Kendime bir iyilik yaptım ve şakşukayı bıraktım, fakat bi ihtiyaç hissetmeye başladım:kadınlarla tanışmalısın. Ama nasıl başlayacağımı bilmiyorum Instagram'dan tanışmak çok saçma geliyor bana çünkü Instagram tamamen hayal dünyası
Güncellemeler
1 yıl
Lise son sınıfım yeni bir okula nakil aldırdım, hayatımda hiç sınıfta kız olmadı, full erkekti bizim sınıf şuanda ise karışık bı okuldayım
yeni okula geçtiysen komik olmalisin oturdugun sira etrafındaki kizlarla sakalassbilirsin veya konusabilirsin tabiki yanlamadan sadece arkadasca konusmalisin geririsi gelir. ha bu arada kızlarla konusurken de sürekli bana kız ayarlayin dersen gozden dusersinnuzaklasirlar senden.
Birader şimdi bi oyun var orada her yaştan kızlar var oyun adı we play şimdi ilk yavşama ilk önce aohpet aç tanış ondan sonra deki "kızın ismi" hanım ınstagram'ınızı bahşedebilir misiniz" de alırsın ordan sohpeti devam ettir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
yeni okula geçtiysen komik olmalisin oturdugun sira etrafındaki kizlarla sakalassbilirsin veya konusabilirsin tabiki yanlamadan sadece arkadasca konusmalisin geririsi gelir. ha bu arada kızlarla konusurken de sürekli bana kız ayarlayin dersen gozden dusersinnuzaklasirlar senden.
Komik olalım derken diğer erkeklere düşman düşmezmiyiz diye düşündüm ama oturduğun sıra etrafindaki demişsin anladım ne demek istedigini
Birader şimdi bi oyun var orada her yaştan kızlar var oyun adı we play şimdi ilk yavşama ilk önce aohpet aç tanış ondan sonra deki "kızın ismi" hanım ınstagram'ınızı bahşedebilir misiniz" de alırsın ordan sohpeti devam ettir
Zor biraz kurslara git
Nedenki
Dışarı çık sosyelles onlar seni buluyor
Ulan ne karıymış be bi bitmediniz mk
Gey oc
. M. al misin
Annen knk
Seninde annen
iyi misin oe
Hiç mi yetenek yok?
Yok bilader
Anladım
edinemezsin sen
Niye oe
çevrende yok mu
Çevre olarak hiç buluştuğum kız olmadı açıkcası sadece Instagramda kaldık artık dusuncemde değişti Instagram'dan asla tanışmıyorum
Güncellemeye bakarsan çevre olayını anlarsın