Merhaba, ben 18 yaşındayım. Bir tanıdığım samimi olduğum kişinin annesi var, yorumlarda "arkadaşının annesine mi yapacaksın" yazmayın, evet yapacağım ve öğüt verilmesini sevmiyorum konuyla ilgili yardımcı olacaklar yazsın sadece.
Kadın 30'lu yaşlarında, ilk kocasından ayrıldı ve ikinci evliliğinde şu an da. İlk kocasından bir tane oğlu, ikinci kocasından iki tane kızı oldu ama buna rağmen insanlarla telefonda görüşen ve takılan bir kadın.
Ben bu kadını işlettim daha önce, çok dehşet bir şey fakat kendinden genç özellikle fazla yaş olarak ufak kişilere karşı bir duvar koymuş kendine. "Kendimden o kadar küçük yaşta olan biriyle yapamam" diyor.
Ne de olsa ilk kocasından yaptığı oğlu benim yaşımda zaten. Nasıl bu kadını yükseltebilir, kendime ayarlayabilirim? başörtülü kadın ama onlara gittiğimde benim yanımda yine şortla falan geziyor, havalarda sıcak zaten. Fena bacakları var. Kadını yükseltmek, bir şeyler yaşamak istiyorum.
Böyle gizli bir aşk yaşayınca aşırı heyecanlı ve maceralı oluyor :) bu arada adamın çocuğu ve kocası çalışıyor, kocası zaten iki eşiyle birden evli, kocası genelde diğer karısında kalıyor falan karışık bunun kocasının işleri.
Lafı uzatmayalım, olgun hanımlar.. Ben bu kadını nasıl hallederim? kadın benim çok küçüklük hallerimi de biliyor ama daha önce 27 yaşında biriyle sevgili olduğumu da biliyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer