hem karşıma fakirler çıkıyor yaş takıntım falanda yok beni mutlu etse bende onu mutlu ederim kafayı yicem hep fakirler beni buluyor bir tane var onlada bakışıp duruyoruz açılacağı yok
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılBir erkeğin maddi durumu zerre kadar önemli değil hiçbir kadın için. Ben doğuştan zenginim babam müteahhit Antalya'da bir sürü evlerimiz , işyerimiz var. Ama hiç sevgilim olmadı defalarca da reddedildim. O yüzden tek kriter tip. Tipsiz ve fakir erkekler kızlar onlara fakir oldukları için bakmadıklarını düşünüyorlar ve tek umutları bir gün zengin olup her gün farklı kızla günlerini gün etme düşüncesi. Ama üzülerek söylüyorum ki paranız olunca da hiçbir kız size bakmayacak. Bir kadın para düşkünü de olsa gider yakışıklı zengin bulur , tipsiz zengini ne yapsın? Tip yoksa kız da yok boşuna zorlamayın. Sen çok iyi birisin ama ben seni arkadaşım olarak görüyorum cümlesini duymak istemiyorsanız , denemeyin boşuna.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılTanımla kısmı sanki biraz yanliyorsunz.
Düzgün erkek yazmışsınız sorunuza ama aşağıda fakir yazıyorsunuz.
Düzgün erkek zengin erkek mi olmak zorunda.
Mutluluk = para diyenlerden misiniz yoksa?
Üzülerek söylemek zorundayım.
Yanılıyorsunuz.
Düzgün erkek hiç tahmin ettiğinizden bir hayli fazla.
İnanın buna lütfen.
Yapılan ve yapılmaya devam edilen bir yanlışı gün yüzüne çıkartmak isterim.
Uzun yıllar erkek dediğin şöyle olmalı, böyle olmalı
Erkek dediğin eşine şöyle bakmalı , bunu yapmalı
Erkek dediğin kaba veya kibar olmalı diye hep bir cekistirme içine itildik , itilmeye devam ediliyoruz.
Hal böyle olunca bir kesim (yüzdelik dilimde karşılığını bilmemekle beraber) kendini çeken yanlızlıği seçen çok insan oldu ülkemizde.
maalesef ki bende bu kişilerden biriyim.
Çünkü insanoglu özellikle ülkemizde bir başka hayatlara bakarak doğru olanı bulma çabası içinde.
Ne istediğini , nasıl yaşamak istediğini , hayatına kimi almasını gerektiğini bilmeden bir yerden bir yere savrulmaya devam ediyor, farkına varmadan.
Tabiri caiz ise kim nereye çekerse hiç dusunmeden dolu dizgin koşmaya devam ediyor.
Hal böyle olunca da hep yanlış tercihler.
Bunlada yetinmiyor bu yaşadıklarını da hiç suçu, günahı olmayan insanlara mal etmekten geri kalmıyor.62 Yorumla- 1 yıl
Değer miydi bu kadar uzun yazmaya?
- 1 yıl
Kim ne istiyorsa öyle anlamakta ya da anlamamakta özgürdür.
Ne yanlışı , nede doğruyu ben değiştiremem.
Burası soruların cevap bulduğu bir yer.
Okumak istemeyen kendi bilir.
1 yılBenim de karşıma ya yollu çıkıyor ya sadakatsiz ya da yalancı kızlar çıkıyor. Bu durumun kadını erkeği yok anlayacağın. Erkeğin de o*** su vardır kadının da o*** su vardır bu kadar net. Bırakın şu düzgün erkekler nerede laflarını, sanki kadının düzgünü benim karşıma çıktı da öpüp alnıma koydum.
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılPara ile düzgünlük ne alaka? Durgunluk karakterle alakalı bir şey. Para ayrı bir kriter. Tamam kimse fakir hayatı yaşamak istemez ama sırf para için de evlenilmez yani sevmek diye bişey var. Duygular var. Orta düzey standartlarda ekonomik düzey yeterli yani bu zengin olma merakı olanların çoğu da hiç para görmemişlerden çıkıyor zaten
018 Yorumla- 1 yıl
@Blanke onu anladık da bu düzgünlükle alakalı bir konu değil. Ayrıca soruyu soran kişinin de, senin de holding sahibi olduğunuzu düşünmüyorum
- 1 yıl
@Blanke fakir erkek zengin kız aramaz zaten. Kendini yetersiz hisseder çünkü. Bunu bildiği için de istemez mantıken
- 1 yıl
Ama sen soruyu anlamamışsın. Hatta soruyu soranın kendisi bile ne sorduğunu bilmiyor. Duzgunlugun parayla ilgisi yok
- 1 yıl
@Blanke istemesin zaten. İstesin diyen mi var? Herkes kendi duruma göre biriyle evlensin en mantıklısı
- 1 yıl
Ama bu konunun düzgün olmayla ilgisi yok bunu hâlâ anlayamadın mı
- 1 yıl
@Blanke erkek zenginleşince bozukuyorsa karaktersiz olduğundandır. Ben karakteri olan insanlardan bahsediyorum ama sen bu cümleyi kurduğuna göre karaktersizler kategorisine giriyorsun üzgünüm
- 1 yıl
@Blanke çevremde pek fakir yok açıkçası. Gayet de var düzgün insan
- 1 yıl
@Blanke yoo çevrene göre yorumlayan sensin. Ben dünya çapında bakıyorum. Her türlü insan tanıyorum yani sen rahat ol
- 1 yıl
@Blanke ne boş yaptın ya benim zengin koca gibi bi derdim yok. Maddiyatı bu kadar takan sensin. Ayrıca en az 15 şehir gezdim ben bu ülkede. Yurt dışına da çıktım. Bilmediğin konularda fazla yorum yapma. Konuştukça batıyorsun
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
80
Cevap
154Cevap
Kadınların hipergami eğilimleri, erkeklerin genellikle “alfa erkek” olarak adlandırılan daha yüksek statüye sahip bireyleri tercih etmelerine yol açar. Bu durum, erkeklerin büyük bir kısmının duygusal ve cinsel olarak dışlanmasına neden olur. Özellikle “incel” (involuntary celibate – gönülsüz bekâr) olarak adlandırılan erkekler, bu sistemin olumsuz etkilerini daha derinden hissederler.
Hipergami, kadınların genellikle sosyal statü, çekicilik ve güç açısından daha üstün gördükleri erkekleri tercih etmeleri anlamına gelir. Bu eğilim, birçok erkeğin yalnızlık ve sosyal dışlanma yaşamasına neden olur. Ayrıca, “beta” erkekler olarak adlandırılan ve bu kriterleri karşılamayan erkekler, genellikle daha düşük bir değere sahip olarak görülürler ve bu da onların hem duygusal hem de cinsel olarak daha fazla zorluk yaşamasına yol açar.
Bu durum, erkeklerin kendilerini değersiz hissetmelerine ve sosyal baskı altında kalmalarına neden olabilir. Hipergami, toplumsal ilişkilerdeki eşitsizliği artırarak, çoğu erkeğin gerçek ve tatmin edici ilişkiler kurma şansını kısıtlar.18 Yorumla- 1 yıl
Tipe bakan kadınlar genellikle "alfa erkek" kategorisindeki erkeklerden hoşlanır. Bu erkekler genellikle yüksek sosyal statüye sahip, kendine güvenen, fiziksel olarak çekici ve etkileyici bir kişiliğe sahip bireylerdir. Kadınlar, bu tür erkekleri genellikle lider ve güçlü figürler olarak görür ve bu özelliklere sahip erkekleri tercih etme eğilimindedir.
- 1 yıl
Kadınlar genellikle bir erkeği sadece onun kişiliği veya gerçek değerleri nedeniyle sevmezler. Çoğu zaman, erkeklerin sosyal statüsü, fiziksel çekiciliği veya maddi durumu gibi yüzeysel kriterler belirleyici olur. Bu, erkeklerin kendi değerleri ve kişilikleri yerine, dışsal faktörlere göre değerlendirilmesine neden olur. Gerçek sevgi ve bağlılık arayışı, sıklıkla bu tür yüzeysel kriterlerin gölgesinde kalır. Bu durum, birçok erkeğin sadece “olduğu gibi” sevilme şansını ortadan kaldırır ve onları dışsal özelliklere bağlı olarak değerlendiren bir sistemin parçası haline getirir.
- 1 yıl
@Selam345 sonuna kadar haklısınız. Genelleme yapmak istemiyorum fakat kadınların çoğu böyle, ben de böyleyim. Zengin, iyi bir meslek sahibi, kültürlü ve yakışıklı erkekler bana daha çekici ve güvenli geliyor. Bu özelliklerin tam zıttı erkekler sanki cinsellikte bile başarısızmış gibi geliyor nedense
- 1 yıl
Bu bakış açısı, kadınların çoğu zaman sadece yüzeysel ve maddi kriterlere dayalı seçimler yaptığını açıkça gösteriyor. Zenginlik, meslek ve dış görünüş gibi faktörler üzerinden erkekleri değerlendirmek, onların gerçek kişiliklerini ve değerlerini tamamen göz ardı etmek demektir. Bu yaklaşım, erkeklerin cinsellik ya da diğer alanlarda başarısız oldukları gibi yanlış genellemeler yapmanıza neden olabilir. İnsanları sadece dışsal özelliklere göre yargılamak, onların derinliklerini ve gerçek potansiyellerini anlamadan onları yüzeysel ve basit bir şekilde değerlendirmek anlamına gelir. Bu, hem adaletsiz hem de insanları doğru bir şekilde tanımamanızın göstergesidir. Gerçek bağlar ve kişisel değerler, bu tür yüzeysel kriterlerin çok ötesindedir.
Gizli Üye(25-29)1 yılMaalesef banada hep fakirler denk gelmişti bir aralar artık bir erkeğin fakir olduğunu öğrendiğimde kaçıyorum çünkü en son askerlik için terk edilmiştim memur olma yolu nasıl açıldı beni terk etti ş. siz p. lik malum erkekler böyle bide zaten genelde maddi durumu kötü olan erkeklerde öz güven sıfır onlara baksan bile g. tleri s. kleri ayrı oynar senide ayaklarının altına alırlar bunu kaç kez yaşadım ondan kimse bana hikaye anlatmaya kalkmasın burada öyle işte bu yüzden kesinlikle maddi durumu önemseyin erkeklerde bizim dış görünüşe hamaratlığımıza uyumumuza hatta zarımız var mı yok mu ona bakıyorlar biz neden onların ceplerinde baktığımızda kötü oluyoruz kendi değerinizi bilin ona göre hareket edin kızlar
82 Yorumla
Soran1 yılafferin kız sana tuttum seni
Cevap sahibi1 yılSadece gerçekler :)
öncellikle bir insanın düzgün olup olmadığı maddi durumuna göre belirlenmez karakteri duruşu yaptıkları hayatı belirler düzgünlük ve fakir erkek ne alaka?
fakirliğe gelince zengin parası olan başarılı maskülen bir erkeğin kriterlerine uymuyorsundur belkide yani istiyorsun sürekli ama sende ne var.50 Yorumla
1 yılSorun Yanlış - Talebin Zengin Erkeklerin Hakkına Hukukuna Aykırı Bir Talep - Ve Anladığım Kadarıyla Seninde Ekonomik Durumun Kötü - Son Olarak En Kötüsü Kendini Geliştirmiyorsun Bu 4 Kötü Özellikte Olan Bir Erkeğe Veya Bir Kadına Ancak İşsiz Güçsüz Parasız İnsanlar Değer Verir
10 YorumlaAçıkçası kadınlara hep kötü davrandım ve hep kazandım. Kadın merhametli erkeği sevmez. O yüzden kötü olmanızı tavsiye ederim beyler. Kadın baba travmasiyla bağlantı kurduğu için sizinle yatar. Sonra zaten başka kıza gecis yaparsınız işinizi gördükten sonra.
06 Yorumla
1 yılDüzgün erkekten kastının dürüst, işinde, ilişkisine sadık erkekler sanmıştım. Okumaz olaydım fakir ne? Tamam bi maddi açıdan kriterlerin olur da bunu da bilemedim
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılsen de fakirsindir çünkü sen nerede vakit geçiriyorsan oradaki insanları bulursun bu kadar basit. başkasını eziklemeye çalışırken kendi ezikliğini ortaya çıkarma. Yazık çocuklara neyse allahtan eziklik psikolojin sayesinde çocuklara yüz verip de hayatlarını karartmamışsın.
13 Yorumla
Soran1 yılyok beni mutlu etmesi lazım benim onu mutlu etmem icin
Cevap sahibi1 yıliyi vereyim paranı gel adres atıyorum mutlu et beni saatlik isterim ama 18 ini doldurdun demi başımıza bela almayalım sonra
Soran1 yılhahaha olmaz
Gizli Üye(36-45)1 yılDüzgün erkek mi arıyorsun yoksa bankamatik mi?
Önce ona karar ver bence.
Adam kavramını salt parasal boyuta getirirsen zaten o düzgün erkeklerin nezninde hiç bir zaman değer görülecek bir kadın olmayacaksın.
Sen önce iyi bir insan ol, . kendini geliştir ve değer yargılarını değiştir. Sonra o "düzgün" erkeği bul.03 Yorumla
Soran1 yılteşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılRica ederim. Kırıcı olduysam özür dilerim. Duyguların hiçe sayılmasına tahammül edemiyorum.
Soran1 yılhayır sorun yok paranın hiç bir işe yaramadığının bende farkındayım ayrıca dediğin gibi erkekler benim maddi ihtiyaçlarımi sırf erkek oldukları için karşılamak zorunda değiller
Gizli Üye(25-29)9 ayAçık konuşmak gerekirse düzgün erkekleri kimse sevmiyor ve tercih etmiyor bunu kızların kabullenmesi zorundadır düzgün erkekler kizlar açısından sıkıcı bir tiptir ha çoğu kız da kendi kazdığı kuyuya kendisi düşüyor nerde ucube ortalık mali olmuş tip var onların peşindeler o yüzden düzgün erkekler tercih edilmiyor hiç bir kizda demesin düzgün erkek istiyorum diye layık değilsiniz hepsi bu
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSen sadece onu seksle mutlu edersin insanları fakir diyerek yargılama sen ne boksun sadece bir tane @mcigin var o kadsr evde koca bekler sizin gibiler anca ne okuyayım ne kariyer sahibi olayım dediği yok git kocaya çocuk doğur parasını ye amaç bu anca o olur zaten senin gibilerden zengin seni ne yapsın paÇoz seni
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen de az önce başka soru sordum onca kişi geldi karşıma zengin ısınamadım şimdi ise evi arabası olmayan biriyle ciddi bir yola giriyorum masrafımız olmasın diye düğün bile istemiyorum sadece bir ev alabilelim diye sevemedikten sonra zenginliğe nasıl ısınacaksın anlamıyorum ya benim tanıdığım insan fakir değil ayakları üzerinde çalışan biri ama alamamış işte
00 Yorumla
1 yılDüzgün erkek anlayışınız zenginse ben yorum yapmıyorum. Çünkü ikisi apayrı şeyler. İnsanları maddi gücüne yargılayıp düzgün olmaakktan bahsetmeniz de ilginç.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Para ile düzgünlük olmaz ama bana göre tabi size göre olabilir!
Çevremde çok zengin olan ama düzgün değiller bana göre çok nadir tek tük var kardeşlerim düzgün olan! 😅
Bir elin parmağını geçmez!00 Yorumla
1 yılÖnce şunu öğrenin zenginlik şartı olmamalı, adam olup olmadığına sadık ve şerefli olup olmadığına karakterli olup olmadığına bakacaksın. Hazira konmakla olmuyor bu işler öncelikle kafa yapınızı değiştirin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıldüzgün erkekler nerede diye soruyor. alt başlıkta ise zengin herif aradığını söylüyor. fakirlerin denk geldiğini söylüyor. fakir fakiri nerde bulur. zengin sana ne karşılığında parasını verecek düzgün kız
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 389 cevap paylaştı.
1 yılSeninle yola çıkılmaz. Sen bu akılla da evlenemezsin evlenirsen de kocanın vah haline.
32 Yorumla
Soran1 yıldüzgün birini bulsam rahat dururum herhalde
- 1 yıl
Sus menfaatçi
1 yılFakir zengin ayrımı yapan kadınlar güzellik çirkinlik ayrımı yapan erkeklere kızmamalı bence. İlerdeki eşin senin modelin eskiyince seni yenisiyle değiştirmek istediğinde alınmaca gücenmece yok 😘
10 YorumlaHep fakirler beni buluyor ne demek? neden parayı ve zenginliği karşındakinde arıyorsun calışıp kazanabilirsin. Zengin erkek arama derdine düşeceğine bir kadın olarak kendi ayaklarının üzerinde durmayı öğren zenginliği kendinde ara başkasında değil. Fakirlik zenginlik gelip geçici kalp güzellığıne bak kimseyide bu şekilde aşağlama lütfen
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
s 1 yılZengin erkek = düzgün erkek
Hmm.
Sırf zengin diye evlenen birçok tanıdığım var, maddi olarak rahatlar evet ama adamlar reziller. Zenginliğe veya tipe bakarak evlenilmez.10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Düzgün erkekten konuya girip, fakirlikten dem vurman.
40 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılYanlış anlama ama bu kafayla mutluluğu yakalaman zor olur insanların ceplerinden çok yüreklerine bakmayı dene 😇
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 706 cevap paylaştı.
1 yılFakirler derken?
Milyoner zengin bir erkek mi istiyorsun?
O sana açılmıyorsa sen yanaş neyi bekliyorsun? İskelete dönüşme durumunu mu?
00 Yorumla
1 yılKoç aslan yay burçları zenginlik ve paraya güce önem verir. Sende paraya önem veriyorsan bul bunlardan birini şimdi Zengin degilse de gelecekte Zengin olma potansiyeli yüksek bunların. Hem cinselliği de zirvede yaşatır sana. Ama aldatilirsan ağlama. Dört dörtlük diye bir şey yoktur çünkü. Her avantajın bir dez avantaji var
Yaaa ne sandın 😂😂00 YorumlaSen düzgün erkek değil paralı erkek istiyorsun :D beni param için seven kadın param olmadığında beni terk eder o yüzden maddi değil manevi şeylere de bakan kadınlar daha cazip
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bulsanız bile reddedersiniz, düzgün saygılı namuslu bir erkeğim çok defa aşkı yaşamak bilmek hissetmek istedim ama her seferinde reddedildim sebebi de bu ♿ halde olmamdan dolayı
01 Yorumla
1 yılDüzgün erkek ve fakirlik 😂 iyi de bu düzgün erkek tanımına uymuyor ki! Neyse, İstanbul'da yaşıyorsan Beşiktaş, bebek, Sarıyer taraflarına uğra, çıkar biri 😂
02 Yorumla- 1 yıl
Onlar da kullanip atmak için yanaşır, neden zengin kızlar varken fakir bir kıza ömür versinler ki
- 1 yıl
Özellikle İstanbul gibi bir yer yani, en çok orada kullanıp atıyorlar zaten
Zengin seni kullanıp atar yalnız fakir diye gördüğün adamlar belki ileride bir patron bir iş adamı sanyice olucak zengin diye gördüğün de baba parası bitince bir b*k olamayacak
03 Yorumla- 1 yıl
Gördüğüm en kaliteli yorumlardan biri 👏👏
- 1 yıl
😅😅
1 yılParalı eskort musun bu nasıl soru git baban doyursun gözünü
30 YorumlaSenin için bu sanırım
Düzgün=para
Para=Düzgün10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. karinin düzgün erkek kriteri zengin olmasi kendi ise 5 kuruş para kazanmiyor sen de duzgun degilsin senin mantikla yola cikarsak 😂
10 Yorumla
1 yıldüzgün erkek anlayışının da zengin erkek olması yani😄
20 Yorumla
1 yılGüçlü kadınsan güçlü erkek iste yoksa o zenginliğin altında boğulursun pasif bir ev kızıysan hiçbir sınırın ciddiyetin prensibin yoksa gününü boş geçiriyorsan gelişme kapalıysa bırak seni senin gibiler bulsun
25 Yorumla
Soran1 yılhayır hiç bir zaman pasif olmadım hep dominant oldum hahaah bende boş değilim merak etme
- 1 yıl
Bak şimdi canım ben Almanya’da doğdum Almanya’da iki üniversite bitirdim çok eğitimli bir aileden geliyorum ve Türk bir işadamı ile evlendim Türkiye’ye geldim iki şu an çocuğum var üç yabancı dilim var ama çalışmıyorum şu an eşimin iyi bir kazanci iyi bir arabası var iyi bir evi var işte mali mülkü var ben böyle gelişimci bir kadını böyle ev kızı olsaydım pasif yetişseydim Hayatta böyle işlere girmezdim
Soran1 yılne güzel
- 1 yıl
Demek istediğimi anladın mı zengin bir aileye gelin gittiğinde kendini ezdirmemen için senin de vasıfların olması gerekiyor kendini geliştir abla tavsiyesi
Gizli Üye(25-29)1 yılBen 26 yaşında, işi olan düzgün bir insanım. Seveyim sevileyim;partnerimle birbirimizi mutlu edelim istiyorum. Ama yok karşıma düzgün biri çıkmıyor. Yaşa falan da takılmıyorum artık. Sevip sevilmek önemli. İsterseniz tanışabiliriz.
00 Yorumla
1 yılBir adam görürsün fakir ama muhteşem bir gücü ve sevgisi var
Bir adam görürsün zengin ama sevgisi olmayıp sadece kendi menfaati için kullanan..00 Yorumla
1 yılSenin mal varlığın ve gelirin ne ki zengin bir eş adayı ile iliski başlatmayı kendine hak goruyorsun. Davul bile dengi denigine.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 922 cevap paylaştı. Paralısını bulunca evlenirsin, tuvalet kağıdı gibi kullanılıp atıldığında anlarsın, paranın değerinin önemi olmadığını.
00 YorumlaFakir olsun sonra kazanır olmaz mı sen ne işle meşgulsün merak ettim özel de yazabilirsin tavsiye verilir
00 Yorumla
1 yılDuzgun erkek ve duzgun kiz artik zor bulunuyor. Umarim duzgun olanlar duzgun olanlarla karsilasir
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 903 cevap paylaştı.
1 yılEğer insanları fakir zengin olarak ayırt edersen gerçekten sevilemezsin. İlk önce düşünceni değiştirmeni öneririm
00 Yorumla Birader, fakir derken? Tam olarak senin gözünde fakir bir insanın acilimi nedir, nasıl biri senin gözünde fakir olur da bunu diyosun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDüzgün erkek bakkala cıkıyor birtek o saatede hovarda kızlar geceden kaldığı için uyuyor denk gelmiyorlar.
31 Yorumla- 1 yıl
Altın yıldızlı yorum
1 yılFakir diye küçük gördüklerin zengin olursa öyle bakar kalırsın.
10 Yorumla
1 yılDüzgünlük kavramını maddiyata bağlarsan daha çok ararsın canım benim 🤷🏻♀️💎
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Parası olan düzgündür diye bakıyorsan, bulamazsın tabi. sjdjdj
10 Yorumla
1 yılDüzgün erkek = zengin erkek akmfdmgmdngnd
Kendinizi satmaktan başka hobiler lazım size.10 Yorumla
1 yılZengin erkekler nerede diyecektin soru yanlış olmuş
01 Yorumla- 1 yıl
😂😂😂
Acaba burada sorun erkeklerde mi yoksa hanim ablamizin kendisinde mi :)
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılFakirler buluyor dediğinize göre duzgunden kastınız zengin.
00 Yorumla Yaşamayı ve mutlu olmayı seven böyle kadınlar dan uzak dursun.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 653 cevap paylaştı.
1 yılSeninki altın kaplama mı ki gelmiş zengin erkek ariyorsun
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 308 cevap paylaştı. Satın alınabilen kadınlar elde edilemeye değmezler...
00 Yorumla
1 yılBilmiyorum nerde olduğunu bilen varsa bana da söylesin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 391 cevap paylaştı.
1 yılDüzgün erkekler nerde diyorsun fakir diyorsun, düzgün oldukları için fakir kaldılar işte,
00 Yorumla
1 yılDüzgün olan erlel zengin oluyor taninima göre zenginlerde kiralıyor bilgin olsun benim bildiğim
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBuzde duzgun kiz nerede diyoruz herkes topu bir birine atiyor suc ozaman kimde
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. O zaman soruyu değiştir zengin koca arıyorum fakir fukaralar yazmasın de
00 YorumlaUmarım bir gün sende bulursun aradığın kişiyi.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılNeden fakir olmasin koca paraasimi yiyeceksin ,😂
00 Yorumla ahahah. kolay değil öyle işte paralı bulmak. her kız ister kariyerli paralı.
00 Yorumla
1 yılSenin için düzgün zengin ise bakış açını değiştir sonra çok üzülürsün..
00 Yorumla- Devamını Gör (174)
Devamını Gör(219)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem