Geldim teyzemde misafir kalmaya onlar yokken burayada gelip kapının mektup atma yerini açıp evin içini izliyor ben salonda gezinirken ac kapı diye bağırıyordu kavga etik ve mini elbise de giymişsin dedi evin içini görüyor o gidince baktım görünüyor salon. siddet ve aldatma var sürekli utanmadan kapıma geliyor amacı ne bunun?
Ayrıldığım eşim yüzünden kiradan çıktım rahatsız ediyor diye mahkeme olacak zaten?
Çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun sana önerim kades uygulamasını indir ihmal etme birde kesinlikle dışarda tek gezme bu saplantının da üstüne çıkmış gerekirse bir daha şikayetci ol olduğun can güvenliğin bile tehlikede akıl işi değil bunları neden salıyorlar böylelerini direk göz hepsinde veya akıl hastanesinde tedavi olması lazım
Başına bela bu bu kişiler saplantılı kimseye bir şey demeden başka bir şehre yerleşip izini kaybettirmek daha mantıklı yoksa hiç bir şekil böyle saplantılı kişilerden kurtulamazsin
1 senedir hergun şiddet ve aldatma var sürekli hatta 1 aydır başka kadınla yaşıyor kadının evinde çıplak resimler yatakta atı bana utanmadan ve o fotoyu bana gönderdikten 1 sat sonra kapıma geldi kadınla seviştikten sonra ne istiyor bu benden
Dedim ya saplantılı yani sen en güzeli dediğimi yap onun harici kurtulamazsin yani adama 10 kadın da versen yine senin kapına gelir çünkü beyinde seni kazimis piskolojik deli adam
Evet. bana diyor istersen 6 aylık uzaklaştırma al hepsini sever yine sana gelirim diyor utanmadan yüzüme. Peki bu adam neden kafasına beni koymuş olabilir sebebi nedir bu saplantının
Ya ben Fransızca mi konusuyorum sana butur kişiler takintili bana da kızın biri takilmisti öyle oysa güzel kızdı erkek peşinden gider ama bana takmış kafayi ben nelerle uğraştırdim oyuzden diyorum piskolojisi bozuk o şahsın ne yaparsan yap yine sana gelecek beyinde takmış seni silemez yani
Ben de onu aldattım geçen gün sevgilimin evinde kaldım arıyordu durmadan adama verdim teli açtı ona küfür eti arama bidaha bu numarayı dedi , adama karşılık veriyor sana ne karımı ararım kimsin diye gel dövuselim diye kavga ediyorlar
Evet öylede artislik yaparlar birde ama fistir yani boş boş konuşur birde çok ısrarcı konuşur yani çünkü beyin yokya boşa sarıyor yani on dan kurtulmaz çok zor adresini ingrm tel face neyin varsa hepsini hatta cevreni adresini degistirmen gerek ve gittigin yeride kimseye söylememen gerek yoksa bir şekil ulaşır sana polis molis savci avukat hikaye bunlara istersen adam tut dövdür oldurmedigin sürece kurtulamazsin
Ohaa nerden biliyorsunuz dövdüler onu enistemler yine yapıyor polislik olduk her ay üç beş defa uzaklaştırma verdiler yine yapıyor başka adamla görüşüyorum yine arıyor yapmadığım kalmadı yani poliste artık bulamıyor farklı kadınların evinde kalıyor ve bisey yapamiyorlar kaciyor
Baştan dedigim gibi piskolojik deli o o ya ölmesi lazım ya da senin adres kaybetmem lazım başka çaren yok başıma gedi biliyorum yani öyle takintili insanlar var
Baskasini takıntı yapma luxsu yok çünkü şu an sende takıntı bu kişiler ordan oraya takıntı yapıp durmaz belliki sende kalan bir anini yaşama hevesinde bana takıntı yapan kız bana yapmak istediklerini itiraf etmişti yani bunları olsemde aklimdan çıkarmıyorum demişti
1 senedir hergun şiddet ve aldatma var sürekli hatta yine bir kadınla 1 aydır başka kadınla yaşıyor kadının evinde çıplak resimler yatakta atı bana utanmadan ve o fotoyu bana gönderdikten 1 sat sonra kapıma geldi kadınla seviştikten sonra derdi benimle
Sağlıklı bir ruh hali olmayabilir. Neler yaşadı, her zaman mı böyleydi hikayesini bilmeden yorum yapmak yanlış olur. Diğer taraftan her ne sebeple olursa olsun size yaşattıkları haksızlık. Aileniz onun sizden uzak durması konusunda size destek olmalı. Psikolojik olarak umarım kendinizi toparlarsınız ve güzel bir hayat yaşarsınız.
1 senedir hergun şiddet ve aldatma var sürekli hatta 1 aydır başka kadınla yaşıyor kadının evinde çıplak resimler yatakta atı bana utanmadan ve o fotoyu bana gönderdikten 1 sat sonra kapıma geldi kadınla seviştikten sonra.
Bunları mahkemede kesinlikle kullan, ama şiddet vs varsa dediğim gibi peşini birakmayabilir, bunları belirt ki koruma vs talep et, keşke darp raporu vs de olsaydı
1 senedir hergun şiddet ve aldatma var sürekli hatta 1 aydır başka kadınla yaşıyor kadının evinde çıplak resimler yatakta atı bana utanmadan ve o fotoyu bana gönderdikten 1 sat sonra kapıma geldi kadınla seviştikten sonra
Aldım defalarca bu son sefer vermediler kaçıyor ve kaldığı yer belli değil kadınların evinde yatıyor 1 senedir hergun şiddet ve aldatma var sürekli hatta 1 aydır başka kadınla yaşıyor kadının evinde çıplak resimler yatakta atı bana utanmadan ve o fotoyu bana gönderdikten 1 sat sonra kapıma geldi kadınla seviştikten sonra
1 senedir hergun şiddet ve aldatma var sürekli hatta 1 aydır başka kadınla yaşıyor kadının evinde çıplak resimler yatakta atı bana utanmadan ve o fotoyu bana gönderdikten 1 sat sonra kapıma geldi kadınla seviştikten sonra ne istiyor bu benden