Güzellik & Bakım Fizik bu mudur sizce? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Hmm Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar fotoğraf bana ait değil. Sosyal medaya eşcinsel bir erkek böyle bir yazı yazıp paylaşmış. Bana çemkirmeyiniz... Fizik bu mudur sizce? Cevapla Fizik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Hayır bu değildir gadası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. bence güzellik görecelidir bazıları bu der 0 0 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 685 cevap paylaştı. Şu kızları pohpohlamayın artık rezil herifler ya hahahaa. Spor yapmamış beslenmesine dikkat etmeyen 10 kadından 8 ine benzer fiziğe sahip olanlar manken gibiyim özgüveniyle geziyor ortalıkta püüüü 0 1 Yorumla tiredSavitar +1 yıl hep biz hep Yorumla
ALTAYBEY Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 58% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 397 cevap paylaştı. Değildir ele gelmeyen zayıflıktan kırılan kadınları esefle kınıyorum modern dönemin getirdiklerinin kölesi olmayın kendiniz olun 0 0 Yorumla
NetGörenAstigmat Takip Et Xper 7 Yaş: 109 , eic 94% +1 yıl Hayır değil bu kalça yok göğüs yok bu ne erkek gibi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Soruda yazıyor zaten sosyal medyada eşcinsel bir erkek bu yazıyla paylaştı fotoğrafı
Ruholojik Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl bana göre bu değil fizik dediğin daha çok dolgun göğüs / kalça ve bunlara göre daha ince olan beldir beeeeence 0 0 Yorumla
Yodanınsoltaşağıv12 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Lisede 45 alınca kendimi Einstein sanmışımdır... 0 0 Yorumla
merttrstrs Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Filtre oynama moynama yok hem nasıl kadınsiniz hem cinsinin üstünden mi prim yapıyorsun ben de gideyim zargana koyup bu mu fizik diyeyim 0 1 Yorumla merttrstrs +1 yıl bu bir erkek diye belirt yorumlara bakınca sürü psikolojisini görüyorsun bu ne bu ne çoğunda fizik bile yok. Ben kadın sandım. Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl bu da kendini nimetten saymış :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hemcinsin o senin deme öyle 😡 Yorumla _snow_ +1 yıl tövbeler olsun :P Yorumla
GeceFısıltısı Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Ön güzel ama arka da çok önemli. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bunun önünde şey var dkcmxmd Yorumla GeceFısıltısı +1 yıl Ahaha 😄👍 Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Güzel ama unutulmayacak şey değil 😂🤣 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bence biraz ince ama seven çıkar 0 0 Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 686 cevap paylaştı. Seni yataktan kaldırmam 0 0 Yorumla
Resimlerhayaller Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Fizginde guzel panolonunda yakismis canım 0 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu ne mk, kadrajda belli olan bir tek bel vae 0 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 910 cevap paylaştı. Her şey fizik değil karakterin görünüşü önemli 😇 0 0 Yorumla
mavimuratfb Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Bence tam olarak dile 0 1 Yorumla mavimuratfb +1 yıl değil yani fizik iyi ama daha iyi fizikler var Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,1b cevap paylaştı. Fizik o da biyolojidinede bakmak lazim 0 0 Yorumla
metropoltilkisiii Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Alt taraf adana Kebap gibi duruyor fizik bu değil 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yok be bu ne boyle 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 438 cevap paylaştı. Kutur kutursun 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bence değil 0 0 Yorumla
_Rob_ Takip Et Master Yaş: 110 , eic 96% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 457 cevap paylaştı. Tam olarak bu değil 0 0 Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olabilir. 0 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,4b cevap paylaştı. Değil 0 0 Yorumla
umutsuzvebunalimli Takip Et Xper 6 Yaş: 48 +1 yıl bence zayif 0 11 Yorumla umutsuzvebunalimli +1 yıl ve erkeksi Yorumla Soran +1 yıl Fotoğrafta ki erkek zaten Yorumla umutsuzvebunalimli +1 yıl erkekler beni silemez fizigim yeter yaziyor amacin ne senin Yorumla umutsuzvebunalimli +1 yıl ne bicim erkek bu memeleri var kucuk de olsa Yorumla Soran +1 yıl Fotoğraf benim değil sosyal medyada gördüm paylaştım insanların fikirlerini merak ettiğim için. Paylaşan kişi öyle yazmış fotoğrafa Yorumla umutsuzvebunalimli +1 yıl boyle bir erkek var mi cok sasirdim Yorumla umutsuzvebunalimli +1 yıl escinsel galiba bu kisi Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla umutsuzvebunalimli +1 yıl simdi oldu peki sen niye paylasiyorsun bu fotoyu bir baskasi hakkinda fikir almak icin anlamadim ben seni sen kiz misin Yorumla umutsuzvebunalimli +1 yıl amacin ne? Yorumla umutsuzvebunalimli +1 yıl ben de pasifim kocaman popom var hahah Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Hayır bu değildir gadası
bence güzellik görecelidir bazıları bu der
Şu kızları pohpohlamayın artık rezil herifler ya hahahaa. Spor yapmamış beslenmesine dikkat etmeyen 10 kadından 8 ine benzer fiziğe sahip olanlar manken gibiyim özgüveniyle geziyor ortalıkta püüüü
hep biz hep
Değildir ele gelmeyen zayıflıktan kırılan kadınları esefle kınıyorum modern dönemin getirdiklerinin kölesi olmayın kendiniz olun
Hayır değil bu kalça yok göğüs yok bu ne erkek gibi
Soruda yazıyor zaten sosyal medyada eşcinsel bir erkek bu yazıyla paylaştı fotoğrafı
bana göre bu değil fizik dediğin daha çok dolgun göğüs / kalça ve bunlara göre daha ince olan beldir beeeeence
Lisede 45 alınca kendimi Einstein sanmışımdır...
Filtre oynama moynama yok hem nasıl kadınsiniz hem cinsinin üstünden mi prim yapıyorsun ben de gideyim zargana koyup bu mu fizik diyeyim
bu bir erkek diye belirt yorumlara bakınca sürü psikolojisini görüyorsun bu ne bu ne çoğunda fizik bile yok.
Ben kadın sandım.
bu da kendini nimetten saymış :D
Hemcinsin o senin deme öyle 😡
tövbeler olsun :P
Ön güzel ama arka da çok önemli.
Bunun önünde şey var dkcmxmd
Ahaha 😄👍
Nasıl bir özgüvenmiş bu fkdlşs
Güzel ama unutulmayacak şey değil 😂🤣
Bence biraz ince ama seven çıkar
Seni yataktan kaldırmam
Bana gel bakim bırakabilirim ama
Fizginde guzel panolonunda yakismis canım
Bu ne mk, kadrajda belli olan bir tek bel vae
neyi varki normal fizik
Her şey fizik değil karakterin görünüşü önemli 😇
Bence tam olarak dile
değil yani fizik iyi ama daha iyi fizikler var
fena değil diyelim
Fizik o da biyolojidinede bakmak lazim
Alt taraf adana Kebap gibi duruyor fizik bu değil
hayır bu değildir.
Favori fizik tipim degil diyelim
saçma bir paylaşım
Bu fizik değil kimya
Bu ne
Kötü
Yok be bu ne boyle
Eh işte fena değil
Hani fizik?
Bu ne lan
Kutur kutursun
bu ne
bence değuldur
Hayır
Bence değil
Ben bişey göremedim
Fizik nerede?
Tam olarak bu değil
Olabilir.
Dur gulmeyi unuttum
Değildir
Evet bu Tabikide
Zargana
hayirr
Değil
bence zayif
ve erkeksi
Fotoğrafta ki erkek zaten
erkekler beni silemez fizigim yeter yaziyor amacin ne senin
ne bicim erkek bu memeleri var kucuk de olsa
Fotoğraf benim değil sosyal medyada gördüm paylaştım insanların fikirlerini merak ettiğim için. Paylaşan kişi öyle yazmış fotoğrafa
boyle bir erkek var mi cok sasirdim
escinsel galiba bu kisi
Evet
simdi oldu peki sen niye paylasiyorsun bu fotoyu bir baskasi hakkinda fikir almak icin anlamadim ben seni sen kiz misin
amacin ne?
ben de pasifim kocaman popom var hahah
haklı
Beli belli sadece
Yazık kafana
Kimya nedir🤣