Eşim anneci çıktı?

Eşim kalbinden rahatsızlandı. Anijio yapıldı. 7 gündür hastahanede. 3 gün yoğun bakımda 4 gündür de serviste yatıyor. Annesi anjio yapılacağı zaman kurban eti dağıtmak bahanesiyle çıktı gitti düne kadar da hiç gelmedi. Beni dün aradı ben edesim anne bir şey ki var gelmiyorsun dedi ki yatılı misafirim vardı onu gezdirdik felan dedi bende sinirlendim senin oğlun yalandan yapmıyor misafirinde canı cehenneme dedim. Neyse o esnada benimle tartışır gibi konuştu bende ve cevabını verdim. Dün akşamda geldi eşimin yanında süt dökmüş kedi. Bana diyor ki sen hamilesin git dinlen ben kalayım bende biz zor zamanları atlattık şimdiden sonra da zaten çıkacak ben kalırım dedim. Her gün benim annem eşime çorba yapıp getirdi. Herşeyimizle benim ailem ilgilendi. Sabahta erken kalkıp eve gidip eşime çorba yaptım getirdim. Eşimde kendine göre yapsaydın anneme dedim ben çorba yapıp getirecek dedi. Bende niye dedin gerke yok deid eşimde bir kere de o yapsın getirsin dedi. Sonra bende birşry diyecektim eşim annemi engellersin görüşmezsin eve çağıracağım zamanda sen evden gidersin olur biter yormayın beni dedi. Yaaa günlerdir yanındayım hasta hamile halimle bana Allah razı olsun diyeceğine 6 gün sonra gelen anasını savundu. Kafayı yiyeceğim. Eşime güvenim kalmadı siz olsanız ne yapardınız

Eşim anneci çıktı?