Eşim anneci mi?

Evleneli 2 ay oldu. Ne zaman eşime annesinin yaptığı bir seye kırıldığım söylesem yok o niyetle yapmadı yok şöyle böyle onu savunuyor. Geçen bizde kaldılar 10 gün. Bir konu açtı annesi biz de o konu üzerine laf lafı açtı eşimle tartıştık, eşim beni üzdü ben ağladım, annesi geldi beni teselli etti, eşim annesine diyor ki bırak her şeye aglamasin bu ne böyle vs. Sonra da annesine dedi ki sakın kendini üzme ben sebep oldum diye. Ee ben de üzüldüm bana neden öyle demedin? Mesela her gün arıyor annesini ( bizden uzakta yaşıyorlar), özledim vs diyip. Sürekli benden yok yola çıktılar ara yok yoldan geldiler ara vs yaptıkları her şeyde aramami istiyor. Ben kendi ailemi bile üç gunde bir arıyorum. Aramiycam diyince kavga ediyor. Sen benim babami arıyor musun diyorum böyle bir durumda ararım tabi diyor. Böyle bir durum dediği de tatile gitmek için yolda olmalari. Neyse bunun gibi şeyler ben mi abartiyorum? Daha annesini savunduğu kadar beni savunduğunu görmedim. Bu arada annesinin hiç kötü şeyini görmedim ufak tefek şeyler dışında. Her gelinin evinde prenses gibi baş köşeye geçer ama ben çalışıyorum diye geldi evimi temizledi, her gün yemeğimi yaptı, dolabı yemekle doldurdu. Sorun annesi değil yani eşim ama o böyle yapınca boş yere annesine de kuruluyorum ben

Eşim anneci mi?