Kişilik & Karakter Bir Erkek tanımadığı kadınla aynı yerde kalsa kesin bulaşır mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Bulaşmaması için nasıl davranmam gerek Bir Erkek tanımadığı kadınla aynı yerde kalsa kesin bulaşır mı? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. kişiye bağlı 0 0 Yorumla
bronze231 Takip Et Xper 7 Yaş: 47 , eic 100% 1 yıl Aynı yerden kasıt yatak mı oda mı ev mi 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Ev Yorumla bronze231 1 yıl Bir gece de bir şey olmaz ama devam ederse yaklaşım olur Yorumla Soran 1 yıl Olmaması için napıym Yorumla bronze231 1 yıl Aynı evde kalma Yorumla
Ruhkix Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bulasma ihtimali cok fazla 0 1 Yorumla bronze231 1 yıl Kız istemezse imkansız Yorumla
obirgezgin1 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben hayır 0 0 Yorumla
birhosumagittin Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 405 cevap paylaştı. Kesin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
kişiye bağlı
Tanımadığı kişiyle nasıl aynı evde kalır ki orayı anlayamadım
Aynı yerden kasıt yatak mı oda mı ev mi
Ev
Bir gece de bir şey olmaz ama devam ederse yaklaşım olur
Olmaması için napıym
Aynı evde kalma
Ateşle barut baş başa olmas
Ne bulaşır mı?