İzin günüydü gayet güzel geçti kahvaltı vs sonra avmye gittik alışveriş yaptık geldik aldığım bi ürünü bulamadım birden telaşlandım nerde inşallah kaybetmemişsindir orada yok burada yok falan dedim tuvaletteydi birden bağırdı bi dur diye çıktı aldı çıkardı biryerden nasıl sinirlendi ben çıkıyorum dışarı falan dedi nereye gidiyorsun dedim izin günüm kendime vakit ayırmayayım mı bütün gün seninleydim dedi bende orada patladım bağırdım sesini yükselten sensin sana nerde diye soruyorum bağırana kadar yerini söyleyebilirsin falan dedim sonra boşanan bir akrabam var kaderin onun gibi olmasın dedi bana bende beni bununla mı tehdit ediyorsun çok korktum dedim çıktı gitti ne yapmam lazım reste rest bi insan çocuğumuz var bi tane. Ne zaman bizimle fazla zaman geçirse böyle triplere giriyor haftaiçi 12 saate yakın çalışıyor zaten yok fıtığım var bu halde çocuk ev işi yemek herşeyle uğraşıyorum sıkılmaya gelemeyen bi tip özgürlüğü seviyor hiç ev babası gibi davranmıyor eve geliyor ya maç izliyor ya telefonla uğraşıyor çocuğuyla oynadığı en fazla yarım saat bazen o bile yok nasıl bildirebilirim kıymetimizi
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Isıracak it diş göstermez
Bilmiyorum evlendik evleneli böyle sevgiliyken asla ben ayrılmak isterdim ağlardı bile bi özgüven geldi
Acıma yetime döner koyar neyse çok yüz verme arada tepkini koy ki anlasın
Her küstüğümüzde barışan benim uzatmayan benim bir kere bitirelim demeyen benim o yüzden böyle davranabiliyor korktuğumu sanıyor
Tutatlı ol ve rahatsızlıgını hissettir
Küs mü durayım geldiğinde ben konuşmazsam asla konuşmaz eğer çok haksız değilse ki o zaman bile bi kere gelir eğer çok sert tepki verirsem döner gider çok üstelemez affettirmek için uğraşmaz
Denemediğin bir sey için çok iddalı yorumlar yapıyorsun o uzatsın sende uzat biraz tutarlı davranmak iyi gelir uzak dur
Küstüğüm zamanlarda oldu 3 yıldır deneyimledim diyorum ya bi kere gelir haksızsa konuşmaz elimi tutar atıyorum elini mi ittim o da döner gider uğraşmaz günlerce konuşmaz saçma sapan bir şey sorar ya da baktı konuşmuyorum yine o haklı gibi küser şuanda dışarda arayıp gel dememi bekliyor
Arama sende sallama
O gelene kadar yanıma konuşmayı düşünmüyorum zaten ikidir bu şekilde sert davranıyor normalde çok sakin bi insandır
Sen bu sefer daha ciddi ol istediğini verme ki hatasını anlasım
Baba evine gidecem de tehdit et
Git der bence
Nasıl niranda bu hale geldiniz
Ufacık şeylerden tribe giren ve bitirmeyi ağzına alabilen bi insan çok bir şey olmadı
Ne zamandır evlisin
3. Yılımız
Zor değil mi böyle brisiyile evli olmak
Bazen iyi ki diyorum bazende boğasım geliyor her günümüz kötü değil
İyi ki dediğin günler çok mu
Evet 1 hafta iyiyiz mesela birgün kötüyüz çok uzatmam ben uzun sürmez ama onun gibi olsam çoktan ayrılmıştık
Kötü bir evlilik değil ama zor bir evlilik o zaman
Aynen de daha iyisinide pek görmedim hep böyle evlilikler
Çok zor ya ömür boyu böyle yaşamak en ufak birşeyde tsrtışmak
Severek mi evlendiniz?
Evet çok hemde
Sana bir şey diyim mi, çocuk için ne kadar çabalarsan çabala o adam düzelmez. Rahatlığına, özgürlüğüne düşkün madem niye seninle evlenmiş ahını alacak anlamadım. Akrabandan örnek veriyor, tek boşanan sen değilsin. Çocuk evliliği ayakta tutmaz aksine tartışmalar çocuğun psikolojisini bozar. Ailenin yanına dönme şansın varsa eğer dön ve çalış kendi ayakları üzerinde duran dimdik kadın ol. Anca o zaman pişman olur
Sürekli tartışan huzursuzluk yaşayan bi çift değiliz aksine iyi olduğumuz zaman çok çok iyiyiz ama onu bitirmeyi ağzına almaması konusunda çok defa sert şekilde uyarmıştım hala aynı şeyi yapıyor
S. ktr git de