Kaynatam benimle kavga edip duruyor?

Yalan konuşuyor, beni yaka paça dışarı atıyor. Aileme benim adıma birsürü bişeler sallıyor. Benim kendimi izah etmeme izin vermiyor. Ağzımı açsam terbiyesiz ilan ediyor. Ağır ithamlarda bulunuyor ve hepsinin sahte olduğu ortaya çıkınca lafı döndürüyor. Bi şekilde durum benim suçlu oluşuma geldi. Ben kötüyüm o masum. Eşimin gözündeki perde kalkmıyor ona göre de ben suçluyum çünkü yanında ağlıyor masum tavrı yakınıyor. Babası patron benim benim dediğim olacak kafasında. Bana bağımlısınız benim lafım geçerli olacak benim dediğinden çıkılmayacak şeklinde narsist dikdatör hareketleri var. Despotluk var hadsizlik hat safhada. Sınır çizgi bilmiyor. 8 aydır evliyiz her günüm ziyan oldu. Kendini temize çıkarmaya çalışıyor birşekilde. Sırf çene. İlk günden beri bizi ayırmakla meşgul. Nasihat veriyor bana güya ama bana ağır sözler ithamlarda bulunuyor. Kendimi savunmam cevap vermem saygısızlık ve terbiyesizlik oldu. İnsanı çileden çıkarana kadar uğraşıyor. Lafları kendi işine geldiği gibi çevirip düzenbazlık yapıyor. Bu tip insanın varlığı benim canımı yakıyor. Eşimi seviyorum ama o da babam da babam. Daha 26 yaşımdayım ben. Böyle cahil insan olmasına karşın herkesi susturuyor. Kaynanamın ağzı var dili yok kadını hasta etmişler zamanında kaç kere. Ama onda bile kendileri ön planda çünkü hasta oldu ben baktım hastanelerde diye övünür. Çok garip insanlar. Ben bu kadar olduğunu bilmiyordum. Eşimle aynı dükkana bakıyorlar ve ayrılmaya niyeti yok kendi ayaklarının üstünde durma gibi bi gayesi yok. Çenesinden dolayı uğraşmamak için belkide ses etmiyor. Adam herkesi bastırmış sindirmiş bana yapamayınca mevzular olaylar yalanlar. Ne değişik insanların içine düştüm ben. Eşimin önceliği babasının saadeti ben katlanamıyorum artık. Ne yapıcam bilmiyorum. Bizimkileri zor zaptediyorum benim kızımı nasıl yaka paça tutupta çekiştirirsin diye dalacaklardı delirdiler. Benim için sakin kalabildiler. Ama ben kalamıyorum bunların varlığı beni ziyan ediyor. Önümü göremiyorum. Dua ediyorum Allah'ım bana doğru yolu göster herkesin doğruyu görmesini nasip et. Bana çıkış yolu göster hayırlısı neyse onu nasip et. Ben bilemiyorum göremiyorum.
Kaynatam benimle kavga edip duruyor?