Annem mi karım mı?

24 yaşında evli bir adamım. Karım annemi eve almak istemedi. Kadın rahatsız, rahatsız olmasa dahi ona bakmak benim boynuma borç. Sokağa atacak halim yok, annem 48 yaşında çok ileri yaşı yok ihtiyaçlarını görebiliyor ancak yalnızlıktan bunalmış durumda kalp ve astım da var. Onun yalnız yaşamasını istemediğim için yanıma almak istedim karım ya ben ya o dedi. Bende gidip hiç düşünmeden boşanma davası açtım. Siz olsanız karımın yerinde ya da annemin yerinde nasıl bir tavır ortaya koyarsınız? Erkekler benim yerimde olsa ne yapardı? Ben şefkatli bir eş olmaya daima özen gösterdim eğer bu durum eşimin annesi tarafından ortaya konsaydı asla itiraz etmeden kabul ederdim.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu durumu sadece özet geçtim. Problemi çözemediğim için dava açtım. Empati kurmasını ve onun annesinin de aynı duruma bir gün düşeceğini kesin dille ikaz ettim.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar herkes sakin olsun. Gerilmeye gerek yok. Sadece nabız ölçmek için bu soruyu sordum, toplum bu konuda ne düşünüyor merak ettim. Cevaplarınız için teşekkür ederim. Evli değilim böyle bir durumda kalmayı evlenince istemem. Rahat bir nefes alın. Her iki görüş sahibi dostlarım sınavı kazandınız.
Annem mi karım mı?