Bundan sonra ne yapacağım peki?

Kızlar merhabalar, şimdi size bir sorum olacak. Yaklaşık bir yıl önce biriyle akrabamız sayesinde mahalleden biriyle tanıştım Sonra çocukla konuştuk olmayacağına karar verdik ama çocuğun instadan ekli bir şekilde duruyordu.( evet burada benim hatam oldu çıkarmam gerekiyordu) Ben hikaye paylaşınca mesaj atıyordu ya da kendi dışarda olduğu zaman gezdiği yerleri paylaşıyordu benle bende mesafeli bir şekilde mesaj atıyordum sonra bir ay önce biz daha fazla konuşmaya başladık ben şehir dışına gitmiştim her gün her saat yoğun bir biçimde mesaj atıyordu sonra memlekete döndüm o da izindeydi akşam yemeğe gittik sonra yürüyüş parkına gittik arabada biraz yakınlaştık ama üstünkörü bir şeydi. Sonra adam birden mesafeli olmaya başladı. Hevesini almak içinse bir yıldır neden sürekli yazdın yoksa bu adam saplantılı biri mi acaba? Sürekli yazan adam Bu gün öğleden sonra hiç yazmadı.
Güncellemeler
1 yıl
Bununla neden görüştüğümü gerçekten bilmiyorum ama uzun zamandır kimseyle görüşmediğim için ilgisi hoşuma gitti galiba
Güncellemeler
1 yıl
Yazan herkesin kafası rahatlaması ve benimde içimi dökmem adına soruya ek olarak: Adamın ciddi düşüncesi yokmuş o yüzden uzaklaşmış evlilik gibi bir düşünce içerisinde değilmiş falan filan…
Güncellemeler
1 yıl
Bu adamın normal olmadığını düşünüyorum geçen gün yine mesaj atmış. Düzgünce bir daha görüşmek istemediğimi söylemiştim sonrasında ortak konularımız olduğu için arada soru soruyordu bende kısa cevaplar verdim o gün tekrar söyledim bu kadar konuşmadan sonra niye yazıyorsun dedim. Yazsam olmuyor yazmasam olmuyor dedi bende yazma. Dedim. Konuşmanın devamında alakasız bir şekilde film izleyelim mi dedi. Ben ciddi ciddi konuşuyorum bu arada. Neyse kötü konuşağım bak artık dedim.
Bundan sonra ne yapacağım peki?