Son zamanlarda internette çok görüyorum aynı zamanda çevremde de görüyorum. Bazı kızlar evlerinin bir odasını para kazanmak için tanımadıkları bir erkeğe kiraya verebiliyorlar. Bazen de tam tersi oluyor, kızlar tanımadıkları bir erkeğin evinin bir odasını kiralayabiliyorlar. Bu şekilde tanımadıkları bir erkekle 1-2 sene boyunca aynı evde yaşayabiliyorlar. Böyle kızlar tanımadıkları erkekle ayni evde yaşamaktan hiç mi korkmuyorlar veya çekinmiyorlar? 😄 Kız soyunurken, çıplak durumdayken erkek onun odasına bilerek veya bilmeden girip kızı çıplak görebilir. Veya da giyinik olsalar bile, erkeğin amacı kötüyse kıza yakınlaşıp zamanla kızla birşeyler yaşamaya çalışabilir. Bu tip olayların yaşanmayacağının garantisini veremezler. Ben tanımadıkları erkekle aynı eve çıkan kızları anlamıyorum. Bu neyin rahatlığı merak ediyorum?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Odanın anahtarı var/ zaten kiralama güvenli sitelerden yapılır ve güven vermeyen tiplere hani aklımız varya biz de kullanabiliriz ya güvenmeyip pas geçeriz o yüzden konuyu kızlar diye sormak yerine insanlar diye sorsan daha iyi olurdu 😊 kades var bastığın gibi / 155 var / ailemiz var / bir şeye yeltenen şikayet etme hakkımız var Çok şükür Atamız sayesinde kadın hakları var hoş bu devirde bir insan çalıştığı halde tek başına eve çıkamıyorsa bunu sorgulamak yerine neden bu kadar yoksulluk çekiyoruz demek lazım galiba şirketler iş yerlerimiz falan bizi sömürüyor paramız bir eve çıkmaya yetmiyor diye yorumladım 👍 biz aklımızla hareket ederken bunları biraz düşünerek çok kolay çözebiliriz aslında
Odanın anahtarı olsa bile farz et ki kapının kilidi bozukdu kapı kilitlenmiyor hatta kapanmıyor. Sen giyinirken kapı aralık kaldı diyelim. O esnada ev arkadaşın olan erkek sen odada çırılçıplak soyunup giyinirken bi an odana daldı ve seni çırılçıplak gördü diyelim. O esnada napacaksın 😄 Ekonominin kötü olmasına da katılıyorum, ekonominin kötü olması da işin ayrı boyutu. O zaman toplum başka bir partiyi tercih edecekti. Mesela ben bu iktidardaki partiye hiçbir zaman oy vermedim
Valla yapan kişi her şeyi güvene alarak yapıyordur yoksa ben herkesin kötü niyetli olduğunu sanmıyorum ve bir ara bir sınav için başka şehire gidip parası olmadığı için iki gece hastane kantininde yatan arkadaşım var benim maalesef insanlar artık bu durumda evini açan da ya kirayı çıkaramıyor ya da ek gelir diye yapıyor e çünkü bir kahve alırken bile dur ya şimdi değil akşam alırım diye hesap tutuyoruz ki bir çay içemeyen insanlar var onu geçtim valla bak ciddi söylüyorum üzerine kıyafet alamayıp çalıştığı halde başkalarının verdiği kıyafetleri giyen insanlar var biz oraya gelene kadar keşke ülkemizde ki vakıflar kurumlar daha yetkin çalışsa ekonomi sağlık ve eğitim giderse her şeyi kaybederiz insanlığımız kalmaz ki öyle de oluyor düzeltemeyeceğimiz şeyleri eleştirmiyoruz artık önümüze gelen konuyu eleştiriyoruz çok yazık bizlere geçim derdine düşüp iki kitap okuyacak vaktimiz kalmıyor ülkemizde cinsel açlığın yüksek olma sebebi 1. İhtiyaç olmasından kaynaklı e insanlar ilişki yapamıyor mesela adam nasıl yapsın bir yere yemeğe çıkılmıyor e uzak kaldıkça maalesef düşkünlük başlıyor her şeyin başı ekonomik refah sonra eğitim
Airbnb yapıyorum bende para kazanıyorum
Sende odanı kiraya verip kızlarla mı aynı evde kalıyorsun
Dışarda kalırım daha iyii zjbdjx
Hadi bir kız nişanlısıyla aynı eve çıksa anlarım da, kızların tanımadığı erkekle aynı eve çıkmasının mantığı yok ki. Tanımıyorsun etmiyorsun, kıza zarar da verebilir, kızı çıplak da görebilir, kıza yakınlaşıp birşeyler yaşamaya da çalışabir. Kızlarin bu kadar rahat olması bana saçma geliyor. Aynı şekilde kızın niyeti kötüyse erkek de kızdan zarar görebilir 😄
Evett çoğu insanlar çok rahatlar böyle konularda jsnsjdg