Arkadaşlar İstanbul mu daha yaşanabilir İzmir mi güzel?
İstanbul güzel
İzmir güzel
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İzmir tabii ki. Bwn İstanbulluyum. Fakat İzmir fark atar İstanbula. İstanbul hem kalabalık hemde full yabancı artık , trafik sorunu da çok çok büyük. Yakında da Filistinliler gelir , onlarla birlikte yaşarız , sonra bizleri kovarlar araplar , çıkın ülkemizden diye. 👍🏻
İzmir cahiline gitmem ben
Köy kısımları cahil. Şehir içi öyle değil. Hatay - karşıyaka - bostanlı - kordon böyle değil asla. Yaz aylarında da Çeşme' ye kaçarsınız denize.👍🏻
İkiside güzel şehir yaşam şartlarına göre değişir İstanbul'da daha çok gezilip görülecek yerler var ama kalabalık bir şehir trafik sorunu var bir yere gideceksen 2-3 saat önceden yola çıkman lazım anca yetişiyorsun İzmir o kadar kalabalık değil gezilip görülecek yerler var pahalılık var ama İstanbul kadar değil
Bir İzmir'li olarak tabi ki kendi memleketim diyorum.
İzmir sıkıcı mı?
Hayır
Cevap
28Cevap
İstanbul güzel
İstanbul ama yakın gelecekte çok büyük yıkım olucak İstanbul'da depremden dolayı, o yüzden İzmir tercih et, hem evlerde biraz daha ucuz
İzmir yetersiz
Hastane doktor?
Devlet hastanesi diyorum be
İstanbul çok kalabalık ama ben yinede çok seviyorum.. İstanbul 'dan vazgeçmezdim..
Florya diye biryer var sakin bide ataköy
Evet oralar çok sakin yerler..
Neresindesin istanbulun
İlçe
İstanbul eskiden güzeldi ama artık kalabalıktan insana yer kalmadı
Kanka İstanbul da sadece gezilir yaşam için İzmir daha iyidir
İstanbul daha güzel ve imkanları çok iyi fakat yaşamak istiyorsan para gerekiyor.
Ne aradığına göre değişirç Ben İzmiri daha çok severim.
İzmirde yaşarsın İstanbul'da gezersin, iyi ki İzmirliyim
İzmir denizi kokuyor diyorlar
Her güzelin bir kusuru olur
İzmir yasamak icin İstanbul 3 - 5 gunn gezmek icin guzel
Bence ikiside eşit şayet İzmirde buyudum başka bir yerde yaşamak istemezdim. İstanbul'da yaşayan da memnun İzmirde. İstanbul'da yaşayan daha fazla olduğu için çoğunluk İstanbul'u seçiyor.
Ne için sorduğuna bağlı ama bana kalırsa İstanbul'da doğup büyüdüm İzmir daha güzel İstanbul'da bol paran varsa calismiyosan güzel diger türlü zulum kimse aksini idda etmesin bence
İstanbul'un Sarıyer "Yeniköy ve Tarabya" semtleri, büyüktür > Tüm Türkiye'nin il ve ilçelerinden :D
İstanbul tabiki İzmir 'de ne var
Aynen öyle
İzmir diyorum
İstanbul güzel, İzmir daha yaşanabilir ;)
Ben İzmirliyim ama bence İstanbul daha güzel ✨
İstanbul uzaktan güzel İzmir yakından
İzmir ve ben ruh ikiziyiz
Hiç biri tabiki Angara 💪
Okumak için ist aga
İstanbul'un güzel bir yanı kalmadı, İzmir..
Neden?
Gereksiz kalabalık..
Bence İstanbul Eğer gezmesini bilirsen
İstanbul
İstanbul dayim çok kalabalik
İzmir tabiki
İstanbul daha güzel
İzmir güzel
İstanbul
Bence İstanbul
Hicbiri
İzmir derim