Ya evdeki herkes uyuyor sinirimi bozuyorlar? Psikolojim bozuldu yani misafir de gelse bir kişi uyuyor sürekli... Evde ağırlık var demişti birisi ne anlama geliyor cin falan varsa gider mi yani büyü falan varsa çözülmezse bir şey olur mu?
Güncellemeler
1 yıl
Yoksa sıcaktan mi uyku basıyor
Musallat (büyü) varsa ve çözülmezse bir şey olur mu?
Ben kendimi denemek için bazen açıyorum kulağıma tutuyorum dinliyorum rahatsız oluyor muyum diye ama bir şey olmuyor başlarda bir içim ürperiyor sonra geçiyor
Bol bol okursanız aileniz içinde hiçbir şey olmaz merak etmeyin. Allah herkesi kem gözlü insanlardan dedikodu ve gıybet muhabbetlerinin konusu olmaktan korusun.
Harbimi ya evde ağırlık mı var dedi birisi ama ya sürekli uyuyorlar? Sürekli değil de işte evde tek kalınca yani AİLECEK kalınca uyuyor ev halkı iki kişi falan sıcaktan mi uyuyorlar
Yok ya dünki kadin dedi evde ağırlık mı var uyuyor dedi... Uyuyan kadının ölçtük tansiyonunu 15 çıktı yani yüksek ondan uyuyor olabilir evde bişey olsa hepimiz uyuruz dimi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
büyü diye bir şey yoktur
Evde ağırlık var genelde nazar olduğunu ifade etmek için söylenir. Büyü ya da cinlerle alakalı bir durum değil bu
Ay teşekkür ederim🥹Nazar varsa napacam ya nazar da kötüdüe
Nazarların kalkması niyetiyle 7 Felak, 7 Nas, 1 Ayetel Kürsi, 1 Fatiha
Ben uyumadan önce okurum genelde iyi gelir 3. kere okurum ama bir tanesini oluyorum hızlıca sonra yatıyorum
Ayrıca günlük olarak bir ayetel kürsi okur ve evin içine üflerseniz evinize kötülük girmez
Kendi kendime oluyorum yani evde dinlemiyorum
Şimdi bunu yapsam bişey var sanarlar ya
Ben kendimi denemek için bazen açıyorum kulağıma tutuyorum dinliyorum rahatsız oluyor muyum diye ama bir şey olmuyor başlarda bir içim ürperiyor sonra geçiyor
Uyumadan önce felak nas okuyabilirsiniz, ayetel kürsi’de iyi bir zırhtır
Sessiz ve gizlice okuyabilirsiniz. ya da bir sürahi suya okuyun ve evdekilere içirin
Ben genelde tek okurum onlar okumaz ben bu gibi şeyler çok yaşadım kötü oluyordum hocalar düzeltmişti beni yatmadan önce 3 kere olurum nas süresini
Ama evde bir şey olmasın gerisi önemli değil AİLEMDE sorun olmasın yani
Bol bol okursanız aileniz içinde hiçbir şey olmaz merak etmeyin. Allah herkesi kem gözlü insanlardan dedikodu ve gıybet muhabbetlerinin konusu olmaktan korusun.
AMİN cümlemizi❤️
Düzelme olmazsa geri dönüş yapabilirsiniz
Sıcak hantallaştırır. Neredeki ev
Evi boş ver ya napıcan😂Sıcak olabilir evet
Yok sıcak bir şehirmi adana gibi mesela onu merak ettim sjdjs napıcam be evi 😅😅 basmaya mı gelecem sanki
Baya sıcak yaaa yaniyos
🤫😅😅😅😅
En fazla ölürsün bir şey olmaZ fazla
Uykuyla alakası yok.
Harbimi ya evde ağırlık mı var dedi birisi ama ya sürekli uyuyorlar? Sürekli değil de işte evde tek kalınca yani AİLECEK kalınca uyuyor ev halkı iki kişi falan sıcaktan mi uyuyorlar
Sorsana neden uyuyorsunuz diye
Ya babannem yaşlı diye uyuyor olabilir dimi sıcak bide tansiyon hastasi
Evet, yaşlı insanlar çabuk yorulur ve uyumak ister.
Aynen ondan olabilir benim fazla uykum gelmez ya
Biri senin aklını karıştırmış.
Yok ya dünki kadin dedi evde ağırlık mı var uyuyor dedi... Uyuyan kadının ölçtük tansiyonunu 15 çıktı yani yüksek ondan uyuyor olabilir evde bişey olsa hepimiz uyuruz dimi
O kadın kim ki?
Uyumakla musallatın alakası yok
Nazardır