Şimdi ben çalışıyorum yerleri siliyorum falan diye o da biliyor, hani birkaç gün önce Avusturya dan gelmis bende ya kaç gün geçti onu görmeye bile gitmedim yazık diye hemen isten oraya kostüm, gitigimde biraz sohbet etik orada birtane adam daha vardı (tanıyorum o adami mahalede bir adam) onun da arkadasi babamin teyzesinin sonra işte teyzem biraz kokuyorsun dedi bana terlemisin ter kokuyor dedi bende baya bı utandım o adam da ne yapsın kizcas isten geldi ya bende hayır ben evde duş aldım dedim falan belki terledim dedim , kadın da beni öğretiyordu İst yikarken yeni kıyafet giy falan sanki ben bilmiyorum sanki küçüğüm yaşım 20 halbuki çok utandim iyi ki başka insanlar da orada degildi ailem falan yoksa çok utanirdim neyse sağol teyze falan dedim, sonra az daha oturdum eve gitim yarın gene gel dedi halbuki çok utandim artık gider miyim bilmiyorum gitmesem de ayıp olur fakat bana dediği laf duyduğumda şok oldum baya bı.. Kendim çok temiz biriyim ama iş calisiyoeum yanı hemen kostüm orada yanına diye yanlış etim
Güncellemeler
1 yıl
Kaç ay görüşmedik sevinçle gitim birde onu görmeye , bana güzel bir şey diyeceğine bunu dedi... Bide özür dilerim ama söylemem lazım dedi
E benden biraz büyük yani ayıp olmasın diye söylemedim her zaman saygılıyım onu seviyorum diye bilriim fakat bu kadar görüşmedik gitim sevinçle oraya pişman döndüm eve :( inan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kız niye haddini bildirmedin böyle tiplere sessiz kalma daha çok laf sokarlar yoksa
E benden biraz büyük yani ayıp olmasın diye söylemedim her zaman saygılıyım onu seviyorum diye bilriim fakat bu kadar görüşmedik gitim sevinçle oraya pişman döndüm eve :( inan
Sende söyle
Ben asla demedim kimsenin kalbi kırmazdim
Yapmazsan yaparlar kuzu hakkedene hakkettiği gibi davran ki durması gerektiği yeri bilsin
Doğru söylemişin orada bi daha gitmeye istemem utaniyorum ama gitmesem de gene bir şey dusunur
Afedersin ama boş yapmış bee
Biraz
Biraz değil çok onun ben ta awk olur mu