Hala onun için savaşmalımıyım?

Olayları kısca anlatmaya çalışıcam 4 ayşık evliyim balayında eşim çok içti işk gece ve bana ağza alınmıcak şeyler söyledi daha ilk geceden sonra eşyalarımı topluyordum gitmek için itti beni lavaboya vurdu bacagım izi hala duruyor herneyse ilgisi sıfır en başından beri bilgisayrdan kalkmıyor ben üstüne gitmemek adına bişiy demiyorum bazen sitem ediyorum anlamıyor en son kavgamızda şöyle oldu işten geldi yemek yedik sadcee günlük konuşmalar oldu nasıl geçti vs sonra pc ye gitti bende kendime dizi buldum dizi izliyorum twk başıma vakit geçsin diye ufak tefek işler buluyorum falan sonra gittim duş aldım makyaj yaptım saçımı başımı yaptım minicik bi havlu sardım üstüme yanına gittim sıhhatler olsun aşkım dedi saol canım dedim öptüm gitinmeye gidiyorum ben diye cilve yaparak yanıma çağırdım odaya ama ya anlamadı ya işine gelmedi yanıma gelmedi üstümü giydim artık ilgisizliğinden dolmuş durumdayım biraz trip attım benim trip attıgımı fark edince oda trip atmaya başladı 2 gün geçti konuşmuyor benimle sonra konuşmaya çalıştım onunla bana çık git odadan hadi hadi yallah bilmem ne bu tarzda konusunca sinir krizi geçirdim artık ilgi istiyorum bekliyorum falan dedim bağırdım çok şey istiyormuşum da yaptıgım cilveyi beğenmemiş öyle cilvemi olurmuş karılık yemek yapıp ev toplamakla olmuyormuş bende sinirlenip kabul et iyi bi koca olmayı başaramadın falan dedim şu an 10 gün olcak konuşmuyoruz ve tartışmalarımızda çoğunlukla adım atan taraf ben oluyorum bilgisayarda o tür video izleyerek kendi işini görüyor misafir odasında kendine yatak açtı orada yatıyor gurbetteyim hiç arkadaşım yok yalnız başıma ve boşuna savaşıyormuşum gibi hissediyorum
Hala onun için savaşmalımıyım?