- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılTelefonlara her zaman cevap ver. Arkadaş çevrenden çok bahsetme numara isterler seni arayıp onlardan sorarlar istemsiz şeyler yaşarsın.Sürpriz yapıp gelme durumlarına karşı her zaman hazırlıkl ol erkek arkadaşın için senin için alternatif kalacak bir arkadaş yeri mutlaka olsun. Komşularla muhattap olma kendini çok tanıtma.Ailene yalan söylerken boyutlarına dikkat et ve her zaman bahane üretme. Telefonla konuşurken ayrı odaya geç mazallah hapşurur erkek arkadaşın anlarlar :D bir de yurttan ayrılıyorum daha uygun bir yere geçtim de yurt gibi ama yurt değil de 7 24 güvenli de bu konuda yalan söyleme en azından ufak at yani.. Yurdu mutlaka ararlar pot mutlaka kırarsın.Pot kırdığın anda telefonu çat diye kapat kendi kendine kapandı ben de siz kapattınız sandım de dfygkjhk
36 Yorumla- +1 yıl
Hiç iyi örnek olmuyosun :P
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)<3
- +1 yıl
örnek ol demiyor soruda.
Soran+1 yılİnsanlar takmışlar bir iyi olmaya örnek olmaya. Ben teşekkür ederim kafama takılacak her soruyu yanıtlamışsın benim için sağol.
- +1 yıl
Ahlak bekçiliğini sever bizim insanımız onları da anlıyorum da herkesin kendi hayatı sana ne di mi.
Soran+1 yılGörende hepsi namazında niyazında hiç bir kıza bakmayan hiçbiri evden çıkmayan bir ayıp şey görse kafasını çeviren yolda kimseye laf atmaz içkisi kumarı olmayan tertemiz insanlar sanar. yazık ne diyim o kadarda belirttim herşeyi hala saçma sapan şeyler yazıyorlar..
En İyi Cevaplar
Bence süper fikir. Aynı evi paylaşmadan evliliği düşünmek kendini ateşe atmak bence :) etikliği asla tartışılmamalı.. bir imza mı bağlıyor hayatları? araştırmalar gösteriyor ki önce birlikte yaşayan çiftlerin boşanma oranı kesinlikle daha az. yakalanmamak için de; mümkün olduğunca rahat davranmaya çalış onlara karşı.. şüpheli davranışlardan kaçın tabiki. merak edip didiklemesinler yani. içleri rahat olsun..
mutluluklar :)33 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun biriside beni anladı ya çok sağol :)
- +1 yıl
peki aynı evi paylaştınız 2 sene sonra ayrıldınız. Ne olacak okulda bir dünya insan var çocuk seni bırakırsa ne gözle bakacaklar sana. Daha 4 sene var diyorsun acele etme.
Soran+1 yılIkimizde birbirimizden eminiz.Bir iliskiye baslarken biter diye baslanmazki basimiza ne gelecegi ne belli yarin olmeyecegimiz ne belli en guzeli hayatin tadini cikartarak sevdignle mutlu olmak deglmi. ?
valla hayatta ölümden başka hiç bir şeyin garantisi yok.. ben çok erkek gördüm üniversite mevzunuyum çok kişi evet bu çocuk benle evlenecek.. çok iyi biri diyenler çok oldu... ama üniversite bitince %99 hüsranla sonuçlandı...
onun için bu ev felan durumunu bırak sevmeninde belli seviyesi var.. sonradan birbirinizden bıkarsınız tartışırsınız.. ilerde başka biriyle evleneceğini düşün.. o adama yazık olmaz mı.. onu bırak evlenmezsen öbür dünyada bunun hesabı var.. ciğerim... kendini düşün.. kendine yakışanı yap06 Yorumla
Soran+1 yılKonu sevgi değil :) ama teşekkürler yorum için
Soran+1 yılKonu benim sevgilimle birbirimize olan sevgi ölçüsü değil aynı evde kalabilmek için öneri istedim. Sevgide sıkıntı yok yani
Soran+1 yılSoru caizlik değil Ahlak sorusu sormadım
Askeri üniversiteden mezun olduğumda eve çıkmıştım ve iyi bir dostumda benim şehrimde üniversite okuyordu. Ben isterse benimle kalabileceğini söylemiştim. Beraber kalıyorduk. (Dost diyorum cinsel anlamlar çıkaracak erkekler söverim.) Annesi ve babası ziyarete geleceği zaman ben evde değil askeri misafir hanede kalıyordum. Tabi dostumda kendi arkadaşını çağırıyordu eve hiç bir sorun sıkıntı olmamıştı.
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler yani herşey arkadaşta
- +1 yıl
Aileler öğrenci evine geleceği için gelmeden haber veriyor. Dolayısıyla evi hazırlamak için vaktiniz oluyor. Hiç bir sakıncası yok. Ayrıca arkadaşça olmasa bile kimse senin özel yaşantını sorgulayamaz. Burada "senin gibi kızım" olmasın diyenler gösteri yapıyor. Sanki hiç kız arkadaşları olmadı ve cinsellik yönünde bir şey yaşamadılar. Takma sen onları.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Bu zamanda millet ailesine güvenmiyor.. Sen nasıl olduda henüz senin olmadığı biriyle kalmak istiyorsun hadi kaldın diyelim o işi mutlaka isticektir.. Ya seni ortada terk edilmiş gelin atar gibi ortada bırakırsa hiç düşündünmü ya varya ben tip insanları harbi anlamıyorum... Anneniz babanız üniversiteyi okusun kızım, oğlum, iyi yerlere gelmesi için uğraşırken onlara dua etmek yerine sevgili yapıp ayrı eve veya evlenmeyi düşünüyor dicek birşey yok.
12 Yorumla
Soran+1 yılkonu cinsellik değil :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılya bazı tipler burada ısrarla ahlak bekçiliğini görev edinmişler. sizin yaşam tarzınıza uymuyorsa susun ve kendinizi göstermeyin. mahkemeye çevirmeyin ortamı. herkesin kendi tercihi özgür iradesi. herkes sizler gibi iradelerini hurafelere teslim edecek değil ya. ayrıca sanki dört dötlük bir hayatınız olsa ne gam! ahlak anlayışınızı, evrensel değerlerinizi biraz geniş kapsamlı tutun...
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Konu cinsellik değil sevgi değil evlilik değil lütfen soruya cevap yazsın millet ahlakımı sorgulamayı bıraksın.
+1 yılyapma, o an sana cazip gelebilir ama aklın varsa yapmazsın...
ilerde çok pişman olacaksın belki izlerini yıllarca üzerinden atmayacaksın...
üni de birlikte yaşayıpta evlenen arkadaşlarım hiç olmadı...
memlekete dönen ayrıldı çünkü...son pişmanlık fayda etmez unutma, aklında tut...şimdi dinlemesen bile her attığın adımda aklında olsun...01 Yorumla
Soran+1 yılİkimizde İstanbul'da yaşıyoruz.Ailelerimiz ilişkimizi biliyor.tek sıkıntı ev konusu.yinede sağol yorum için.
+1 yılBence kesinlikle yapılması ve yaşanması gereken bir durum. Ailelerimiz bize göre biraz daha örf ve adetlere bağlı olduğu için ters düşünmeleri normal. Lakin bu araştırmalara göre kanıtlanmış bir şey. Günümüzde çok fazla boşanan çift var çünkü birbirlerini yeteri kadar tanımıyorlar. Bence aynı evde yaşamanız hem birbirinizi daha iyi tanımanıza hemde bir evlilik yapıp yapamayacağınıza karar verdirir. Ailende tabi ki senin yanına gelip kızlarının iyi mi kötü mü olduklarını gözleriyle görmek isterler. Yakın arkadaşlarınızdan destek almalısınız. Yani sizi her zaman idare edebilmeliler. Ani bir baskın yaparlar mı bilmiyorum sonuçta kendi aileni herkesten daha iyi tanıyorsun. Onları şüphelendirmeyecek şekilde davranmalısın..
01 Yorumla
Soran+1 yılçok sağol çok iyi bir tespit
çok basit :) asla bilemezleer oraya gelmeyince.ama yurt müdürenle aranı sıkı tut derim birde parasını geciktirme.yalan söyle burada yokum eve gidiyorum falan die.bizim evde normalde dört kişi çıktık eve ama en az 7 kişi kalıyoruz vala.sıkılan yurttan geliyor.genelde kızlar.bişide olmuyo bir sorun olmuyo yurtlrında
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldini boyutuna falan girmeyin diyorsunda aynı evde kaldınız ilşkiye girdiniz sakın bana yapmayız deme lütfen önmde bir sürü örnek var neler gördük.. neyse bakirelik gitti sonrada ayrıldınız başkasıyla tanışıp aşık oldun ama adam için bakire olman çok öenmli şimdi nolucak? olmayadabilir tabi..ve ailen seni oraya güvenerk gönderiyo çok seviyosn yine ilşkiniz devm edr her seven aynı evde kalmıyo nedir bu aceleniz?
10 Yorumlakaç dakikadır tüm yorumları okudum.
Bu durum o kadar güzel ki.. Okuduğum bölümde şu an öyle birkaç çift var külüstür bir arabaları da var 4-5 bin tl lik :D gelip gidiyorlar heryerde beraberler.. Hevesle izliyorum.
ben de çok isterim benim elimde olsa ben de yaşarım öyle bir hayat.
güveniyorsanızz durmayın bence.. 1 Kere gençliğimizi yaşiyoruz ;))00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhiç öyle bir durumda karşılaşmadım imkanım olsaydı sadece sevdiğim kişiyle isteyebilirdim ama düşündüğüm zaman mantıksız çünkü düşünsene evleneceksiniz diyelim heyecan yok sırf olmuş olsun diye olacak çünkü birbiriniz hakkında merak edecek birşey yok. Birde ayrıldınız diyelim unutamazsın yaşananları evlensende onu kıyaslarsın çok ciddi bir şey bu aslında hayatınla oynamak gibi.
00 Yorumla
+1 yılaynı evde kalmak sorun değil.. üniversitede birlikte iken sonra evlenen 1 kişi tanımıyorum.. bu konuya dikkat.. hayal kırıklığı olmasın, (4 yıl lisans + lisans üstü tecrübesi)
04 Yorumla
Soran+1 yılben onu evde ki haliyle de tanıyorum biliyorum kastettiğiniz buysa eğer.
Soran+1 yılpeki siz üniversiteden biriyle mi evlendiniz?
- +1 yıl
hayır üniversitede ki birlikteliğim uzun zaman sürdü okul bitince o da bitti.. okul bittiği gün başlayan kişisel değişim tarif edilemez.. siz eğlenmeye - birbirinizi sevmeye bakın.. başkalarının ne düşündüğü çnemli değil.. ailenizden saklamamaya çalışın - mümkünse ilişkinize zarar verecek şeyler yapmazsanız zaten bozulmadan devam eder, fakat okul ortamında herşeyden etkilenir ilişki.. pamuk ipliğine bağlıdır kısacası takmayın yaa yaşayacağımız kaç sene var ki
Soran+1 yılAilelerimiz biliyo en azından ikimizinde annesi tanıştılar. gizli olması gereken tek şey bu bende bir yol bulmaya çalışıyorum.teşekkürler sağolun yorum için.
+1 yılaceleniz ne la? sabredin evlenince aynı geçeceksiniz zaten madem evlenecekmiş bebenin niyeti ciddiymiş beklesin bekleyemiyormu
11 Yorumla
Soran+1 yıltesekkurler sagol yorum icin
+1 yılBen yaptım tam 2 sene. Sonrasında sevgilim (eski) benden çok sıkıldı, bana sadece katlanmaya başladı. Sonra beni terk etti. Ne oldu diye sorarsan, o kendi hayatını yaşıyor hiçbir şey olmamış gibi. Bense maddi manevi çok zarar gördüm, bir ara intihara bile kalkıştım. Geri dönüşü olmadı kendi hayatımda.
00 Yorumlaaynı evde yaşamak ihtiyacı anlaşılır ve makul ama yaş olarak çok erken. mezun olduğunuzda hala birlikte olursanız o zaman düşünün..yakalanmak vs. olay onlar değil...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyani diyor ki üniversite boyunca pompalatacam sonrada evimin prensesi olarak dönecem.
23 Yorumla
Soran+1 yılSenin seviyesizliğine inmiyorum hoşçakal.
Cevap sahibi+1 yılya hadi bir duygu sömürüsü yap burda. hiç öyle bir niyetiniz yok değil mi? sadece tv karşısında sarılıp uyumak için çıkıyorsunuz aynı eve.
Soran+1 yılkonu cinsellik değil soruda orda belli.
+1 yıl1- Arkadaş çevreniz destekleyecek.
2- Birbirinize her daim kol kanat gerecek, birbirinizi tutacaksınız.
Bu kadar. Başka bir şey yok.
cut.01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler :)
+1 yılsana sadece yapmaman gereken bise oldugunu söyleyebilirim. evlenmeden bazı duyguları köreltirsiniz...
31 Yorumlabacım olsa şehir dışına üniversite okumaya göndermezdim çünkü okuyorum ayağına her haltı yıyorlar bazıları..hani okuyorlar demi pehhh..
20 Yorumla
+1 yıleğer bunu yaparsan okuldan sonranız olur mu bilmiyorum :) hiç kolay değil aynı evde yaşamak hakkınızda hayırlısı..
00 Yorumla2-3 kiz ayarla yakin arkadas oyle idare ettirr kendini ama bana sorarsan kalma heyecani kacar evlenince bol bol kalcaniz zaten :-)
10 YorumlaKız dediğin biraz ağır olur one öyle ya bir birinizden hevesinizi alacaksınız sonrası fıss...bitti...
Kız arakdaşım benim le aynı evde kalma teklifimi kabul edecek; kabul eder etmez tekmeyi yemesi lazım : )21 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ailen sende bir hafta kalmak istese ne yapacaksınız?
00 Yorumlabu tarz şeyler bir şekilde ortaya çıkıyor ailenin öğrenmesi çok kötü bir sonuç çıkarıcaksa hiç deneme derim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu kızlar ne kadar salak abi ya kusura bakmayın da sözüm meclisten dışarı.O adam senle aynı evde kalırsa artık sana ihtiyacı kalacak mı ilerisi için? İstediği her şeyi yaşayacak senle.Onun gözünde basitleşeceksin.Sana olan hevesi bitecek.Şimdi karşı çıkacaksın ama bu mesajımı unutma.
06 Yorumla
Soran+1 yılSen hayatina her giren insana ihtiyac giderme ileriye saklayip yeri gelince kullanilacak bir esya gibi bakiyorsun sanirim bide gelmis aptal aptal konusuypsun ya. hadi sen git kendine zula yapacak birini bul.senin hayatina girecek olana acidim
Cevap sahibi+1 yılBen değil canım.Senin gibi çok gerizekalı gördüm * çekilen.O yüzden diyorum yanlış anlama.Tecrübem var biraz.Sen bu zekayla kısa zamanda patlarsın
Cevap sahibi+1 yılUtanmadan birde salak salak yorum yapıyorsun.Ben hayatıma giren hiç kimseye ne ihanet ettim ne de cinsellik yaşadım.Senin gibilerin ta * koymak farz ama
Soran+1 yılyav he he :D namus bekcisi oldu basima. uza
Cevap sahibi+1 yılLa bir * git gerizekalı ruhospu.Senin gibi kahpeleri uyaranda suç.amacın * zaten belli.Sonra terkedildim diye ağlarsınız * mun gerizekalısı.
+1 yıltanıdık arkadaş olcak ki yırtasınız arada onlara gideceksiniz aileniz geldiğinde.
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet mantıklı çok teşekkürler :)
- +1 yıl
valla bu tavsiyeyi verekle iyi mi ettim bilmiyorum.fazla günaha girmeyin
Soran+1 yılBunu bizde düşündük.o yönden mantıklı dedim. :)
- +1 yıl
ama yine de riskli.sen evi çekip toparlarsan götrsünüz.sende erkek gibi dağınık olursan düzen olmazsa illa bir yerde ipucu kalır
bence aynı evde kalmayın sonu genelde kötü oluyo benden söylemesi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArastırmlara göre 50. seksten sonra erkekte soğuma başlıyormuş o kişiye karsı
00 YorumlaBeraber yaşamak öyle güzel değil göründüğü gibi ^^
Belirteyim00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılpişman olunacak adımlar atma derim.
kaç arkadaşım beraber yaşadı ama evlenmedi, ayrıldılar.00 YorumlaBelki gizlersin saklarsın ama çok yanlış şeyler yaşarsınız emin ol. Bunu sormadığını biliyorum ama seneye hamileyim çocuğu aldırmalıyım konusu açma ihtimalin var. ateşle barut misali
04 Yorumla
Soran+1 yılOlay cinsellik değil.
Soran+1 yılyorum için teşekkür ederm
+1 yılsenin gibi olanları bulup onlara danış :) zevkli yönleri olduğu kadar riskleri de var :)
00 Yorumla
+1 yıleve cıkınca sevgiline ancak 4 yıl boyunca hizmetcilik yaparsın tabi iliskinjz 4 yıl devam ederse
00 YorumlaAynı evde kalmaya başlarsan evlilik hayallerin suya düşer kesnlikle
00 YorumlaDevir almış başını gitmiş be gülüm. Vah zavallı annen baban.
12 Yorumla
Soran+1 yılVicdan sorusu değildi :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılben 2 sene kaldım karı koca hayatı yaşadık sonra noldu ayrıldık birdahada tövbe o işe girmem
13 Yorumla
Soran+1 yılproblem ailenin öğrenmesimi başka birşeymiydi acaba?
Cevap sahibi+1 yılailenin öğrenmesi değil belli bir süre sonra sıkılıyor insan emin ol şimdi sana asla sıkılmayacaksın gibi geliyor ama olmuyor çocuk seni bırakıp gitse napıcan nasıl telafi ediceksin yaşadıklarını?
Cevap sahibi+1 yılpek fikrini değiştiremedim sanırım
- Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılinş kızım olursa senın gıbı olmaz. veya inş kızım senın gıbı olcaksa olmaz :) gelecekteki bir babadan bir agıt. kendı kızın boyle yapsa ne olur
21 Yorumla
Soran+1 yılHsyat benim hayatım. dediğin gibi olsun inş kızın benim gibi olmaz :) hoşçakal
evlendikten sonra yapacaklarınızı evlenmeden önce yapmayın yoksa evliliği anlamsız görürsünüz
12 Yorumla
Soran+1 yılBen evliliği anlamlı görüyorum problem evliliğe olan inançsızlık değil ki sadece yaşım genç ve ailem okul bitmeden ne evliliği diyor.
+1 yılAllah,2ın bildiğini kuldan saklamayanlardanız ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef o olamıyor işte :) Aile kabul etmez.
- +1 yıl
sen kalıo musun yoksa :)
şu an yanımda oturan arkadasım
02 Yorumla
Soran+1 yılpeki ne oldu ona?
ben tavsiye etmem ama sen bilirsin
00 Yorumla
+1 yılAkilli ol kizim ne evdw kalmasi atesle barut yanyana durmaz ve 4 yil uzun zaman iyi dusun
01 Yorumla
Soran+1 yılproblem bu değil.
yakalanmaktan kastın?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılamacın sevişmekse kerhaneye git.. ilim görmekse okula git.
112 Yorumla
Soran+1 yılsenin gibi dingili görmek için yazmadım buraya seviyesiz.
Cevap sahibi+1 yılbu benim düşüncem. benim kızım nikahsız olarak başka bir adamla kalırsa. ben bu duruma kızarım şahsen. kızımada aynı şeyi söylerdim... okula ilim görmek için gidilir.
Soran+1 yılOkulda herhangi bir yanlış yaptığımız yok zaten.Ama hayat sadece okuldan ibaret değil.hadi sen git görücü usulü evleneceğin kişiyi bekle.
Cevap sahibi+1 yıltamam. kızdıysan yorumumu geri aldım kusura bakma. ama benim görüşüm bu o kerhane kelimesi biraz ağır olmuş olabilir pardon ama bizde 2. üniversiteyi okuyoruz yani. görücü usulüde evlenebilirim ayrıca :/ yani canım kardeşim şunu söylemek istiyorum: erkek olan adam okulunu bitirir, askerliğini yapar işini eline alır seni babandan istemeye gelir. ve evlenirsiniz. bu bize daha uygun gibi. türk gelenek göreneklerine töresine yani.. ama senin bileceğin iş istediğinle kalabilir, istediğinle dilediğin hayatı yaşayabilirsin. kimse zaten sana karışamazki.
Soran+1 yılBunlar zaten olacak şeyler ben çeyiz için para biriktiriyorum o da düğün için. Görende kaçıyorum falan sanar.'.üniversiteyi okuyupta böyle iğrenç bir yorum yapman çok daha kötü. Üniversitede ortamın nasıl olduğunu biliyor ve benim erkek arkadaşımı diğer kötü insanlardan korumak için o insanla eve çıkmayı düşünmemi mantıklı buluyor olmanı beklerdim. Ama herneyse önemi yok.
Cevap sahibi+1 yılcanım kardeşim benimde bütün arkadaşlarım esrar çekiyor, alkol alıp, farklı kadınlarla beraber oluyolar. hiçbirinde allah korkusu yok, namus din iman ahlak vatan sevgisi vs hiçbir faziletleri olmayan kötü kalpli insanlarla beraber yaşıyorum. ama ben 25 yaşıma geldim bak kendimi korumayı biliyorum. şimdi diceksinki tipsizsinde ondan zaten kızlar seni... alakası yok. irade burada devreye giriyor kendini koruyabilirse korur. sana sadakatliyse diğer kadınlarla zaten beraber olmaz. onun sınavıda bu. insan bu kadar aç olmamalı pardon ama.. fakat eğer bir karar verdiysen ve beraber başka eve çıkmaya karar aldıysanız sizin bileceğiniz bir husus. ben ona değil sana üzülürüm kız evladısın sen. erkeğin canı cehenneme...
Soran+1 yılne yni hicmi kiz arkadasin olmadi ve gorusmek istemedin? ozlemedin? O kisinin rahat etmesi icin onu hic dusunmedinmi? ya da dusunmezmisin
Cevap sahibi+1 yılkız arkadaşım oldu tabi. evine çağırdı beni gitmedim. sonra ayrıldık o ayrılmak istedi. üzüldüm ağladım biraz ama yapacak birşey yoktu. sonra aşık olduğum kızda çok oldu kimisi reddetti kimisini ben reddettim vs.. bilemiyorum abim belkide çok sevdiğim bir kız olmadı ondan dolayı böyle ahkam kesiyorum.. belki çok sevsem ve ona güvensem oda bana güvense beraber bende eve çıkabilirdim samimi olmak gerekirse.. olabilirdi yani. ama hesabı dikkatli yapmak lazım. sen çok güzel düşünüyosun yemeklerini yaparım falan bunu gerçekten hakeden bir çocuksa yap. senin bu güzel düşüncelerine güzel hislerini heba eder yarın birgün kavga etseniz ve seni ortada bıraksa onun için sorun olmaz sen üzülürsün canım abicim.. ona güveniyorsan eve çıkın yani.
Soran+1 yılHayatta hersey tecrube. Benim amacim kotu degil bende istemem ailemden gizli is yapmak.ama burasi turkiye sen dahil herkesin mesele kadinlarin ozgurlugu olunca yaptigi yorum bel alti. umarim bulursun sende gercek aski sevgiyi saygiyi anlarsin hayatin nelere degecek. kadar guzel oldugunu. buda bu sitede son yorumum insanlar cok igrenc.iyi geceler
Cevap sahibi+1 yıliçinden nasıl geliyorsa öyle yap canım. bakma benim yorumuma elmde olsa silcem ama silemedim.. bir anlık yorum işte. bilememki sevgilin seni ne kadar seviyor sen onu ne kadar seviyosun bilmeden yorum yaptım.kahvehane üslubuyla konuştum. kusura bakma sitedende gitme saçmalama bişey demedim ben yani nasıl mutlu olacaksan umarım herşey öyle olur :(
Soran+1 yılAllah sanada nasip etsin.
Cevap sahibi+1 yılsağol canım. inşallah bakalım :) akışına bıraktım son zamanlar.. bu sabah fırındaki çalışan kız bile artık evlenmelisin abi falan dedi:) o durumdayım :) bu arada şu yukardaki yorumu nasıl bir kafayla yazdım inan bilmiyorum :) .. gecen iyi olsun. hoşçakal.
ateşle baurt hikayesi
00 Yorumla
+1 yılo biraz zor be
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılHicbir yalan gizli kalmazzz. Dogrularin gozle gorulmeyen ordulari vardir.
010 Yorumla
Soran+1 yılgüzel söz.
Cevap sahibi+1 yılErkekle kadinin oldugu yerde 3. Kisi seytandir herzaman alkol olur bisey olur o an moralin bozuk olur sana teselli vermek istersen illaki yakinlasmalar olur dikkat etmek lazim.
Soran+1 yıltakmışsınız cinselliğe be
Cevap sahibi+1 yılOyle ama bunlar olucak seyler.
Soran+1 yılorası beni ilgilendirir, de zaten konu bu değil
Cevap sahibi+1 yılYa bence kalma ayni evde tabi sen bilirsinde sonra baskina gelmesinler kizli erkekli kaliyolar diye :)
Soran+1 yılValla şu an erkek arkadaşımın kaldığı ev o durumda olduğu için ve bizi bu konu çok rahatsız ettiği için birlikte eve çıkmayı düşünüyoruz.
Cevap sahibi+1 yılOzaman ara polisi yolla kizli erkekli kaliyolar diye bak bakalim bidaha kiz atabiliyolarmi uyanik ol :)
Soran+1 yılsaçma
Cevap sahibi+1 yılEn iyisi eve cik sen ozaman kafaya koymussun zaten :)
yanlış her ya da geç ortaya çıkar bunu unutma.
00 Yorumla
+1 yılhiç etik degil. evlenin öyle birlikte yasayin
13 Yorumla
Soran+1 yılYaş genç
- +1 yıl
güzel kardesim sakın deneme, degerinin artmasını, sana saygı duymasını istiosan aynı evde kalma
Soran+1 yılteşekkürler
+1 yılevlenin olsun bitsin
02 Yorumla
Soran+1 yılBize kalsa evlenirdik çoktan da aile için yaş erken geliyor..
- +1 yıl
Tıpta okumuyormusun kızım.
adam 4 yılları kimleri görür daha. gümbürtiye gidersin. kalma aynı evde
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler