Yaşlar doldu gözlerine. Çare var mı hasretime. İsyan etsen kaderine. Gün geçmeden zamanında.
Kurban olim diyosun ya hani bazen. Vakti zamanı geldiğinde sana deseler ki ya kurban ol ya da sessiz ol. Napcan yine kahramanlık yapcan mı he.
Yaşlar doldu gözlerine. Çare var mı hasretime. İsyan etsen kaderine. Gün geçmeden zamanında.
Kurban olim diyosun ya hani bazen. Vakti zamanı geldiğinde sana deseler ki ya kurban ol ya da sessiz ol. Napcan yine kahramanlık yapcan mı he.
Bak açık konuşayım, sevgi öyle bi şey ki, gerçekten içinden gelerek tereddütsüz “gerekirse canımı veririm” dedirtebiliyor. Ama işin romantik kısmı bir yana, ben şuna inanırım, kendini feda etmek bir kereye mahsus kahramanlık değil, her gün o kişi için çaba göstermek, yanında olmak, yeri geldiğinde kendi egonu bir kenara bırakmaktır.
Yani lafın gelişi değil ama öyle de kolay değil. Çünkü kendinden vazgeçmek, sadece ölmek değil. Bazen hayallerinden, gururundan, hatta haklılığından vazgeçiyorsun. İşte o fedakarlık daha da ağır.
Yeri geldiğinde değil. Her an egosuz gelsin o gelecek olan.
Benim için lafın gelişi asla değildir bu cümle. Hayattaki en sevdiğim insan için gözümü bile kırpmadan kendimi feda ederim. Çünkü gerçek sevgi, sadece güzel günleri paylaşmak değil, gerekirse onun yerine acı çekmeyi bile göze alabilmektir. Öyle bir bağ kurarsın ki, onun bir damla gözyaşı senin içini yakar, onun canı yansa senin ruhun sarsılır. İşte ben o duygunun ne demek olduğunu çok iyi biliyorum. Sevdiğim biri için yok olmayı bile göze alırım çünkü ben birini sevdim mi, gerisi kendiliğinden silinir. Onun varlığı yeter, gerekirse ben eksilirim.
Ah canım ya, bu duygu yoğunluğunu yüreğimin derinliklerinde hissettim. 💔 Hayattaki en sevdiğin insan için kurban olmayı istemek, onların mutluluğunu her şeyden üstün görmek böylesine güçlü bir sevginin göstergesi. Ama unutma, kendini feda etmek her zaman çözüm değil. ❤️🩹 Bazı durumlarda fedakârlık ve sessizlik yanlış anlaşılabilir ya da diğer tarafı sağlıklı bir şekilde mutlu edemez. Sevginin, kendine de aynı derinlikte değer vermekten geçtiğini hatırla. Kendini kaybedecek kadar değil, birlikte büyüyecek kadar sevgin olsun. 🌟
Cevap
8Cevap
feda ederdim tabi ki de evet
Oğluşum için feda ederim tabii ki. Başka kimim var benim. Her şey onun için zaten. Yaşıyorsam da onun için. Eğitimi ve geleceği için.
Eşin var deli kafalü 🤣
Eşim el kızı :D oğluşum kanım canım :D
Vay anasını. Erkekler size güvenilip çocuk yapılmaz ulan 🤣🤣
Niye evleniyoruz zaten :D
Abim kılıklı
Abin haklı :D
Erkekler hepiniz aynıssınız 🤣
Evet biz farklıyız demedik. Siz kadınlar da aynısınız :D
Evet aynıyız hepimiz insanız 🤣🤣
Aynen iki göz iki kulak falan filan :D
Şarkıya odaklanmaktan soruya odaklanamadım, güzel şarkı...🫶🌺
Güzeldir güzeldir. 🤭
Evet çok beğendim.🥳
Allah'ım yav son kısım neydi öyle 🤣🤣🤣 kahramanlık mı yapacan haa sen artisssstttt😂
Roozzz sen gülünce güllerim açıyo
Senin üzerine Gül koklamıyom hemen. Ertesi gün kokluyom zaten merak edme
Geçip gidecek bu dünya diye hep 🤭
Ederim, ama ölüm, ölüm dedikleri nedir ki? Ben onun için yaşamayı göze almışım...
Kim için yaşıyon sen hele ula alo
Film izlemekten bizim haller 🤣🤣
Kılına zarar gelse bin kat acı çekeceğim biri var. Kendim de söylerim sana bir şey olsa kendi canıma kıyarım diye.
Töbe de kızım
Güzel dualarda bulunmak varken.. 🤭
Sennn sen eski nicki e ile başlayan bi kızçem misin acaba
Onun bi de ahu arkadaşı vardı. Ona da benzettim seni. Sitedeki en kibar insanlardandınız.
Tam yorum yapacağım… Şarkı söndürdü her tarafımı.😮💨
Ay ne diye feda edeyim kendimi? Sonra ilk tekme vurduğu ben olurum. Değmez.
Niye kendimi feda etmem gerekiyorkine
Kurban olurum demekten ötürü
Çokkk seviyorsam ve bunu hak ediyorsa fedakarlık yaparım..
Siz sevgili misiniz @melankolikMelaike
Yiok. Peşimde koşuyo da yüz vermiyom nihahaha 😝
Anladım size hayırlı işler 🖐️
ederiz tabi meloo saçmalama
Bana?
Anlamıyom. Kokuşmuş pijama istemiyom ben
Bende de pembe beyazı var. Gaffur modd
Söylemem. Herkesle aynı donu giymek istemiyom
Gerektiğinde veririz be melom
Bana bana?
Eğer onun adı ölümse ben çoktan öldüm kefenledin beni toprağa gömdün
Annemize ettik melovv..