AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
157Cevap
Sen düzgün erkek kavramını biraz yanlış anlamışsın sanki. Her zengin , düzgündür diye bir şey mi var?
Zengin erkekler düzgün olmaz çapkın olur zaten
Ay ne biçim insanlarsınız Allah size sevmeyi nasip etmesin "fakirler" ne nasıl bir uslüp senin gibi varoşu kim sevsin
Zengin seni napsın sen ona denk misin karşımdaki insanda aradığın özellikler sende de olmalı
😀
Sert ve haklı 😂
Şöyle zengin ve orta yakışıklı insanlar genelde utanırlar ve korkarlar sapık gibi düşüneceğinizi düşündükleri için korkarlar ve ilk adımı onlar beklerler çünkü kız olmasa bile paraları var ilk adımı atmanız yeterli
Düzgün erkekler beyaz kanatlı atlara binip zambaklar ülkesine gitti. Orada kendilerine gereken hürmeti ve kıymeti veren kızlara kavuştular
Düzgün erkek deyip düzgünlüğü maddiyata çevirmiş fakir bir genç kızımız
Zengin erkek sadık olmaz seni kullanır bı süre sonra başkasını bulur ne de olsa para var ve para avcısı kadın çok 😂
bulma ihtimalin yok parası olan da kullanmak için yaklaşır bu zihniyete
Bk bulursun... Parası olan erkek sana niye baksın mq fakiri 🥴
Düzgün erkek Bulmak zor da … bulunca kıymetini bilmekte zor
Senin gibi hayatımdan bir tanesini çıkardım. Mutluluğu gram hak etmiyorsunuz
Herkesin kendi kriteri bizde bakire istiyoruz diyebiliriz
Fiyat etiketin üzerinde dolaşırsan, bir alıcı mutlaka seni fark edecektir.👍
Ben dumduzum
Ama zengin diilim
Zengin olsam da belli etmezdim.
Ya erkeklerin hepsi ben düzgün um diyorlar ya yalan söylüyor arkadaşım genellikle böyle erkekler çok iyi manipüle eder kızlarım dikkat edelim
Farkirle ne alakası var illa zenginmi olucak allahın yarattığına fakir olan hakkında nasıl konuşursun
Hayatın boyunca sevilmeyeceksin tek başına menepoza girene kadar ağlayıp duracaksın. Aşk senin gibilere yüzünü asla göstermeyecek.
Yani açıkcası böyle söyleyince kaba duruyor olabilir. Fakat belirli geliri olmayan insanlara siz mi bakmayı düşünüyorsunuz arkadaşlar?
İtaatkar erkek olarak senin değerini bilmeyen insanlar çıkmış keşke karşı karşıya gelsek cödmdmd
Hem zengin hem düzgün erkek sana neden baksın nedir sizdeki bu sugar daddy sevdası arkadaş
fakir olsun sen bugün fakir dersin yarının sana ne getirecği bellimi
80'li yıllar da 90'lı yılların başında kaldılar ve şu an hepsi yaşlandı kalmadı
Düzgün erkekler değil zengin paralı erkekler nerede diye sor
fakir erkoyu anasi sevsin kuru gevrek bile atmam onune!!!
🧐🧐🧐
Sen zengin misin sanmıyorum.. dengini ara
Niye sen zengin misin ya da dünya güzeli misin dünya güzeli olsan zengin bulurdun zaten
Bende aynı soruyu soruyorum düzgün kızlar nerede diye
Bunun gibilerinden kesinlikle uzak durun yoksa hayatınızı * düzelemez siniz
Düzgün erkek seni niye bulsun? Gerci cebe bakanları he buluyor garip...
Zengin biri bulcak ve karşılığında hor kullanılmış karagümrükmü alıcak
Hayatımızı etiler ondan bizde kötü olmaya calısıyoruz
Ne aradığını bılmıyorsun sen tam karar ver ondan sonra yaz para mı kacamı arıyorsun
Düzgünden kastınız nelerdir sayın kendini bilmişler
Bulursun bana zenginler denk geliyor ama çoğu tipsiz be
Ablacim sen mutlu olmayı evlenmeyi bırak sana göre değil bunlad.
bu nasıl soru aw 2 evim var bir arabam var 1 arsam var böyle üslübu olan bir kızı zikmem bile
Fakir olan yamuk erkek mi oluyor? Sen bu paragöz kafayla sana bir zengin bitini bile atmaz kardeşim.
Sanssizzsin ah sen bu karşıma çıksan bak neler oluyor
Ayskslrininyerden kesersim
Sen düzgün erkek aramıyorsun zengin erkek arıyorsun. Soruyu yanlış yazdın sanırım.
Zenginden kastın ne kadar maaş alması gerekiyor?
50 yeter
Sen ne kadar kazanıyorsun?
gelirim olsa zengin adam mı ararım sınava hazırlanıyorum ben 18 yaşındayım
Yani ben şöyle söyleyeyim bence herkes dengi dengine. 25 bin alıyorsan 25 bin alanla 100 bin alıyorsan 100bin alanla olmalısın. Ama 50 bin lira çok büyük bir miktar değil o yüzden 50 bin alan biri sana bakabilir.
ben güzelim zaten baksınlar bir zahmet hem ilişkide hep kaybeden taraf kadın oluyor erkeğe bir viren çıkan yok
Ama işte ben buna sinir oluyorum. Şimdi benim ailemin geliri iyi ve kendi gelirim de büyük ihtimalle iyi olacak. Güzel bir kızım evet ama niye 25 bin alan bir kadın 100 bin alan bir erkekle evleniyor ki? Herkes dengine göre olsun. Sırf güzellik önemli olmamalı eğitim seviyesi ve gelirler de aynı olmalı bunu toplum tarafından güzel kabul edilen biri olarak söylüyorum.
50 bin az değil bu arada çok ciddi bı fark ayrıca kız erkekden fazla kazansa istemezsiniz o erkeği o zaman kız da kendi dengi biriyle olsun (benim zihniyetim bu değil durumu eleştiriyorum)
Bence de herkes dengiyle olmalı. Ama erkekler güzel bulduğu kadın az alsa da evleniyor. Ve o kadın benimle aynı statüde olup beni eleştirebiliyor. Senin ne haddine yani. Cahil cahil konuşuyorlar. Eğitim seviyesi de denk olmalı
Kocasının parasıyla, statüsüyle övünen kadından bı halt olmaz.. eğitim seviyesi kesinlikle denk olmalı evet ama sadece lisans eğitimi yeterli değil insan olarak, kişisel olarak da eğitim denk olmalı.. sizin alanınız ne bu arada
Benim mi
Boy takıntın var mı knk ciddi soruyorum
ben 1.78im 80 kiloyum sence
Var o zaman 160 ım bende ): zengin olsamda bana bakan olmaz galiba
benim baktığım kişi kendide iyi 43 yaşında sadece
Biraz büyükmüş o adamı 170 yapsak bakmaz mıydın mesela.
Senin yaş kaç
18im ben çok usun erkekleri sevmiyorum ben 1.80 üstünü kabul etmem
18 43 zor gibi ciddi görmesi 160 birisine bakar mıydın mesela zengin utangaç olsa çok soru sordum kusura bakma boyum yüzünden depresyondayım
hayır bakmazdim isterse triltoner olsn gene olmaz
Anladım senin aradığın 170 180 boy arası zengin bulursun umarım o tür insan çok ama ciddi bakmazlar genelde peki sence ben ne yapmalıyım tavsiye var mı
devam sütü iç çok işe yarıyor ben 1.78im devam sütü içerek uzadım
Ya plaklarım kapalı ilişki konusunda diyorum uzama ihtimalim yok
1.50 kız bul
145 kıza sordum bu boyda birine bakmazdım dedi ağlamaktan başka yapacak bir şeyim yok galiba bu konuya
ne iş yapıyorsun
19 um yapay zeka mühendisliği okicam ama para kazanmam kolay olur analitik dahiyim
bende onu okumak istiyorum yani düşünüyorum özelden konusalim mi biraz anlat bana
Olur ama hangi üni olduğunu söylemeden anlatim sonra gelirsin zaten 160 boyunda çok kişide yok tanırsın kazayla felan
Bende çok bilgim yok öğrenip uygulayan yazılım gibi düşünebilirsin
Evlilik yolundayız güzelim
hay allah benim bakistigimda iki çocuklu ama boşanmis hep kapmışlar duzgunleri
Hiç sormaaa yaa öyle bir durum var 😂😂
Düzgün erkek tanımın zengin erkek mi?
Düzgün erkekler zaten genelde fakirdir
Ben evde saklıyorum 😀
Yok ki tatlım onerelimm
Bana bir şans verebilir misiniz 🌷sizi tanımak isterim 🌺
bizde maddi duruma bakıyoruz artık
Sen düzgün kız mısın ki düzgün erkek arıyorsum
Düzgünlükten kastın sadece “zenginlik” galiba
atlara binip gitmişler
Ins bulamassin 🙂🙃
Saklanıyorlar herhalde yoklar ortada
Erkek seçim kıstasın zengin fakir diye mi ilginç🙈
Evli-mutlu-çocuklu.
Düzgün erkek ve fakir erkek ayni sey degil.
Duzgün erkek yok size, sıkılırsınız
Bende bulamıyorum erkek yok şaka gibi
Evinden işine gidiyor geliyor onlar
Benden bahsetmişsin 👍👍
Neden sana fakirler denk geliyor nerde yasiyosun ki😉😁
E git sen açıl ne bekliyorsun