Az önce para istedim çok az yani ve vermedi. Sonra annem verdi parayı üzerine de benim kıymetimi bil dedi. Abim de dedi ki evet annenin kıymetini bil benim kıymetimi bilmesen de olur annem de abime dedi ki niye o henüz para kazanamıyor diye mi? Ben de dedim ki gün gelir öyle bir düşersin... Annem kızdı bana o nasıl laf dedi? Genel olarak arkadaşlar abim de benim arkamdan iyi konuşmaz yani şuanki evi sattıktan sonra bu evin fiyatına iki ev alınacak biri abimin biri annemin. Annem de diyo ki ben öldükten sonra benim ev kardeşinin olucak yani benim. Abim de hep itiraz ediyor hayır falan diyo o evi de istiyo. Annem de hep ona der ki niye yani o da senin kardeşin sana mülk veriyorum ona niye vermeyeyim. Senin karın insan onun kocası insan değil mi? Yani durum bu arkadaşlar. Kendini düşünüyo o da ve birinci o başladı. Hep beni ezme peşinde ben ondan fakir olayım kendisi zengin olsun onun ailesi benim ailemden üst seviyede olsun
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu nasıl midesiz biriymis yahu. Ben annemin evine göz bile dikmiyorum. Allah esirgesin kardeşlerimden birinin durumu kötü olursa ona vermekten yanayım
Evet hep de arkamdan anneme söyler ki, onun kocası benden üst seviyede olamaz falan benim karım insan değil mi kızına niye veriyon? Ben yükselmeliyim falan filan annem de diyo ki senin karın insan onun kocası insan değil mi?
Yaşlarınız kaç sizin
Benim 21 onun 24
Ayrıca evi satıp iki ev alırsanız annene söyle ya ikisinin tapusunu da üstüne alsın ya da paylaşım yapsın. Eğer o evi abinin üstüne verirse ve diğerini kendi üstüne alırsa ilerde en iyi ihtimalle sana düsen evin yarısı kanunen ona da düşer
Yaşı kritik belki bir ihtimal adam olur ilerde
Yok adam olmaz o hep böyle. Beni ezme peşinde. Benim ailem sürünsün onun ailesi bal yağ içinde yaşasın beni de zenginliği ile ezsin benim hayat arkadaşımı hep eziklesin ama nah görür ben hayat arkadaşım olacak kişiyi hiç kimseye ezdirmem
Her kese karşı böyle fırsatı olsa her kesin kafasını eze eze yükselir
Olgunluğuna hayran kaldım. Kesinlikle böyle ol. Aranı çok açma yine de. Annen yoluyla hallet, sen kötü olma
Öyle bir laf kullandım diye kötü oldum ama düşündüğümde ben sadece anlık kızdım öyle dedim ve başka manada söylicektim ama o genel olarak gerçekten benim hep düşmemi istiyor
Valla çok rezil bir insan yani. Bir şeyler alıyor benim kullanmamı kısıtlıyo.
Seni anlıyorum sorun yok. Az bile tepkilerin. Ama şunu unutma evleneceğin kişiyi ya da gelecekte karşına çıkacak insanları bilmiyorsun. İnsana ne olursa olsun hangi devir olursa olsun sahip gerek. Sevmesen de kötü de olsan abin hak etmiyor bile olsa sen elinden geldiğince kötü olma. Tapu işi aranizi koparabilir o yüzden sen annen vasıtasıyla hallet. Annenle baş başa konuş ve bence iki evin tapusunu da size vermesin. Zira bu herif birinin tapusunu alıp öbürünün sana yapılması durumunda ilişkiyi koparıp ikinize de düşman olabilir. Ya da birini kendi alıp öbürünü sen annen alırsa bu durumda da ilerde miras deyip yarısına sahip olur
Zaten annemle de düşman gibi. Nişanlandığı kızı bizden üstün görüyo. Kaç defa annemi o kızın ayağına verdi. Eve para konusunda bile yardım etmiyor. Ben kaç ay özel ders aldım bir kerecik bile olsa bir aylık ders paramı o ödemedi. O kıza geldikte restoranlara götürüyo, bizden habersiz kiyafet alıyor. Bize geldikte hiç bir şey yok ortada.
Sen öğrenci misin. Tahsil durumun ne şimdi
Evet öğrenciyim. Çok kötü, başda baba yok kendi keyfinde abi desen hiç bir konuda yardım etmiyo annem de yetişemiyor
Eğitimine iyi tutun kendini geliştir ve iyi yerlere gel. İlerde buna muhtaç olma. Kocana da muhtaç olma. Umarım güzel bir geleceğin olur:) bölümün ne
Ressamlık okuyorum ama mimarlık yapıcam ilerde
O nasıl oluyor:)
Özel ders alıyorum işte diplomam falan olacak bulunduğum ülkede kolay
Avrupa'da falan mısın anlamadım
Azerbaycandayım
Hmm. Azerbaycan kültürü Türkiye kültüründen farklı mı? Yoksa abine has bir durum mu
Bilmiyorum ki var yani böyle aileler
Ama ailesi için canını veren de var
Hmm. Sen boş ver kendi hayatını kurtar
🥲🥲
Anneme bise olsa ayvayı yedin