Güncellemeler
+1 yıl
Güncell
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer kendime ve gorunusume yatirim yaparak mi? bunun icin neler lazim?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ozguvenli, esprili, güler olman kafi. Yılanı bile deliğinden çıkarır.
Ya şöyle bir şey var benim ailem kardeşlerim akrabalarim eski arkadaşlarım benj beğenmiyor yeni taniyanlar da naif birisin diyolar ailem ise sert kabasin diyor iletişimi zayıf diyolar ama benimle aynı kafada değiller onlar
Sorun ben de mi onlardamj bilmiyorum ama eskiden beri akillarinda öyle yer etmiştim kendimi de buna inandirmisim sanki
Kendini gözden geçirebilirsin, kendinde eksik veya yanlışları düzeltebilirsin. Davranışları değiştirmek mümkün. Kisisel gelisjm kitaplari okumani tavsiye ederim. Örneğin dale carnegie ninkiler harikadir. Bunlar seni geliştirir. Ozellikle onun iletişim konusunda guzel kitapları var.
Bu kitabı ingilizcesini almistim biraz zor geldi okuyamadim
Arastiririm tekrar ben şimdi
Kendime öz elestiri yapıp degismeye başlamak istiyorum ben
Türkçesini okudum ben, bana çok şey kattı ki eskiden yüzüm kızarırdı, simdi eğitim veriyorum 🤭
Beğenilen bir kadın olmak için çaba sarf etmediğinde, kendini kasmadığında emin ol beğenileceksin.
Bugün dobra tarafıma denk geldi dümdü diyecem, popon varsa güzelsin artık o devir bu devir.
Fiziksel olarak mı bu
O zaman fitnese gideyim ben
Kendini göstersen daha doğru yorumlsr yapardık, belki bişey yapmana gerek yoktur
Gerek var var bilmiyorum)
Sen göster ben yorumu yapacam söz haha
Biliyorum olacaktı yaa
Takip at ben söyleyeyim
Ahaha senj de gorelom o zaman
Göreceksin zaten eğer istek atarsan
Kendini beğenerek ama burnu havada tiplerden ol demiyorum kendini sev kendi değerini bil sonra herkes sever
Kendin ol yeter.. yeterince kopya var ortalıkda
Kendimin üst versiyonu olmaliyim
Dikkat et.. itici bir vaziyet alma..
Yok sadece çekici olmak istiyorum
Sempatik ve. ılımlı ol.. birde spor ekle üzerine 🙃 çok şeker bir şey olursun
Asıl soru şu kadınlar arasında sempatiklik farklı bir şey erkeklerde farklı
Ben erkek bakisacisini bilmiyorum sizlere göre bu ne oluyor yani bunu öğrenmeye çalışıyorum)
O değişir.. mesela kişide yakınlaşma duygusu oluşturur.. öte yandan cana yakın sevimli kişi olarak ön plana çıkar.. şimdi bazılarında kadın sempatik davrandığında arzulama duygusu oluşabilir.. bu benden hoşlandı galiba gibisinden o tamamiyle kişilerin düşüncesine bağlıdır.. bana biri sempatik davransa.. altından bir şey beklemem.. ama eğer kişiye özel davranılırsa beklerim.. ozaman sorgularm benim farkım ney..
Başkalarının sana fikir dayatmasıyla şekillendirme kendini insanlara sen duymak istediklerini ver.. herkese iyi davranılmaz.. kötü yerlere çekerler.. olayı karşındakileri iyi gözlemle.. yaramaz kadın olsun erkek olsun ortaya çıkar kaçamaz.. ona göre davran herkesin istediği gibi yaşarsan benliğini kaybedersin.. herkes yerini bilsin o şöylesin bu böylesin bu hakkı ve cesareti kimseye verme
Başkalarının hayatını sorgulayanların alayı kendi hayatını bir hiçliğin üzerine kurmuştur sonra kendileri önemli adımlar atmış gibi akıl vermeleri yok mu beni eğlendiriyor 🤣
Baskalarinin karismasi beni aşırı sinirlendiriyor ve bu insanlar maalesef çevremde çok ben rahat nefes alamıyorum
Uzak dur onlardan sen onlara istediklerini verme uzak dur onlardan dediğim gibi iyileşmeyi kendin için yap.. değişmeyi kendin istediğin için yap.. sen onlara izin veriyorsun sinirlendiğin her an onlara bu hakki veriyorsun ve doğru yolda olduklarını bildiklerin için devamlı baskı yapıyorlar canım benim bak herkesi kayeye alma önemli kişiler hariç.. seni sevenler ve senin kararlarına saygılı olanlar hariç gerisi bacavra her kim olursa olsun..!
Öyle baskı yapıyorlar ki anlatamam
İlk başta hatta babam okumasin evlendirelim diyordu 15 yaşım vardı benim
Annem izin vermedi ama annem de sevgilim olmasına bile karışıyor
Cinsellik yaşamadım onlar yüzünden kendimi begenmemem de onlar yüzünden yani ne bileyim
Hac kolyesi almis kardeşim neler duydum doğru yolda değilsin diyor yani 60 40 yaşında kadına ya da adama ben ne deyim nasıl uyumam gerektigine bile karışıyor bu kadin (annemin teyzesi)
Keşke param olsa da bunları cekmesem benligime hakaret gibi hisediyorum bunları beni anlamıyorlar
Seni benden iyi kimse anlayamaz.. canım benim bak.. kendine eziyet etme eğer elinden bir iş geliyorsa bir meslek okuduysan eğer çık oradan ayrıl.. nefes alıyorsan eğer mutlaka yiyecek ekmeğin vardır yoksa çok ciddi problemler seni bekliyor olacak psikolojik olarak kendini beğenmemenin psikolojisini bilirim.. bir yerde ufak defek çalış o aralar kendini geliştir spora gidersin salonda iyi çalışırsan hem sağlığın psikolojin düzelir hemde belki hoca, tarzında veya görevli olarak kalabilirsin.. her zaman bir 2 adım sonrasını hedeflersin.. o aile değil.. zehir zemberek sen kendini onlara karşı düzeltsen bile birşef ifade etmez zamanla boşa olduğunu anlarsın kafa yapıları değişmez değiştiremezsin ancak ağırlığı koyman gerekecek ki artk büyüdüğünü anlamalarını sağlayacaksın kendini kendin için değiştir geliştir rabbim karşına gönlündeki güzellikleri haketen ve farkeden birini çıkarsın canım benim üzülme kalk ayağa kendin için uğraş
20 Yaşıma giricem 2 ay sonra
Okuyorum ama dersler zor 2 sene üst üste sınıfta kaldım bu da biraz yani ozguvensiz hisettiriyor ama deniyorum şimdi başka şeyleri belki de yurtdışına gittim belli olmaz yani
Spora da gitmeliyim ama bende skolyoz var şu an tedavi yarım kaldı online olduğu için ailemle kalıyorum tekrardan bu yüzden fitnese izin vermiyor hocam ama gidebilirsin de diyor Ben de napicagimi bilmiyorum 😅
Beğenilme ihtiyacı duyuyorum acikcasi ve hiç sevgilim olmadı yalnız hisediyorum biraz depresif değilim ama eskiden öyleydim)
Beğenilmek her kadının hakkı güç erkeğe güzellik kadına yakışır.. ama kendin için mi ihtiyaç duyuyorsun başkaları için mi başkaları istedi diye beğenilmeyi hedefliyorsan hiç uğraşma.. skolyoz rahatsızlığı iyi bir uzman eşliğinde sporla daha iyi düzelecektir.. yaşın şu an musait kendini iyileştirmeye.. kendini toparlamadan yurt dışına açılma.. iyi bir yerlere gel.. ondan sonra hazır birşekilde sağlıklı bir karar aldıkdan sonra git.. rabbim yolunu açık etsin canım benim.. resmini görmedim ama kendinden nefret etme seni beğenmeyenlerin kafasında makyajli süslü püslü barbie bebek görüntüsü oluştuğu için hafif doğal görüntüye sahib olanlar ters düşüyor hiç sevmem kafayı boya küpüne batırmış gibi makyaj yapanları.. şurayı esnet burayı yaptır.. 😄 makyajsz hali tam bir yaratık korkarsın yanında uyumaya
Yüzüm güzel normal ya ama çokta değil
Vucutta sorun var
Hem kendim hem de baskasi begensin istiyorum
Kurban olurum yüzünün güzelliğine spora başla canım benim kendini farklı alanlarda geliştir herkese kulak asma inan senden kiymetli değil kimse inan her şey kendiliğinden düzelir.. ama spora uzman eşliğinde başla.. başlangıç yap izin veriliyorsa.. sıkma kendini inan değmez
Kendin ol.. başarılarina başarı kat.. düzenli hayatın oldukdan sonra beğenilirsin her şey kendiliğinden başlar ama ilk önce adımı sen at
Tarzını yakala çekici ol
Çekici tarz nedir peki )
Hmmm giyinmeyi bileceksin o nasıl olacak diye soru gelmez umarım 😂
Giyim Harici ya hshsh
Ye kürküm ye hiç duydunmu itibar kurkten başlar
Yok ilk kez duyuyorum senden
Spor yap fiziğini geliştir
Uğraşma boş ver, başın ağrır 🙄
Bakım spor biraz da makyaj
Makyaj giyim kusam
Spor ve kültür sahibi olmak
Guzel ahlakli ve alimli ol