Bakıyorum da çok az evlilikte sevgi var yüzde 90 ı mecburiyet.
Kadınlara ekonomik özgürlük verseler yuzde 90 i boşanırdı gibi geliyor bana
Siz ne düşünüyorsunuz?
Bakıyorum da çok az evlilikte sevgi var yüzde 90 ı mecburiyet.
Kadınlara ekonomik özgürlük verseler yuzde 90 i boşanırdı gibi geliyor bana
Siz ne düşünüyorsunuz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Doğru gidecek yereleri yok maddiyatta yok o yüzden boşanmıyorlar
Aynen hele eskiler zannediyor ki aralarında sevgi olduğu için ayrilmamislar. Kadinalr şiddet gören bir evlilikte durur mu ekonomik özgürlüğü olsaydi
Evet kadının çaresizliği nedeniyle evlilikler sürermiş
Çalıştığım kurumda ki arkadaşın hanımı atandı ve bir kaç ay sonra kadının geçimsizliği yüzünden boşandılar. Ekonomik özgürlüklerini eline alan kadından net korkulur.
Kesinlike doğru bu.. hem ekonomik hemde sosyal özgülük gerek..
Kadınlara aylık 10 milyon gelirde versen yinede yediğini içtiğini ödetecek bir enayi arar kendine
Evli olanlar Para için mi evli yani? Bu kendi hemcinsine hakaret bence.
%100 katılıyorum ama oranın çok yüksek
erkeğin maddi olarak baskılamadığı kadınlarda var
bilmeni isterim
Erkekler adam olamadığı için.
Yanlış 99 u olacktı
Haklısın bence de
Yazık
Bunun fâhişelikten farkı ne peki :d
Namus kavrami dini ve kültürel bir kavramdır. Bir kadını namuslu veya namussuz yapan şey ilişkisinde sevgi, saygı veya duygu olması değil nikahının olup olmamasıdır. Ben kimseye namuslu beya namussuz diye iltamda bulunamam ama bunlar dini ve kültürel gerçekler.
Para karşılığında ilişki yürütmenin her çeşidi seks işçiliğidir, imza olup olmaması bunun tanımını değiştirmez.
La şu an erkeklerden rahat kadınlar ne deyon
Ben sosyologum abi toplumu araştırıyorum durmadan. Siz rahat kadınlara denk gelmişsiniz
Para için zaten evlenen evlenene
Kesinlikle öyle
Kendinden mi bildin
Sosyoloji mezunuyum sosyologum yani toplum bilimi okudum ve insanları tanımayı ve araştırmayı çok seviyorum ama acı ama gerçek bu. Rahatsız olduğunuza göre sanırım bu konuda yaraniz var.
Aynen 7 koca boşadım
İnsnalar tahammülsüz
%95-99 diyelim