Aile & Toplum Namaz insanın hayatını düzene koyarmı? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Namaz insanın hayatını düzene koyarmı? Namaz insanın hayatını düzene koyarmı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 16b cevap paylaştı. Evet koyar gadası 0 0 Yorumla
helene1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 yıl Evet benim hayatımı düzene koyuyor en azından vicdanım rahat ediyor 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Aynen kıliyursun yani Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. Evet bir cok haram ve günahtan da alıkoyar 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Olmasa olmazı Yorumla
yigithiim Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 98% 1 yıl Koyar evet kıl namazını 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Aynen dugru diyusun Yorumla
Eliza9800 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 1 yıl Tabiki koyar herşeye zamanımız var bir namazamı yok 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Dugru diyusun valla Yorumla
psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 37 , eic 94% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı. Koysaydı annem şimdi filozoftu... 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ne alakası var Yorumla psychoparadıse 1 yıl Annem güne 5-6 saat namaz kılıyor bildim bileli. Hayatını düzene koysaydı bu konuda şimdi master yapmış ve ders veriyordu. İlla bilale anlatır gibi mi anlatiyim :D Yorumla
perilihanımkız Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 yıl Elbette koyar huzur maneviyat her sey var 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Aynen Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 72% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Koyar 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Aynen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evet koyar gadası
Evet benim hayatımı düzene koyuyor en azından vicdanım rahat ediyor
Aynen kıliyursun yani
Evet bir cok haram ve günahtan da alıkoyar
Olmasa olmazı
Koyar evet kıl namazını
Aynen dugru diyusun
Tabiki koyar herşeye zamanımız var bir namazamı yok
Dugru diyusun valla
Koysaydı annem şimdi filozoftu...
Ne alakası var
Annem güne 5-6 saat namaz kılıyor bildim bileli. Hayatını düzene koysaydı bu konuda şimdi master yapmış ve ders veriyordu. İlla bilale anlatır gibi mi anlatiyim :D
Elbette koyar huzur maneviyat her sey var
Aynen
Koyar
Aynen
Koyar