Ailem sevgilim olduğunu öğrendi ve çok fazla baskı uyguluyorlar?

Merhabalar yaşım çok büyük degil ama küçükte degilim, sizin fikirlerinizi almak istiyorum.3 Gün önce abim beni ve sevgilimi beraber yakaladı evde tabiki telefonumu açmam için bagrısmalar cagırısmalar, sonucunda açmadığım için telefonumu bile kırdı ama mecburen açmak zorunda kaldım. Bu olaydan sadece abim ve annemin haberi var babamın yok. Bu olay yüzünden ailemin güvenini sarstığımın farkındayım ama bana özellikle abimin kullandığı kelimeler ve evde bana köpek gibi davranmalarına tahammül edemiyorum inanın Kİ ve ilk defa bana bu sekilde davrandıklarını görüyorum. Telefonumu elimden aldılar tüm sosyal medya mesajlarımı okudular sildiler. İnanın karşılarına beni alıp dogru düzgün konuşsalar bunları buraya yazmaya ihtiyaç bile duymam ama abimin bana o*ospu muamelesi yapması çok zoruma gidiyor fakat İnanın ki ben öyle biri asla degilim, sadece onlardan alamadığım sevgiyi başkasında aradım onlarda bunun farkında ve yüzüme de vurdular açıkçası. İnanın aklımdan artık intihar düşüncesi bile geçiyor cunku ben artık ailemin gözünde güvensiz asla güvenlerini alamayacak bir evlat olarak beni görüyorlar Kİ ben artık dayanmıyorum ne dısarı çıkmama izin veriyorlar ne arkadaşlarımla buluşturuyorlar ya da konuşturuyorlar… ne yapmam lazım gerçekten psikolojim çok bozuluyor

Ailem sevgilim olduğunu öğrendi ve çok fazla baskı uyguluyorlar?