İlişkilerde fizik mi önemli sadece. İnsan sadece etten mi ibaret. Neden etini gösteren ve fiziği güzel olanları seviyorlar bakıyorlar. her şey fizik olmuş yaniii

İlişkilerde fizik mi önemli sadece. İnsan sadece etten mi ibaret. Neden etini gösteren ve fiziği güzel olanları seviyorlar bakıyorlar. her şey fizik olmuş yaniii
Olay sadece fizik değil. Bakımlı ve fit biriyse bu kendine değer verdiğini ve sporu düzenli yaptığını gösterir. İradesi olan, akıllı biri çıkarımını yapabiliriz. Her fiziği güzel olan spor yapıyor, akıllı demek de yanlış. Ama böyle bir algı oluşuyor. Fiziği iyi olmasa da kendine bakan, spor yapanlar olabilir. Onların da başka artıları var. Düşünceleri, yaşayışları ve karakterleri gibi.
Merhaba,
Hiç önemi yok. Ancak eşimin benden kısa olmasını istiyorum, arzu ediyorum! 😅
Meme popoya bakarak hiç sevmedim! 😅
Sevmem, fizik ne daha çok ne de daha az sevmeme sebep olmaz! 😅
Ancak zayıf bir eş istiyorum! 😅
Balık etli kilolu sevmiyorum çünkü değilim! 😅
Mesela ev dördüncü katta, asansör yok, bayılsa nasıl kaldırıp aşağı indiricem ki! 😅
Ben zayıfım! 😅
Ambulans çağırısın
Ambulans İstanbul çok sıkıntı.
Ben istiyorum ki hemen kucağıma alıp aşağı inip arabama binip götüreyim mesela yolda bayıldı sokakta parkta bayılmadan tutarım taşırım bir ömür de kilolu olursa zor olur diye düşünüyorum..
Hem ben aşkımı boynuma alıp yürümek istiyorum aşkım bana boynuna al beni diyince sokakta sonra sırtıma binmek istediğinde rahatça kmlerce yürümek istiyorum 😅
Bu fiziğe girer mi?
Sen japonya dizisimi izliyorsun hep
İzleyip beğendiklerimi not aldım eşim ile izlerim diye
The Legend of the Blue Sea
The King: Eternal Monarch
You Are My Hero
Cute Bodyguard
Love is Deep
Descendants of the Sun
The Uncanny Counter
İtaewon class
Tale of the Nine Tailed
Weak Hero Class
He is psychometric
While You Were Sleeping
Big mouth
İki dünya bir aşk Kore
Train Kore
Life on mars Kore
Signal
Voice
My secret terrius
Ghost Kore
Faith
Crash Landing on You
Vangabond Kore supper
A korean odyssey
The king 2 hearts
My girlfriend is a gumiho
You are all surrounded
Lawless lawyer
Time between dog and wolf
Again My Life
Two weeks
Scholar Who Walks the Night
Flower Of Evil
Briliant Legacy
İ'm not robot
My Love From The Star
Sen benim kaderimsin Kore tr dublaj
İnanılmaz erkek arkadaşım
My Id is Gangnam Beauty
The Wolf Çin
Secret Garden
Mause
Healer
City hunter şehir avcısı
Myprinces
İris
Player
Black
You ara my destiniy fated to love you
Moving
Remember War of the son
Taxi driver
Genelde Kore Çin Japon 😅aşk güzel aşk olan her şeyi severim 😅
BElli zaten
EyvAllah 😅Mutlu akşamlar diliyorum
Böylesi aşk dolu erkeğide ilk kez görüyorum
Aşka aşığım küçüklüğümden beri küçük bir çocukken bile sevdiğimi izlerdim cama çıkınca ona bakardım benden büyüktü abla derdim o bir şey isteyince yapmak için can atardım 9 yaşlarında filanım, o bisiklet sürerdi ben küçük kamyonet yokuş aşağı kayardik şarkı söylerdim ona şarkı söylüyorum hâlâ şarkı söylemeyi çok seviyorum şarkılar ile yaşıyorum genelde şarkıları aşkıma yorarım çevirir 😅
Aşk hayatımın anlamı anlamlaştıranım 🌸
Aşk yokken içimden hiçbir şey gelmiyor
Kaç yaş büyüktü senden
Çok büyüktü ama olsun seviyordum onu onu görmek beni mutlu ediyordu onu dinlemek sesini duymak onunla oyun oynamak onunla olan her şey ve ben büyüdüm hâlâ aynıyım aynısının daha fazlası işte
Yaşını bilmiyorum valla bilsem söylerdim 😅 Rabb'im yolunu açık eylesin 😅
Hatta bir ara bayramda görmüştüm, uzun etek giymişti 😅
Çok yakışmıştı normalde açıktı 😅
Dedim bu yakışmış çok güzel olmuşsun filan 😅ama bunu bir tık büyükken 12 13 yaşlarında söylemiştim 😅
Merak ettim kaç yaş büyüktü senden alla alla bu nasıl aşk böyle
İyi tamam da ben bilmiyorum ki yaşını hiç sormadım küçüktüm 😅 yaşı ile ne işim var ki 😅abla diyordum 😅
Benim için karşımdaki kişinin namaz kılması önemli, zaten hadisi şerifte de buyurulduğu gibi: Bir kadınla 4 şey için evleniniz; malı, soyu, güzelliği ve dindarlığı diye ve sonunda şöyle devam eder Sen (diğerlerini geç), dindar olanı seç. (Aksi halde) sıkıntıya düşersin.” (Buhârî, Nikâh 15, Müslim, Radâ 53. Ayrıca bk. Ebû Dâvûd, Nikâh 2; Nesâî, Nikâh 13; İbni Mâce, Nikâh 6)
Çoğu insanlar için öyle maalesef, oysa ki dış güzellik geçicidir.
" Yüzü güzel olana kırk günde doyarsın ama gönlü güzel olana bir ömür doymazsın"
"Güzelliğin on para etmez bu bendeki aşk olmasa" demiş ( Aşık Veysel ) bu iki söz anlayana çok şey anlatır..
Hep yalan
Nesi yalan
Sen hiç kafa dengi olmak önemlidir diyene rastlamadın galiba, dış görünüşe önem verenlerin tek düşündükleri şey cinselliktir ve birlikte oldukları kişiden daha güzeli veya yakışıklı birini görürlerse yanındakinden vaz geçerler.
Cevap
49Cevap
Hayır benim için fizik değildir.. karaktere bakarım ben sadece
Kısmen evet güzel olmayan kadınla. evlenirse erkek ömür boyu mutsuz olacak dışarda hayalindeki kızları görünce üzülecek çirkin kızların işi. zor her an aldatılma riski var birde kızlarda utanma arlanma yok yarı çıplak giyiniyorlar daracık heryerleri belli vücudunu teşhir ediyorlar erkekleri dusunen yok tahrik ediyorlar erkek ne yapsın
Her şey fizik değil ama artık devir değişti. Erkolar g*tünü başını açan kişileri sevip onlara laf ettirmiyor. Artık erkekler oldu geniş bir pez…
😅
Walla ben %30 falan dışa önem verirdim de. Senin hemcinsler %70 den aşşağı vermiyor.
Ben hayır kurumu muyum dedim kendi kendime neden 10/3 kıza tamah edeceğim. 10/7 lik çıtırlar varken?
Bende artık dışa önem veriyorum. Size kolay gelsin askolarrr
Kicinla gobeginle cektigin erkek ona gelir.
Bakislarinla, konusmanla, durusunla, alcak gonullulugun, dik durusunla cektigin erkek ona gelir.
Kica gobege cekilip ben bu hatunla mutlu olurum diyen zaiyatlar da yok degil. ya da erkegi bu sekilde cekip mutlu olacagini sananlar.
Valla kral şöyle diyim sana ilk bakışta fizik göze çarpar hem erkek hem kadında. Fakat olgunca davranır ve başka şeylere odaklanılırsa işte o zaman karakter fiziği örter. Gözünde ondan güzeli de olmaz seksisi de. Bunu başarabilen zaten gerçek sevgiye ulaşır.
Ben kaslı hatun severim. Kadın dediğin güçlü olmalıdır. Sporla ilgilenen ve kendini geliştiren kadınlar, 5-0 öndedir. Çubuk kraker gibi incecik olan, özenti iskeletlerle işim olmaz.
Kadın nasıl güçlü olsun yaratılış gereği narin
Fizik ama görseldeki değil, şöyle bir şey
Allem ya
Vücudu güzel olup içi çirkin olana bir kez hayran olursun sonra ise onun zahiri güzelliyinin önemi kalmıyor artık. Ama dışı çirkin içi güzel olan birine yaklaşa bildinmi hiç ayrılmak istemiyeceksin. Çün ki, onunla birlikde oldunsa senin için güzülliyin kriterleri de değişmiş oluyor. Artık "90-60" ve başka "standartlar" senin için bir standart olmuyor. Tabii bu yanaşma yalnız asıl güzelliyi göre bilenler için geçerli.
Umarım düşüncemi ifade ede bildim.
Bazi kadinlar ya da Erkekler var fiziğe bakar bu normal biseydir sonra da karaktere bakarlar.. ama hersey fizik değil ama fizik önemlidir
Evlendiginde erkek sevismek isteyecek. Bir tarafta resimdeki kadin var. Diger tarafta yuruyen bir iskembe. Sence hangisini tercih etmeli.
Güzellik + bi tik fizik, fizik dediğim de normal kilon da isen ve güzelsen bakarlar tabi, kilolu guzelsen zor
Dünya üzerinde herşeyde fizik vardır. Ahahha şaka şaka 😁elbette her şey fizik değildir. Kalbi güzel olsun yeter ki
Bence önemli sonuçta kadınlarda bizi seçerken dış gorunusumuz maddi durumumuz meslegimiz boyumuz gibi etmenleri göz önünde bulunduruyor madem seçilmek için o kadar kritere uyumalıyız karşı taraftanda daha azını beklememek lzm 🤔
Millet hep açıldı saçıldı. Artık fiziğe bakılıyor. Aksini söyleyene inanmam
her şey para artık nefes almakta buna dahil
Parası olsun nefes alsın yeter kafasında artık
evet, evet, evetttt... resmi gördükten sonra bin kere evet... vuvvv o nasıl yavru lannn...
Değil tabi ki de günümüz ilişkileri çıkar üzerine hep
Ruhu güzel olabilir ama, ruhlar aleminde yaşamıyoruz tabiki fizikde önemli
Sende gösterdin şimdi fiziğini hey Allahım akıl fikir ver
@Bir-Yaz-Esintisi hocam o fake foto :D yani nasil inan biliyorsunuz
@perilihanımkız nasılmış peki 😀
Hocam gayet güzel benmde fiziğim oyle 😄
@perilihanımkız seninde aynısımi yalan söyleyen ne olsun 😀
Ciddiyim :D kizsan atabilirim dicemde sanirim erkeksin
@perilihanımkız kız değilim hakkını helal et hey Allahım sana yalan mı söyleyim yani kızım diye
Ama öyle diyenleri çok gördüm tombilik çıkıyorlar 😀😀😀
Jfjfjfjc hayir ne alakaaa ben seni kiz sandm mavi seritleri görmedim abi sakin
@perilihanımkız profil resmimi beğendin demi 😀😀 boyun kaç
Valla daha yeni baktim hocam sut bal yumurta sanirim kurabiye reklami çekiyorsunuz
@perilihanımkız güzel çekim ama demi seninde güzel 😀😀😀 nereden nereye geldik 😀😀😀
@perilihanımkız merak ettim şimdi gerçekten böyle bir fiziğin var mı 😀
Hocam evet niye yalan söyleyeyim ki tombilik degilim 46 47 kiloyum
@perilihanımkız 😀 gerçekten o kilolardamisin kesin düzenli beslenme spor görebilir mıyım
Gerçekten öyleyim normalde 52ydim daha iyiydi ama 47 e düştüm stres vs 166 boyum onuda merak ediyorsunuzdr ama uzjn gösteriyorum 170 felan
@perilihanımkız güzel fiziğin o zaman ama neden stres yapıyorsun kuzum
Sinav
@perilihanımkız kıyamam ünv sınavı bitmedimi ki
3. Üniversitemi okuyorum bence stres olayim :D abi
@perilihanımkız vay cansın seni tebrik ediyorum inan hangi ünv
Ben diyetteyim ama neden diyet yapacağım yapıyorum onu bile bilmiyorum:(( zaten umudum kalmadı
Fizik deme bana:)
Yürüyüş ü felan yemek yiyişi beni benden alıyordu:)
O yemeği yiyordu bende onu ısırmak istiyorudum 🙈😘
Fiziği iyi huyu kötü olacağına , huyu güzel fiziği normal olsun
Uyum çok daha önemli. Anlaşamadıktan sonra ne yapacaksın fiziği.
Resimdeki gayet güzel bi fizik ama bence daha dolgun bir kalça ve kaslı bacaklar čok daha seksi olurdu diye düşünüyorum. Ama sadece fizik değil her şey ici de iyi olsun orspu olmasin
Sen bir ürün alırken ürünün güzelliğine dış görünüşüne mi bakıyorsun yoksa nasıl imal edilmiş nasıl emek verilmiş buna mi bakıyorsun
Düz ciddi olunmayan ilişkilerde olmasına gerek yok bence görmicek nasılsa
Değil arada kimyada önemli
Kimya dersini fizikten daha çok severdim zaten
İyi fizik libido arttırır
Hersey meme 😀
fizik önemli bir kriter
Beyni olmayan için her şey fizik
Fizik önemli valla
Önemli tensel çekimde ruhsal çekim kadar önemli
Kimine göre evet kimine göre hayır
Çünkü yüz güzelliği kadar fizik de önemli
Ruh güzelliği daha önemli
@BloodyGamer Üzerime almadım kanka :D
Samimi gelmedi yorumun😀
@BloodyGamer Ben böyle düşünüyorum ya herkes olmasa da böyleyim.
Her şey değil ama çok şey
Sadece fizik değil yüz de önemli:)
Atma fizik olsun yeter erkeklere
Hayır yüz de çok önemli bir şey. Ama birinden biri olmalı yani insan ona bakarken içinde güzel duyguların uyandığı insanlarla birlikte olmak ister. İçgüdüler böyle işliyor.
Herkese işliyor nedense
Her şey yüz güzelliği ve fiziktir.
Nerden biliyosun
Kendimden.
Sen gğzelmisin
Evet.
Buda güzel ama 😛
Kime göre neye göre
Birçok kişiye göre öyle
Evet öyle 😂
* dünya
Fiziğinin iyi olmaması insanın kendi suçu ve boşvermişliğidir kuzum