Sebepsiz sinirlenen boşanmayla tehdit eden koca?

İzin günüydü gayet güzel geçti kahvaltı vs sonra avmye gittik alışveriş yaptık geldik aldığım bi ürünü bulamadım birden telaşlandım nerde inşallah kaybetmemişsindir orada yok burada yok falan dedim tuvaletteydi birden bağırdı bi dur diye çıktı aldı çıkardı biryerden nasıl sinirlendi ben çıkıyorum dışarı falan dedi nereye gidiyorsun dedim izin günüm kendime vakit ayırmayayım mı bütün gün seninleydim dedi bende orada patladım bağırdım sesini yükselten sensin sana nerde diye soruyorum bağırana kadar yerini söyleyebilirsin falan dedim sonra boşanan bir akrabam var kaderin onun gibi olmasın dedi bana bende beni bununla mı tehdit ediyorsun çok korktum dedim çıktı gitti ne yapmam lazım reste rest bi insan çocuğumuz var bi tane. Ne zaman bizimle fazla zaman geçirse böyle triplere giriyor haftaiçi 12 saate yakın çalışıyor zaten yok fıtığım var bu halde çocuk ev işi yemek herşeyle uğraşıyorum sıkılmaya gelemeyen bi tip özgürlüğü seviyor hiç ev babası gibi davranmıyor eve geliyor ya maç izliyor ya telefonla uğraşıyor çocuğuyla oynadığı en fazla yarım saat bazen o bile yok nasıl bildirebilirim kıymetimizi

Sebepsiz sinirlenen boşanmayla tehdit eden koca?