Sevgilim için bu fedakarlık siz olsanız ne yapardınız lütfen okuyun?

Erkek arkadaşım doktor evlilik düşünüyoruz annesini falan bana yaptığı saygısızlıktan dolayı silen birisi kendisi yurt dışında çalışıyor malûm asistanlık dönemi bende farklı bir ülkede okuyorum (ikimizinde asıl yaşadığı yerde) kendi bölümü mü vs seven birisi değilim okuduğum okul zaten özel üniversite bölümüm ise spor bilimleri yıllık dünya kadar para veriyordum okula her neyse konu şu iki değilim başka bir yerden çalıştığı için görüşmelerimiz çok kısa oluyordu bende tekrardan üniversite sınavına girdim yanına gidebilmek için kazandığım bölüm ise iklimlendirme ve soğutma kendisine gerçekten çok güveniyorum her konuda benj yarı yolda bırakma düşüncesi bile aklımın ucundan geçmiyor üniversiteye başka bir yerde daha iyi bir bölüme gitme şansım var ama bu süre en az 5 yıl sürecek ve onu kaybetmekten o kadar çok korkuyorum ki hani maddi açıdan sıkıntısı olan biri de değil bende çok rahat ediyorum onunla o konuda kendisi bana yakınımda ol yanımda ol bitir bu kazandığın bölümü (çalışmak istemiyorum bu arada) ben sana ilerde. Kendi ülkemize döndüğümüzde hala daha iyi bir bölüm okumak istersen okuturum seni kendisi okulu bırakmamı istemedi bir diploman olsun dedi öyle yani 5 yıl sonra bitecek asistanlık süreci onu gerçekten herşeyden çok seviyorum ve bence benim iyi bir bölüm okumam şu an için onu kaybetmeye değecek kadar iyi bir şey değil diye düşünüyorum ben onun yanında olsam benim için daha iyi ve daha konforlu geliyorr sizin düşünceleriniz nedir bu konu hakkında lütfen yorum yapın?
Sevgilim için bu fedakarlık siz olsanız ne yapardınız lütfen okuyun?