İstanbul damı yaşamak yoksa İzmir demi?

şu an İzmir de yasiyorum ama evlenip İstanbul ada tasinabilirim daha dogrusu İstanbul da yasayan biri ile evlenebilirim. Fakat orasi İzmir e nazaran cok daha pahali diye biliyorum. Kaldi ki burada güzel nezih bi semtte oturuyorum cok şükür. Cevreme artik evliligi düşünüyorum dedim ama sadece İzmir den istiyorum dedim. Fakat hep İstanbul da yaşayanlara imrenmisimdir. En son iki sene once İstanbul a tatile gittigimde hep turistik yerleri gezdik ve haliyle kalabalikti. Birde arap turistler vs. Yani turistmi yoksa oradami yaşıyorlar. Multecide orada cok diye biliyorum ve vazgecmistim. Ama zaten İstanbul da yasamayi anca İzmir de oturdugum gibi eli yuzu duzgun bir semtte yasayacaksam dusunebilirim. Çünkü hem buna alışığım hemde ergen oglum var.

Fakat tabii İstanbul dan biri ile tanismayi kabul edersem maddi durumu ne kadar iyi nerede yasayacagiz diyede hemen sorulmaz.

O yuzden İstanbul fikrinden tamamen vazmigecsem?

Arkadaslarimin İstanbul da durumu iyi olan tanidiklari var ama dedigim gibi nerede yasiyorlar dolayısıyla evlenince nerede yasayacagiz diye sormak maddiyatci gibi olur. Zaten oyle diyecek cahiller olabilir ama durduk yere neden standartimi dusureyim sirf İstanbul olsun diye. Ayrica dedigim gibi ergen oglum var, duzgun yerde buyutmek isterim.

Ama instagram da olsun internette ve dizilerde olsun İstanbul u görünce hep burada yasamak isterdim diyorum.

Sizce ne yapmali?

Güncellemeler
1 yıl
Lutfen sebebinide aciklayin
Güncellemeler
1 yıl
Güncel
İstanbul damı yaşamak yoksa İzmir demi?