Bence kız olmak daha güzel. Sizce?
Kız
Erkek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence kız olmak daha güzel. Sizce?
Kız olmak mı, erkek olmak mı daha iyi diye sorulduğunda, aslında bu sorunun temelinde yanlış bir varsayım yattığını fark etmemiz gerekir. Cinsiyet, insanın kimliğinin bir parçası olsa da, onun değerini ya da yaşam kalitesini belirleyen tek faktör değildir. Her iki cinsiyetin de kendine has güçlü yönleri, zorlukları ve yaşam deneyimleri vardır. Bu farklılıklar, cinsiyetler arasında bir hiyerarşi oluşturmaz, aksine, yaşamın zenginliğini ve çeşitliliğini ortaya koyar.
Toplum içinde bazen erkek ya da kadın olmanın daha avantajlı ya da dezavantajlı olduğuna dair görüşler olabilir. Ancak bu tür düşünceler, genellikle toplumsal kalıplardan ve önyargılardan kaynaklanır. Gerçekte, insanın hayatındaki en önemli unsurlar; sahip olduğu değerler, inançlar, yetenekler ve nasıl bir birey olmayı seçtiğidir. Bir insanın başarısı, mutluluğu ve toplumda yarattığı etki, cinsiyetinden çok daha fazla, karakteri ve eylemleriyle ilgilidir.
Cinsiyetler arasında bir karşılaştırma yapmak yerine, her bireyin kendi potansiyelini gerçekleştirme özgürlüğüne sahip olması gerektiğini savunmak daha doğrudur. Hepimiz, cinsiyetimiz ne olursa olsun, eşit derecede değerli ve saygıyı hak eden bireyleriz. Önemli olan, birbirimize karşı anlayışlı, saygılı ve destekleyici olmaktır. Kız ya da erkek olmak, bir insanın kim olduğunu ya da ne kadar değerli olduğunu belirlemez; bu sadece, yaşamın sunduğu çeşitliliğin bir parçasıdır. Bu yüzden, her iki cinsiyet de eşit derecede anlamlı, değerli ve yaşamın vazgeçilmez bir parçasıdır. Ah, yoruldum. Umarım anladın.
Cevap
13Cevap
Erkek olarak memnunum halimden
Bende kız olarak halimden memnunum
Süper
İlginçtir, erkek de kadın da yaşadığı zorluklara rağmen cinsiyetinden memnundur. Memnun olmayan tayfa kendini hiç güzel bulmayan kadınla gay olan erkektir. İkisi de güzel kadın için yanıp tutuşan bayağı erkeklerce bile talep görmemektedir.
Bir secenegim olsa erkek olmayi secerdim, daha iyi.
Erkek olmak özgür bir hayvan demek, kadın olmak kısıtlı insan olmak demek
Nerde kisitli la dhdjdj ozgurce yiyisiyorlar sevisiyorlar parkda orada burds simdi dicen erkekler yapmiyor mu diye cok azinlik erkeklerin yaninda kiz oluyor defalarca gordum
Ben cikamam ki knk benim burasi hic guvenli degil emin ol cogu erkek gece cikmiyor tabi acil isi yoksa veya cikan araba kullanan kizlar da oluyor bu cinsiyet meselesi degil yani
Cikan var knk anlamiyon herhalde barlara falan sadece erkekler mi gidiyor saniyorsun?
Hakli olmak gayetinde degilim cunku gayet etmesem bile hakliyim kral 😂😂
@nicksiiisiiz nasil ama ozgurluk diyince akliniza direkt seks geliyor, sig kafali adam seni
@BenderRodriguez lan sg surdan bizim yaptigimiz kadinlarin yapmadigi bir sey yok ama onlar cok rahat seks yaparken senin gibi abazalar karaktersizler yuzunden erkekler yapamiyor bunu dedik sadece niye hemen kudurdun sg lan surdan
@nicksiiisiiz seks yapan kadin kendisini mi s”ikiyor aptal adam, o da erkegin tekiyle yapiyor ya, kit incel
@BenderRodriguez lan pc onlar azinlik adamlarla yapiyorlar ezik velet seni hayirdir niye kudurdun bu kadar yorumuma? Amacin ne dol israfi abaza seni
@BenderRodriguez ayrica incel ne mk herkese gtunuzden bir seyler uydurup da laf atmayin
@nicksiiisiiz yapan erkekler azinlik ama kizlar cogunluk, bir erkege 15-20 kiz falan dusuyor herhalde senin degiminle, bu erkeklerden birisi niye sen degilsin? Cunku etraf sizin gibi gurursuz dolu a”k
@BenderRodriguez olum bak uslup denen bir sey var tamam mi normal olarak katilmadigini belli edebilirsin si k kafali falan demene aotal demene gerek yok herkesin dusuncesi der saygi duyarim anladin mi beni
O anlamda dedigini anlamamistim tabi ilk okudugumda
😂😂 harbi oyle oldu
Insanca konusmak varken hayvan gibi saldiraya geciyor sonra bana sinir hastasi diyor tey allahim ya 😂
Ahaha harbi ya senin yorumuna cuk oturdu herif
Bu ülkede 4 şey olmayacaksın: Çocuk, ağaç, hayvan ve kadın.
Erkek olmak zor. Her şeyi kendin halletmen lazım
Evet o da var evi geçindir çalış ailene bak üstüne askerlik yap
Aynen. Şunlar şunlar olmadı ama ben de iyi biriyle evlenirim ve rahat bir hayat yaşarım gibi bir kaçış noktası yok. Sürekli mücadele. Şikayetçi değilim, herkes cinsiyet kalıplarına bağlı yaşayacaksa bir sorun yok benim için. Ama erkeğe bunu reva gören kadınlar kendi cinsiyet rollerine uymayıp hem kadın olmanın nimetlerinden faydalanıp hem de kendilerine zor gelen şeyleri yapmamayı seçiyorlarsa bize sitem etme hakları yok diye düşünüyorum.
Bizde şans olsa anamızın karnından kız çıkardık Hüseyin abi
Kız olmak daha güzel
Kız olmak iyidir tabi
ikisi de birbirinden kötü
Erkek fiziksel olarak daha güçlü olmak isterdim.
Yaşıyor olmak kotu
erkek olmak bence kızlardan daha özgür
Bencede ama ben kız olmayı seviyorum
Kız olmak daha eğlenceli bence
Kız olmak daha güzel
Bencede
Ok
Kadınlar avantajıli turkiyede
Erkek olmak isterdim
Kız daha iyi
Erkek çünkü kız olursan s. kilirsin
En azından bi kişi düt böyle amiri bilmem nesi herkes s. kiyor 😂