AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
inanmamakta haklı büyü ne ya :)))) geçin bu boş inanışları
Iyide arkadasim bizde inanmak istemiyoruz ilk kez başımıza geldi ama benim ve annemin adi muska icindeydi yilan akrep göz yaşı bir sürü figürler iste baglansin askindan ölsün bunlara gerek yok burada güven neselesi yok oldu
Peki büyü işe yaradımı
Ters yaradi sanırım heryerden engelledim annesinin bu büyüğü yaptirdigina inanmiyor hoca yapmistir diyor yani bundan bana koca olmaz deyip heryerden hepsini engelledim anneme biraktip şimdi annem büyüden daha fazla carpacak onlari haberi yok 😂 semerkand diye bir yerde yaptirdim nazar diye demis hemen annem araştırdı menzile ait bir yer oranin yönetici ve avukatlari ile irtibatta Şu an menzili karalama adi altinda birlik olup dava acacaklar çünkü hoca adini vermiyor kadin
Menzil tarikat o büyü değildir dua ettirmiş falan olmasın
Hayir bildiginiz büyü 4 hocaya gösterildi menzil asla kabul etmiyor hoca ismini versin diyor kadin vermiyor menzil böyle bir şey yapacagini bizde düşünmüyoruz zaten adini vermiyorsa bu hoca menzilde degil
Başka hocaya yaptırmıştır boz büyüyü
Nişanlın neden inansın ki buna.
Sende nişanlına de ki madem inanmıyorsun bende büyü yaptırıcam ama eğer bana bağlama büyüsü yapılmışsa yapan kişi çol zarar görsün diye büyü yaptırıcam. Eğer annen bu büyüyü yaptırmamışsa korkacak bir şey yok ama eğer yaptırmışsa o zaman annenin başına geleceklerdrn ben sorumlu değilim çünkü büyü yaptırdığı için başına gelen gelicek de. Varaın o düşünsün.
Yok büyüğe inaniyor ama annesinin böyle bir şey yaptırdığına inanmıyor hoca yapmistir diyor şaka gibi 😂
Tamam de hoca yapmıştır. Yapan hocayı da yaptıranı da çarpılacak şekilde bir büyü yaptırıcam de. Sadece bilmeni istiyorum de.
Engelli Şu an anneme söyleyeyim annem söylesin hakkindan iyi geliyor şu an onlarin 😁
Bu arada çok teşekkür ederim en mantıklı yorum RABBIM sizi guzel insanlarla karşılaştırsın
Sure oku namaz kıl dua et geçer
Çok şükür Allaha inancim faso fiso güvenim gitti sadece bitti her şey bende
Büyüye de inanma o zaman. Boşa kafan şişmesin. İraden vae doğru yanlış belli. Seçim senin
Sadece verdiğim zamana üzüldüm RABBIM tez vakitte gösterdi bana
Nazar adı altında bağlama büyüsü?
Onuda gördük bakalım daha nelere şahit olucaz
Detayı nedir nasıl bir şey yapmışlar ve nasıl farkına vardın
Oğlunun boynuna takmasini istemis oda takmamış bana söyledi bende dedim sen ver bakayim onu bana aldim actim yilan el akrep bir sürü farsca yazi arapca turkce turkcede bilmem neden olan bilmemneye baglansin mum olsun askin ölsün gibi şeyler yaziyordu
Hala böyle insanlar varmış demek ki, bozdurdunuz mu büyüyü
Annemler 4 hocaya gitti 4 de zaten kızın açınca bozulmuş demisler Şu an zerre sevgim saygim kalmadi bu tür islerle uğraşıp annesinin yaptirdigina inanmayip hocaya ben nazar dedim o böyle yapacağını nerden bileyim diyen anasina inanandan bana koca olmaz deyip heryerden engelledim aileme biraktim onlarda semerkand da yaptirdim deyince menzile aitmis yoneticileri ve avukatlari ile devreye girdiler ama hoca adini vermiyor kadin menzili karalama diye dava acaklar gerisini onlar düşünsün artik
Hocalar isim vermez sadece tarif ederler. Kurtulduğunuza sevindim. Onlar yaptıklarının acısını en ağır şekilde yaşayacak şüpheniz olmasın
Amin inşallah cok teşekkür ederim
Rica ederim Allah şeytanın ve insan görünümlü şeytanların şerrinden korusun
Büyü diye bir şey var ama kimse bilmiyor bu ilmi
Maalesef öğrenmiş olduk annem delirdi görünce ortalığı ayaga kaldirdi semerkand yaptik dedi menzili bile ayaga kaldirdi
Neyi gordu
Yaptığı büyüyü actik baktik onu
Iyi yapmış
Herkes boşanıyor siz bir ömür mutlu kalacaktiniz
hahahaha umarim sen büyürsün
İnşallah
Sen nasıl öğrendin
Valla nişanlım dedi annem nazar icin boynuna tak bunu dedi bende suphelendim aldim açtım resmen baglana hemen sirkeli su ve attik abnemin adi benim baglama isinma gib seyler yaziyordu
Nişanlın gördü mü?
Gördü annem göstermediği kişi birakmadi ama diyor ki annem nazar icin yapmis konduramiyor agladi zirladi biraktim diye semerkand a yaptirdim demis annem araştırdı menzile ayit bir yermis yoneticilerine kadar ulaştı ortalığı ayaga kaldirdi menzil avukatlari ile iletisimde simdi ama gel gör sanırım oglunada yapti birseyler tanidigim kisi o degil
Hmm bence bu aileye girme
Yok heryerden engelledim hepsini anneme biraktim annem büyüden daha çok carpacak onlari haberi yok 😂
Çocuklada görüşme
Kesinlikle engelledim heryerden
Son anda kurtulmuşsun farkında mısın