unutmuşum yazmayı .)
Kız mı, yoksa erkek olmak mı daha güzel?
unutmuşum yazmayı .)
Türkiye'de kız olmak daha güzel olmalı.
Neden mi?
Çünkü Türkiye'de kızlar, kadınlar oldukça korunuyor. Hayatın zorluklarıyla çok fazla savaşmak zorunda değiller. Çalışmak zorunda değiller. Oldukça saygı görüyorlar. Ana olmak, kadın olmak Türkiye'de kutsal olarak kabul ediliyor.
Ama Avrupa'da kadın olmak daha zor. Kadınların üzerinde daha fazla yük var. Çalışmak zorundalar. Erkekler orada kadınlara daha az saygı duyuyorlar. Kadınlar direk hayat mücadelesi içindeler.
Cevap : Türkiye'de kadın. Avrupa'da erkek olmak isterdim. :))
Tabiki dünyaya geldiğimizde cinsiyetimizi biz belirleyemiyoruz . Cinsiyet genleri xx olursa kız xy
kromozomlarını taşırsa erkek olarak dünyaya geliyoruz. Ben erkek olmaktan memnunum ve kızlarda kız olarak dünyaya geldiklerinden mutludurlar. Dünyada herkes tek cinsiyet olsaydı cehennem gibi olurdu. Çünkü kadın ve erkek birbirlerini tamamlayan iki parçadır.
Bu cevabın neresi eksi puanı hakediyor da, iki kişi eksi puan vermiş.. Uyuzluğuna mı yani..?
Ben de +1 veriyorum o zaman..
Bir günlük erkek olmak isterdim. Erkeksi olmak, onlar gibi düsünmek. Ama yinede kiz olmaktan memnunum :D
Ayrica kiz olmak daha kolay diye düsünüyorum, bir dertimiz olsa direk kizlarla konusabiliriz, ama anladigim kadariyla erkekler icinde tutar. Zor isleri hep erkekler yapar, elektrik, duvar musluk catlamalari :D
Biz cici bici süsleniyoruz, oh gel keyfim gel.
Tabi bu benim düsüncem :)
ben her zaman şöyle derim bende şans olsa dünyaya erkek olarak gelirdim. çünkü ne kadar içim kabul etmesede dünyada her nimet güzellik avantaj erkeklerin ne isterlerse yapabiliyorlar düşünün evlenme isteği bile onlar istedikçe oluyor ısrarla evlenelim diyemezsiniz ama erkek isterse hemen olur adil değil ama gerçek işte
Cevap
7Cevap
Kız veya erkek olmanın olumlu ve olumsüzyönleri çok önemli olan kız veya erkek olmak değil zaten İnsan doğup insan kalabilmek onu bile beceremeyenler var insanlıktan çıkılmadıktan sonra cinsiyetin bi önemi yok ...
Zaman zaman erkek olmak varmış desem de yok ya kız olmak gibisi yok.Ne güzel şıkır şıkır giyiniyoruz,süsleniyoruz hele en çok da makyaj hastasıyım ya bu yüzden halimden memnunum:))
bayanım ve halımden cok memnunum.. bazı agrıları sancıları saymazsak hayat kadınlara bırazdaha kolay gıbı cunku bayanlara cogu kapılar bırazdaha cabuk acılıyor...
Önce insanım diye mutlu olmam lazım galiba. Sonra türümün canilerini düşünüp mutsuz olduktan sonra cinsiyetim için sevinmeliyim o da bitince erkeklerin ayrımcılığını düşünüp mutsuzlaşmalıyım..
Sonuç, iyiyim ben böyle.
kızlarda öyle bi kafa var ki kendi hallerinden memnunlar, kız olmaktan yani.
ben de öyle bi kafa var ki onları bi türlü anlayamıyorum.
iki grubun güzel yanları var kız olmak daha iyi gibi geliyor
İyi o zaman, bir günlüğüne sen kız ol, ben de erkek.. Sen giymişsin miniyi, üstüne de bir dekolte.. Ben de seni yakalamışım kalabalık bir metroda.. Diyorum, "Ufff pilice bak..!", sokuluyorum arkadan, her sarsıntıda, abanıyorum senin o yuvarlak yerlerine.. Sen utancından arkana bile bakamıyorsun.. Ben ise, bir elim cebimde tespih çekip, diğer elim de sadece raslantısal olarak senin memelerine temas ediyor..
Ben zekten kuduruyorken, sen ne düşünüyorsun acaba..?
Ama, yine de iyi ki kadınım. :) +1
bence erkek olmak daha güzel. ister istemez hareketlerinde bir rahatlık var
Erkek olmak güzel de herşeyi erkek yapar eder erkek aslandır sözü yüzünden yer yer sıkıntıya giriyorum
kız olmak çok güzel ama onların dünyası olduğu için insan bazen erkek olmak varmış da diyor
ne kiz nede erkek önemli olan "insan olabilmek"
Kişi çok anlamsız veya kaba bir cevap verir.. O zaman anların niye eksi puan verildiğini ama bunları anlamak mümkün değil.. Kim verdiyse, sen mi uyuzsun, yoksa ben de mi var bir uyuzluk..?
+1
erkek olmak yav ... candır canadır :)
Kız bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar