. Türkiye'de 13 yalşında kızlar adet görürken. Regl olurken. Avrupa'da ilk regl olma yaşı kızlarda 16-17 . Geç gidiyorlar ergenliğe. Buna rağmen reşit olma yaşi 14

Yorumla
    • Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      1 yıl

@Emre3558123 ergenlik illa adet olmak değildir o yaşta cinselliğe akıl erer ve bunu idrak eden bir kişi artık ergendir

Yorumla
    • Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      1 yıl

Dine göre bile 15 yaş reşit sayılır her iki cinsiyet te

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Anlamaz ya tartışma boş ver 35 yaşında olup 20 yaşında çocuğu kendine yakıştırıyorsa niye tartışıyorsun ki

Yorumla
    • Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      1 yıl

Yani 20 yaşında ki bir kız hala ergendir öğrencidir eski den 20 yaşinda ki kızların evlenmesine üzülenler şimdi 20 ile 30 sevgili olmasını normal buluyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Çocuklara göz diken de günah çıkarmak için Avrupayı örnek veriyor Avrupa'da yolda sevişiyorlar onu da örnek alalım o zaman

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Baksana 18lik kızın fiziğinden bahsediyor ama söylenecek söz yok ki Fiziği iyiyse bilmem ne iğğğrennnnçççsiiin

Yorumla
    • Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      1 yıl

Araplar 15 le evlenınce sübyancı🤣

Yorumla
    • Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      1 yıl

Onlara göre kadınların süresi var niye öyle diyorsun ama annem 18 de evlenmiş desem aaa ne kadar erken🤣🤣

Yorumla
    • Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      1 yıl

Üniversite bile 25 te bitiyor artık

Yorumla
    • Emre3558123
      Emre3558123
      1 yıl

Yaw. Ne konuşuyorsunuz. Mal mal yorum yapmışsınız. Ben burada Leonardo DiCaprio nun yaptığını söyledim size giren çıkan ne? Leonardo sübyancı ozaman kendisi 40 yaşında ona demeniz gerekir sübyancı diye. İnsan reşitse, olgunsa, sübyancı olunmaz. Öğrenci olmak, üniversite okumak sübyancı ile ne alaka. Üniversite okuyup, öğretmeniyle sevgili olan kızlar var. Saçma örnekleriniz. Herkes üniversite okuyacak diye bişey yok lise terktir. Veya ortaokul terk. Oyaşta üniversite okumayan ya da iki yıllık bitirmiş biriyle çıkınca, sübyancı olmayacakmıyız. Size göre... Saçmalıyorsunuz. Ayrıca bana arap zihniyetli diyen kadın kendi nickine tesettürlübirkız diye yazmış 😄 komik yani

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Burada saçmalayan tek şahıs sensin yazdıklarındna anlaşılan 😂😂 ayrıca eskiden ananalerimiz babanelerimiz 15 yaşında evlenir 16 da doğururmuş. Lakin bunlar eskide kalmış örnek gösterilemez ki Zaman değişiyor Çağ değişiyor siz o beyinlerinizi değiştiremiyorsunuz ama

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

32 33 yaşındaki adamın yanındaki 25 yaşından küçük kız abestir saçmadır Allah aşkına 22 yaşındaki kız 34 yaşında adamda ne bulsun? Bunlar hep cinsel fantezi. Fantezileri uğruna küçücük kız çocuklarını kullanabilecek kadar tiksindirici bir çok adam.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Kadınlar erken olgunlaşıyor yok bıdı bıdıııı bilmem ne falan filan Küçücük kızlara diktikleri gözün sonucu bu cümleler hep. 32 33 yaşında adam yanına 22 23 yaşındaki kızı yakıştırdıysa ben o adamdan tiksinirim uzak dururum abicim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Hani o 20lik kızlarla takılan 35lik 45lik 50lik ünlüler var ya o ünlüler 20 yaşındaki kızlarının yanına 30 küsür 40 küsür yaşındaki adam yaklaşsa o adamı döver o ünlüler. Çünkü kızını av olarak gördüğünü bilir adamların

Yorumla
    • Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      1 yıl

Çok doğru söyledin bacım bunlara göre kadın yeni reşit olmuş olacak ama erkek yaşlı olacak

Yorumla
    • Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      1 yıl

Reşitlik her şey demek değildir biraz daha olgun olması lazım kadının yaş aldıkça değer kaybetmiyoruz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Aynen.

Yorumla
    • Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      1 yıl

60 ta olsa 25 e yaşlı der bunlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Hayatım genlerle ilgili o dediğim gibi Z kuşağının vücut diri olabilir ama yüzü çabuk çöküyor artık. 30 yaşındayım 25ten küçük herhangi bi kız getirsinler hepsinden daha genç duruyorumdur 😂😂 ama adam 23lük de 23lük diye tutturuyorsa gözünü onlardan alamıyorsa engeli basarım hayatımdan çıkarırım bu kadar basit.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Eğer derdi 35e merdiven dayadım ama 22lik kızı bile düşürüyorum heyytt be falansa yerim o adamı çiğ çiğ 😂😂

Yorumla
    • tugce082000
      tugce082000
      1 yıl

22 yaşındaydım 40 yaşında adam beni 29 yaşındayım diye kandırdı bunu 4 ay sonra öğrendim duygusal boşluğumu da kullandı ama sonra tabi gözüm açıldı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Sosyal medyaya ananı süsler babana bile satar öyle burası. Adam bi foto koyuyor bakıyorsun taş kaya meteor 😂😂 1 hafta sonra başka foto koyuyor meğer önceki foto 1 yıl öncesine aitmiş 2. Koyduğu foto dedesi gibi 😂😂 öyle hani real gidip görmeden kimseye umut vermeyin sonra belalınız olurlar. Ama bana aşıktın höhöhö falan

Yorumla
    • tugce082000
      tugce082000
      1 yıl

Kolay kurtuldum neymiş 20 sanıyorlar mış onu alakası yok abim falan öğrenmişti 50 duruyor bu adam dendi vallada öyle yani yalancı Kolpacı biriydi çok saftım bir buçuk sene sonra geçen sene gözüm açıldı Ekim'de bıraktım adamı

Yorumla
  • yeterhayeterhayat
    yeterhayeterhayat Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 67%
    1 yıl

Aslında 30 yaş itici gelmez, aksine olgunluk bakımından daha da çekici sayılabilir.

Fakat 28-30 yaşından sonra laylaylom kafasını terkedip kalp yerine mantıkla hareket etmeye başladıkları için tavırları, fikirleri net ve keskindir. Ciddi düşünmeyen insanlar için de bu netlik itici gelir.

4
    1 Yorumla
    • NickSevmeyenlerden
      NickSevmeyenlerden
      1 yıl

Güzel doğru.

Yorumla
  • TheBourty
    TheBourty Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 906 cevap paylaştı.

Aslında itici geldiği falan yok bence bu kadınların abartması, 30 yaşına geldim geç kaldım, 30 yaşına geldim hiç bişey sahibi olamadım, 30 yaşına geldim o olmadı bu olmadı… Kadın kendini ne kadar negatif etkilerse çevresi de bu şekilde görür. 30-33 yaş aralığı kadınlar için en iyi zamandır. Kendini tamamen bulmuş ve tanımış olur. Bir kadın 30 yaşında kendini beğenmiyorsa kimse beğenmez. Kendine itici geldiği için başkasına da itici geldiğini düşünür.

1
    0 Yorumla
  • quality13
    quality13 Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

30 yaş itici değil, kızların prime dönemi 23-29 arası hadi taş çatlasın 23-33 olsun sonra yaşlanma başlıyor. Bu sebeple daha evli olmayan bir erkek (diyelim ki 34 yaşında) 30'larda bir hanımefendi ile evlenmek yerine 24-28 yaş arası bir hanım ile evlenmeyi yeğliyor. Mesele bundan ibaret. Yoksa hadi biz senle yaşın 26 iken evlendik 4 yıl geçti 30 oldun artık vay sen yaşlandın gibi bir anlayışımız yok.

0
    0 Yorumla
  • fesfs
    fesfs Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 99%
    1 yıl

Bir çok erkek olgun aklı melekeleri yerine oturmuş kadin sever, yaşla alakası yok.

7
    4 Yorumla
    • Fikretin_İsyanı
      Fikretin_İsyanı
      1 yıl

Aradığım tarihi yorum. İşte Fikonun bu soruya verdiği cevabın özeti bu cümledir.👏👏👏👏👏🙏🙏🙏🙏🙏

Yorumla
    • fesfs
      fesfs
      1 yıl

@Fikretin_İsyanı Ben kısa cevap veririm ama dolu olur😂

Yorumla
    • Fikretin_İsyanı
      Fikretin_İsyanı
      1 yıl

@fesfs O kadar fark olsun hocam. Eğitimcisiniz son tahlilde.😂🤣😅👏👏👏🙏🙏🙏

Yorumla
    • fesfs
      fesfs
      1 yıl

@Fikretin_İsyanı 😉☕️

Yorumla
  • DedektifMinnie u
    DedektifMinnie Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı.

Erkeklerin beyni 30 yaşında bir kadını parmağında oynatmak için yetmiyor da.

9
    3 Yorumla
    • Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      1 yıl

Sen moderatörsün ya bir şey sorcam

Yorumla
    • Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      1 yıl

Bir sorum kalktı haksız yere

Yorumla
    • DedektifMinnie u
      DedektifMinnie
      1 yıl

Yönetime ulaş, kural ihlâli değilse iade ederler.

Yorumla
  • benimyahu
    benimyahu Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 34%
    1 yıl

İtici falan değil. Tersine hoş bir havaları var. Benim yaşım gençken bile 30dundan büyük kadınlardan çok etkileniyordum. Güzellik desen, gençler daha güzel olabilir ama 30undan büyük kadının bir havası var...

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Kim benim adıma karar vermişse yanlış yapmış bana 30 yaş ya da herhangi bir atıcı gelmez itici gelecek kriterler başkadır bu şekilciliğin bir göstergesi ya da egonun dışa vurma olabilir her yaştaki insanın kendini has bir güzelliği her karakterin kendine has bir güzelliği her insanın tek olması yegane olmasının da ayrı bir güzelliği vardırumarım böyle düşünen kişi bu mesajı okur saygılarımla

0
    0 Yorumla
  • Munis1Bey
    Munis1Bey Takip Et
    Bilge Yaş: 42 , eic 100%
    1 yıl

Kime neye geliyor bilmiyorum ama
    30 ve üstü demlenmiş çay gibi kıvamda
    Her şeyin farkında
    Olgunlaşmış istediğini bilen
    Toksit ilişkilerden yılmış bıkmış
    Artık kaliteli anlar zamanlar insanlar isteyen biri haline gelmiştir

1
    0 Yorumla
  • kırmızırujlukızzzz
    kırmızırujlukızzzz Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 99%
    1 yıl

Hep ayni sorular artik sunu soyliyim erkekler citir seviyorlar bu bir gercek ve kadinlar gec farkina variyorlar her sey geciyor

2
    10 Yorumla
    • Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      1 yıl

Bir erkek seni çıtırlığın için seviyorsa obje olarak görüyor demektir sen 30 okunca senden gencini sevecek

Yorumla
    • Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      1 yıl

Kadınların süresi mi var

Yorumla
    • kırmızırujlukızzzz
      kırmızırujlukızzzz
      1 yıl

ben onun için demedim doğum için şöyledim doğum yaşı düşüyor ondan tipim ve yaşım için beni seven ertkeğide istemem

Yorumla
    • Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      1 yıl

Doğum 45 e kadar mümkün hatta 55 te bile menopoza giren var ayrıca ben bir anneyim zaten

Yorumla
    • kırmızırujlukızzzz
      kırmızırujlukızzzz
      1 yıl

benim annem 2 ay önce doğum yaptı 7. ci çocuğu hiç doğum yapmamış bir kız 35 falan zor anne olur çünkü yumurtalık alışkın değil ve çoğu şey hormonlu

Yorumla
    • Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      1 yıl

Kaç yaşında annen

Yorumla
    • kırmızırujlukızzzz
      kırmızırujlukızzzz
      1 yıl

43

Yorumla
    • Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      1 yıl

Bak 30 larda da mümkün o zaman

Yorumla
    • Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      1 yıl

Bide 7 çocuk çok değil mi

Yorumla
    • kırmızırujlukızzzz
      kırmızırujlukızzzz
      1 yıl

Annem 15 evlendi yani kardeşlerime aramda çok yaş farkı yok 3 ya da 4 5 en kucu 2 aylık iste oda annesi gibi hissediyom😅

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Kişiden kişiye değişir. İstediği kadar güzel ya da çekici olsun ama o yaşa kadar kitap yazacak derecede tecrübe biriktirmiştir diye düşünürüm ben mesela.

1
    2 Yorumla
    • Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      1 yıl

Sende olgunsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Yaşım doğru değil

Yorumla
  • UymakGüzel
    UymakGüzel Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    1 yıl

Itici değil bazen evliliğe açlarmış gibiler biyolojik saatlerinden dolayı herhalde. Birde 30 yaşına kadar bekar kalan kadınlar genellikle gençken bir çok erkek onlara teklif etmiştir onlarda red ettiğini zannediyorum işte red ede ede tek kalıyorlar maalesef

0
    1 Yorumla
    • Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      1 yıl

30 40 yaşında anne olmak gayet doğal

Yorumla
  • Muggllleee
    Muggllleee Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Kadın kadının düşmanıdır diye boşuna dememişler

5
    0 Yorumla
  • Hesapsız_Duygular
    Hesapsız_Duygular Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Sevmezler o yaştaki kızları. Tecrübeli ilişki yaşamış olarak düşünürler.

3
    4 Yorumla
    • Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      1 yıl

Sevilmek kalp işi beden işi değil benim sevgilim de benden 2 yaş küçük ama benden daha olgun çok seviyorum onu

Yorumla
    • Hesapsız_Duygular
      Hesapsız_Duygular
      1 yıl

Yaşlarınız kaçtı

Yorumla
    • Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      1 yıl

30 28

Yorumla
    • Hesapsız_Duygular
      Hesapsız_Duygular
      1 yıl

Hassas aralıklar. Aileler biliyor mu

Yorumla
  • rekreasyonistt
    rekreasyonistt Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 915 cevap paylaştı.

Kontrol edebileceği ergenler varken niye olgun ve ne istediğini bilen bir kadına yönelsin ki?

1
    0 Yorumla
  • Rose83
    Rose83 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Kendini bir şey sanana 40 yaş da itici gelir. Erkek de yaslanacak, kadın da doğanın kanunu bu..

2
    0 Yorumla
  • Kauren m
    Kauren Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl

Karakter meselesi. Her insan aynı değildir kime itici gelir kime ise olgun, saygılı, ahlâklı gelir. Dediğim gibi karakter meselesi. Yaş sadece bir rakamdan ibarettir önemli olan niyet.

0
    0 Yorumla
  • TokEvinAçKedisi_
    TokEvinAçKedisi_ Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 98%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.

İtici gelmez kandırması zor gelebilir sadece

3
    0 Yorumla
  • SheWolfWoman
    SheWolfWoman Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    1 yıl

Bilâkis çekici geliyor 30 yaş ve üzeri kadın erkeklere. Sizi yanlış bilgilendirmişler sdfsdf 😃

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

İtici geldiğini düşünmüyorum ben. Etrafıma baktığımda boşanmış 30 yaş üstü kadın tanıdıklarıma hiç evlenmemiş bekar erkeklerin rağbet ettiğini goruyorum. Aksine olgun seviyorlar demek istediğim.

1
    0 Yorumla
  • Serenityyy1
    Serenityyy1 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Bunu ilk defa sizden duyuyorum. Sevmeyen erkeklerin bahaneleri genellikle yaş olur takılmayın şu yaş mevzularına artık...

1
    0 Yorumla
  • Gercegimsanri
    Gercegimsanri Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 88%
    1 yıl

O yaşlar kadının da erkeğin her anlamda zirvesi bence akıl olgunluk bilinç vs..

2
    0 Yorumla
  • avicenna90
    avicenna90 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 98%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 316 cevap paylaştı.

Öyle bir algı bence eskiden vardı şu anda pek de olduğunu düşünmüyorum;)

2
    0 Yorumla
  • mehcab
    mehcab Takip Et
    Master Yaş: 81 , eic 75%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 8,5b cevap paylaştı.

Aslında kadının en verili yaşı 30 yaş onu beğenmeyen erkek... ...

2
    1 Yorumla
    • zeynep3000
      zeynep3000
      1 yıl

👏👏👏

Yorumla
  • ModernScientist
    ModernScientist Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 675 cevap paylaştı.

Çünkü bir sonraki evre 40 yaş sendromudur. Hayata yeni isinmaya başlarsın ama ağzının tadı çoktan kacmistir

0
    0 Yorumla
  • mustafacan1321
    mustafacan1321 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Yok aslında benim için olgun olması daha iyi ne yaptığını bilen şımarmayan kendini taşıyan hanım benim için daha değerli

0
    0 Yorumla
  • ntmore96
    ntmore96 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

itici gelmez. her yaşın ayrı güzelliği var. sporunu yapan kendine bakan kadın her zaman çekicidir.

0
    0 Yorumla
  • kedikulagi
    kedikulagi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42 , eic 100%
    1 yıl

30 yasindayken 30 yasin kendisi ile bir alip veremedigim yoktu. Hayirdir, kim 30'uncu yasina itici diyor?

0
    0 Yorumla
  • DedeSalih
    DedeSalih Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.

o yaştan sonra doğurganlik azaliyor ve riski artiyor

0
    1 Yorumla
    • Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      1 yıl

Yooo 40 ta filan azalır ve o yaşta bile imkansız değil

Yorumla
  • MasrEmsn
    MasrEmsn Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl

30 yaş kime itici gelıyorsa erkek degıldır 😀 kadının kadın oldugu yastır 30 ve sonrası

0
    5 Yorumla
    • NefesDuaa
      NefesDuaa
      1 yıl

Ne alaka

Yorumla
    • MasrEmsn
      MasrEmsn
      1 yıl

@NefesDuaa O yaş altı kendini gelıstırmemis olan %90 lık kesim cocuk oluyorda ondan

Yorumla
    • NefesDuaa
      NefesDuaa
      1 yıl

Hıçte bıle

Yorumla
    • Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      1 yıl

@NefesDuaa sen de 30 olucan

Yorumla
    • NefesDuaa
      NefesDuaa
      1 yıl

Evet ne varki

Yorumla
  • HayalperestPisicik
    HayalperestPisicik Takip Et
    Master Yaş: 32
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı.

İtici geldiğini düşünmüyorum çünkü hiç böyle bir durumla karşılaşmadım.

2
    0 Yorumla
  • akigolar1990
    akigolar1990 Takip Et
    Guru Yaş: 35
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.

30 yaş gayet iyi bir yaş bence. Ama tanışabilmek mesele

1
    0 Yorumla
  • Sincapi
    Sincapi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Bilemiyorum ama, itici geldiğini düşünmüyorum

1
    0 Yorumla
  • 1Dehliz1Zirve
    1Dehliz1Zirve Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Bana gelmiyor. Nasıl böyle bir kanıya vardın?

0
    0 Yorumla
  • havamvarbenim
    havamvarbenim Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 47%
    1 yıl

30 yaş genç erkeklere çekici geliyor büyük erkekler de genç kızlara bakar

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Benimki 30 ben 23 yaşındayım. Kendisinin bi bildiği var ki benimle oldu. Vücut bile çok değişken oluyormuş. Kendi yaşıtlarına abla diyorum , o kadar olgunlar ki 😄

0
    0 Yorumla
  • Gof34
    Gof34 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Onu diyenin dili tutulsun kim o benim yerime konuşuyor hadsiz

0
    0 Yorumla
  • Shazam6
    Shazam6 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 49%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 548 cevap paylaştı.

Yoo bana öyle gelmiyor herkes aynı değil genelleme yapılmaz

0
    0 Yorumla
  • Kawasaki_Ninja
    Kawasaki_Ninja Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 86%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.

30 yaş sendromu yaşayan kadın iticiliği mi?

0
    0 Yorumla
  • Tanju34
    Tanju34 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40 , eic 99%
    1 yıl

Kesinlikle öyle bir şey yoktur. varsa da istisnadır

0
    0 Yorumla
  • çoktaumurumda
    çoktaumurumda Takip Et
    Master Yaş: 56 , eic 98%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.

akıllı kadının 30 + yaşlarda kendisini keşfettiğini bilmezler de o yüzden

0
    0 Yorumla
  • Celebrindir
    Celebrindir Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Beğendiğim kadın kaç yaşına gelirse gelsin benim için en çekici odur

0
    0 Yorumla
  • MagarsuS
    MagarsuS Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 814 cevap paylaştı.

asla gelmez en tatlı yaşlar kadın için ve en ateşli verimli zamanlar 30-45 arası 👅👅

0
    0 Yorumla
  • Şiirden-bıkmış-şair
    Şiirden-bıkmış-şair Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 100%
    1 yıl

İtici kim diyor geldigini en güzel yaşlar 30 lu yaşlar

0
    0 Yorumla
  • Cehennet_26
    Cehennet_26 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 97%
    1 yıl

İtici değil, hatta büyük kadın daha iyidir kıymet bilir 🙈

0
    0 Yorumla
  • küçüksoğan
    küçüksoğan Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 724 cevap paylaştı.

Erkekler olgun sever 30 yaşın itici geldiğine emin misin.)

0
    0 Yorumla
  • Maverick__069
    Maverick__069 Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Kadın bakımlı olursa bana 40 yaş kadınlar bile itici gelmez

0
    0 Yorumla
  • Eddy_0606
    Eddy_0606 Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 99%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 554 cevap paylaştı.

Hangi erkeğe geliyor neden geliyor bilmiyorum ama ben seviyorum 30 yaş kadınları

0
    0 Yorumla
  • mertkayaci31
    mertkayaci31 Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Hangi yaş grubu erkeğe itici geliyor ki 30 yaş hanım grubu? Neden itici olsun ayrıca?

0
    0 Yorumla
  • OrhanDeli
    OrhanDeli Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46 , eic 100%
    1 yıl

kim demiş onu? şehir efsanelerine inanmayınbence

0
    0 Yorumla
  • cod222222
    cod222222 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 96%
    1 yıl

Bence o bir bahane... beğenmediği hoşlanmadığı kız için

0
    0 Yorumla
  • Marswkin
    Marswkin Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

yok tarihî geçmemiş olan kadın alıyorum yoksa tadı kötü oluyo biliyonnmu ya 🫤

0
    0 Yorumla
  • Costantinnn
    Costantinnn Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 99%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 436 cevap paylaştı.

Kadını her dönemde başka bir güzel başka bir Tatdir almasını bilene

0
    0 Yorumla
  • MK18811938
    MK18811938 Takip Et
    Guru Yaş: 48 , eic 100%
    1 yıl

Bu nasıl bir yaklaşım tarzı
    Bir kadın her yaş her şart her koşulda güzel hoş naif ve çekicidir

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

30 yaşından sonra bir kadın genelde 1 çocuk doğuruyor. Erkeğe de bir kadının doğurgan olması çekici geliyor.

0
    7 Yorumla
    • Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      1 yıl

46 ya kadar doğurgan olabilir kadın hem bir çocuk olunca ne oluyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Doğurgan olmaması doğurduğu anlamına gelmiyor. Erkek içgüdüsel olarak üremek ister. Soyunu devam ettirmek ister. Bunun içinde daha çok doğurabilecek genç kadına yönelir.

Yorumla
    • Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      1 yıl

Tamam 30 çok genç bir yaş çocuk dığurmak için

Yorumla
    • Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      1 yıl

Hem herkes te kedi gibi 4 5 tane yavrulucak değil.

Yorumla
    • Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      1 yıl

Ayrıca cümlenin bir şey anlamadım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Doğru insanların tercihi. Ama bana göre 30 yaşından sonra, yaşım 30'u geçti doğurmalıyım, herkesin var benim de olsun, anne olmalıyım diye tutuşup sadece 1 çocuk doğuracak kadınlar bana çekici gelmiyor.

Yorumla
    • linaaxp
      linaaxp
      1 yıl

iç güdüsel olarak mı QHAHDHHQOWHQJSJQODKF siz hayvan değilsiniz kendinize gelin ;D gençlerin çekici gelmesi başka fakat buna iç güdü demeniz sadece saçmalık ve yapacağınız abazaliklar için bahane. senin gibi düşüncede olanlar yok erkek üremek için var çok eşli falan filan. eğer o şekildeyse aynı şekilde kadınlar da olabileceği kadar erkekle olmak ister. güçlü bir erkek değil güçlü bir çok erkek. ve zaten erkek cinsellik konusunda sınırlı bir varlık bir yerden sonra mutlaka tıkanıyor. kadın sınırsızdır. sizin değil kadınların tam tersi yönelmesi gerek. insan olup+ iradeye sahip olduğunuz için ondan bundan çocuk yapamayacağınızı biliyorsunuz. bu durumda bir çok kadınla yatmak için sebebiniz kalmıyor. boş bahane üretmeyin. bir kadın 4 erkeğe bile yetebilir ama bir erkek asla tek bir kadına yetemez.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

26 yaşındayım ama beni 19-20 yaşında sanıyorlar. Biraz da kişiye bağlı. Benden küçük erkekler genelde daha çok ilgi duyuyor

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Erkeklerin bunu düşünmesine gerçekten takılanların erkekler kadar sorunlu olduğunu düşünüyorum

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Çoğu kadın 27-28'den sonra fiziksel olarak çöküyor yüzü falan vücudu baya değişiyor

1
    0 Yorumla
  • öyllesinebirri
    öyllesinebirri Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    1 yıl

İtici değil benim için hatta yaşıma göre genç bile

1
    0 Yorumla
  • kdrsns
    kdrsns Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    1 yıl

Bence itici değil ama itici gelenlere çocuk yapma yşından dolayı itici geliyor olabilir

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (81)
Devamını Gör(126)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Erkeklere 30 yaş neden itici gelir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

30 yaş erkekler niye böyle? 10 cevap verildi
Erkekler 30 yaşına yaklaştıkça neden ergen gibi huysuz oluyor? 15 cevap verildi
30 üstü erkekler niye böyle? 30 cevap verildi
Erkekler niye kellesiyor 30 olmadan? 12 cevap verildi
30 yaş üstü erkekler niye var? 48 cevap verildi
30 üstü erkekler niye var? 57 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Izgara kalamar mı ızgara ahtapot mu?
  • Modern biri misin, klasik mi?
  • Hadi gelin kalbinizdeki sizi seviyor mu sevmiyor mu söyleyeyim?
  • Eğer yeterince servetiniz olsaydı?
  • Aile ilişkileriniz nasıl?
  • Cep telefonu aramalarınız ne zamanlar yoğun olur?
  • Sizi sevmeyeni sever misiniz?
  • Karşılıksız aşk mı, yarım kalmış aşk mı?
  • İlk buluşmada hangi konu açılırsa çileden çıkarsın?
  • Aura eşittir ne senin için?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨