Kız arkadaşıma babamı övdüm babamdan hiç şiddet görmedim pamuk gibidir falan işte övdüm baktım ağlamaya başladı sonra bunu yazdı?

Benim babam çok kötü biri doğru bana el kaldıran şiddet gösteren biri annemede bana da kardeşlerime de hatta geçen de biliyormusun yine kavga ettik beni dövmeye kalktı ben acılarımı anlatmama sebebim bu işte senin baban mükemmel biridir eminim ama ben senin gibi şanslı değilim ömer aslada olmicam küçük yaştan beri senin gibi çocuklar mesele babaların abilerini överlerdi çok zoruma giderdi tek başıma geçer ağlardım ama kızmazdım onlara çünkü bilmezlerdi neler yaşadığımı mutlu gibi görünürdüm ben ama sen bunları az çok bildiğin halde kalkıp böyle söyledin en çok acıtan da bu oldu kırılgan olduğumu bile bile yaptın bunu babam konusunda yaşadıklarımı bile bile yaptın söyledn benim kimseye ihtiyacım yok tamam baba sevgisi görmemiş biriyim ben kimsenin bunu sanki sadakaymış gibi göstermesine de izin vermem ben ben abim olacak şerefsizin olayını anlatırken bile sana demiştim ben seninle asudeyle olan ilişkini gördükçe kıskanıyorum soruyorum benim neden böyle bir abim yok diye bunları sana anlatım anlarsın diye beni ama sen beni çok yanlış anlamışsın şimdi benim gözümde beni düşünen ömer yok aksine bana acıyan ömer varmış sadaka gibi bana sevgi veren ömer varmış benim kimsenin sevgisine de sadakasına ihtiyacım yok ben kendi kendime yeterim bu cümlelerinle öyle gözümden düştün diyecek bir şey de kalmadı zaten hadi hayırlı geceler.
Güncellemeler
1 yıl
? ?
Kız arkadaşıma babamı övdüm babamdan hiç şiddet görmedim pamuk gibidir falan işte övdüm baktım ağlamaya başladı sonra bunu yazdı?