Emlakçı ile tartışıp yalnızca bir hafta oturduğunu evden çıktım emlakçıyı mahkemeye versem kazanır mıyım?

Konu biraz uzun devlet memuru bir tarih öğretmeniyim bu yüzden eşyaları tuttum sıfır daireymiş eşyalı diye verdiler ocaklar kurulmamış halılar yerlerde berbat üstelik balkonlu diye tuttuk bir tek kapısı var balkon bile yapılmamış panjur kapanmıyor sürekli sorun çıktı en son buzdolabı su akıtıyor dedim onu değiştirirken benden para istediler emlakçı ile birbirimize girip evden çıktım kadın bana geldi sürekli sorun çıkaracaksınız çıkın dedi ayrıca ev sahibi değil o burada yaşamıyor neyse ben de çıktım evden başka bir eve geçtim kadın önce depozitomu bir hafta içinde yatıracağını söyledi şimdi daha yine kiralanınca getireceğim diyor ayrıca ev sahibi de o kadının çalıştığı Emlak'tan alıp başka bir emlak şirketine vermiş evine şimdi ben depozitamı kimden alacağım ve emlakçıyı mahkemeye versem kazanır mıyım

Güncellemeler
1 yıl
Bir de konudan anlayan çıksa
Emlakçı ile tartışıp yalnızca bir hafta oturduğunu evden çıktım emlakçıyı mahkemeye versem kazanır mıyım?