Tam aşık oluyorum tamam diyorum karaktersiz çıkıyor ve aklı fikri c*nsellikte oluyor.
Düzgün erkekler kaldı mı?

Bu tür işlerde aşamaları bilmek lazım biraz. Erkeğin kadını, kadının erkeği baştan çıkarma, güven verme, kendini kanitlama detaylarını falan bilmek lazım. Örneğin;
Sen cinsellik olmayan belli bir zaman ve yaklaşımdan sonra "Tamam." diyorsun ama belki de karşındaki insanlar zaten sen bunu de diye o ana kadar cinsel isteği belli etmiyordur. Bu öyle ki sen en başta cinsellik istemediğini söylesen bile zamanla acilirsin diye düşünen biriyleysen bu istemiyor oluşunu ciddiye almayabilir.
Özetle; karşındaki insana aşık da olsan, hoşlansan da evlenmeyene kadar kendini bırakma. Ne demek bırakma? Onların "Tamam, şimdi cinselliği konuşabiliriz." diyecekleri güven ve rahatlığı onlara evliliğe kadar verme. İşte o zaman halen yanında duran kişi bir tık daha güvenilir olabilir. Tabii sen ona da kendini evlenene kadar bu denli bırakma.
İçi bomboş bir soru.
Düzgün erkek kaldı mı? Evet düzgün erkek kaldı. Fakat insanların gözleri düzgün değil. Gözleri düzgün olmadığı için, düzgün insanları göremiyorlar ve saçma sapan sorular soruyorlar.
Dünyada her şeyin bir zıttı vardır. İyilik varsa, kötülükte vardır. Eğri insan varsa, düzgün insanda vardır.
Genelleme yapmak yanlıştır. "Erkek arkadaşım sapık çıktı. Hmm o zaman bütün erkekler sapık. Demek ki dünyada düzgün erkek kalmadı" cümlesini kurabilecek tek varlık, beyin yoksunluğu yaşayan, düşünme kabiliyetini kaybetmiş, mankurt insanlardır.
Her insanın aynı olamayacağını anlamaya çalışın bence.
Herkesi aynı kefeye koymanın, genelleme yapmanın yanlış ve hatta kötü bir şey olduğunu artık idrak etmelisiniz.
her erkek bunu düşünmez ama bazıları karakter kişilik olarak kendini terbiye edememiş oluyor maalesef.. aşık olurken ya da severken bunu anlamak zordur tabi ama iyi bir tanıma süreci geçirmek lazım özellikle erkeklerin kendilerini ifade etme şekli ilişkiler hakkındaki düşüncesi çok önemli konuyu cinselliğe getiren bir insanla zaten doğru kişi diyemeyiz hayatımız için
Düzgün çokgen varsa düzgün erkekte vardır. Yeterki göz görsün kalp duysun duygular harekete geçsin ama doğru bir kişiyle. Hepimiz yanlış ilişkilerin kurbanı olmadık mı yanlışları düzelteceğiz diye kendimizden bile soğumadık mı delicesine severken bozguna uğramadık mı?
Cevap
35Cevap
Düzgün erkeklerin birkaç kusurunu bulup kafadan eliyorsunuz. O yüzden var ama bulamayacaksınız. Sırf istediğiniz boyda diye birine 3 ayınızı harcayıp pişman oluyorsunuz. Sırf sevdiğiniz dizinin dövmesini boynuna yaptırdı diye tanışıp 2 hafta zamanınızı harcıyorsunuz. Sırf bmw anahtarını, cüzdanını ve iphone'unu masaya koydu diye havalı sandığınız kişi sizin kafanızdan 10 tel beyaz saç çalacak.
Sonra gel de bir de bunu kızlara anlat. Ya ben şunu anladım @Vault_Boy kardeş...
Bizim düzgün kız anlayışımızla kızların düzgün erkek anlayışı inanılmaz farklı. Biz düzgün kız derken hani karakterli olsun, idare eder bir dış görünüşü olsun, bakımlı olsun falan deriz genel anlamda dimi? Onlarda öyle değil. Onlarda düzgün erkek anlayışı şey işte parası olsun, bana karşı kedi gibi ama dışarıya sert olsun, beni koruyup kollasın, dışarıya gösterdiği sertliği yatakta da göstersin, bakımlı olsun, uzun boylu olsun gibi gibi kriterler...
Cinselliğe bakış açın "Evlenmeden olmaz fakat eşler arasında gayet keyifli şekilde yaşanılabilir!.." diyorsan saygı duyarım, ancak c'sini duyduğunda " Terbiyesizleşmeyin hemen, tü ka ka!.." moduna giriyorsan kusura bakmayın ama mentalitenizde problem var çünkü yemek, içmek gibi yaşanması gereken hayati bir olgu.
Tabi tabi kesin öyledir kesin. Gidip manyaklara aşık oluyorsan sen de bir sorun vardır. Biraz kendinde ara problemi bulursun. Kaç arkadaş tanıdıysam çoğu böyle değildi ya. Yarısından fazlası da evlendi ve mutlu. Fake fake sorular hep.
Tam böyle zeki diyorum sempatik tatlı diyorum aha kesin aşık olucam bi anda nedenini bilmeden kötü bir. şey demememe rağmen engel yiyorum BARİ SEBEBİNİ YAZ DA GİT HATAMIZI BİLELİM aw
Aynen kızlar sütten çıkmış ak kaşık bırakın bu kadın erkek diye ayırmayı herkes çıkar peşinde
Arkadaşa bir tane iktidarsız ya da aseksüel erkek bulun hemen.
Cinsellik isteyen erkek mi düzgün bir birey olmuyormuş
Kanka kaldı da onların bazıları da kızlara güvenemiyor be.
Size iyisi denk gelmemiş arkadaşlar herkesi aynı kefeye koymak yanlış değil mi sizce de
Aynen öyle... Bulursan çoğalt yolla bu tarafa da 🤭🤭🤭🤭
Kısmet yapacak bir şey yok
: ) Güzel ve olgun bir tepki. Kısmet.
Tişikkirler 😁
Benimki tamamen kötü karakterli oluyor, Bence yoklar
Cinselliğin olmadı ilişki mi olur , uzayda yaşıyorsun sen herhalde
O zaman ne dert yakıyorsun bul eğer varsa
Düzgün erkekler saklanıyorlar galiba hiç denk gelemdin
Yanlış yerde arıyorsun
Kaldı mesela ben ama benimde değerimi bilen yok
Kötü bir devirdeyiz dikkatli olmalısın❗❗❗
Düzgün kadın kaldı mı?