Abim Almanyaya gitmeden önce ilk defa geçen yıl telefonumda bir şeyi görmüştü ve sinirli sinirli aramış küfür etmişti. Şimdi Almanyaya taşındı. İnstagramımda akrabalardan bir çocuk takip isteği atmıştı benim de hesabım bomboş açık resim yok üstelik kabul etmiştim. Onu görünce yine küfürler etti. İnstagramımı kapattı. Ben de ondan gizli ufak bir hesap actım ama onu ve akrabaları engelledim. Anlayacağınız çok baskıcı. Şimdi barıştık tabii ama beni her aradığında gergin oluyorum kalbim atıyor çok korkuyorum. Travma oldu rüyalar da görüyorum buna dair. Neyse işte az önce aradı. Öyle konuştuk biraz galiba işi vardı yanında biri vardı çok gülmedi gergin gibiydi. Bir şey mi oldu diye içim içimi yedi kapatana kadar. Çok gerginim bir şey olsaydı söylerdi dimi? Arkadaşlar yardım edin ben nasıl kurtulacağım bu histen.
Güncellemeler
+1 yıl
Ben seni sonra ararım dedi kapatırken
Güncellemeler
+1 yıl
Yardım edin lütfen
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ne resmi gördü abin telefonunda
Söylerdi evet
Dimi yani susmazdı. Ya asıl sorun şurada ben bu durumu nasıl atlatacagim
Hangi durumu, zaten olayı biliyor başka ne mevzu oldu ki.
Başka mevzu olmadı elbette ama benim uzun bir ilişkim var ailemden saklıyorum çünkü okuyorum aynı zamanda karşımdaki insanı da zor durumda bırakmak istemiyorum işsiz. Olsun iş her türlü hallolunur yeter ki kalpler kırık olmasın. Ben de bu sene atanacağım inşallah. Şimdi bizimkiler duysa resmileştirmeye çalışacakları için çekiniyorum. Bir de doğrusu abimden çok korkuyorum ne bileyim değişik birisi. Acaba onu mu öğrendi diye kendimi yedim bitirdim off çok gerginim
Yaaa kötü bir şey değil ki bence ciddiyete bindir yani söz filan olsun maddi durumu yoksa sevgilinin
Onun canı sıkılmasın ben yüz yıl yine beklerim. İşleri çok sıkıntıda markette çalışıyor. Bir de benim yüzümden kafası bulansın istemiyorum. Aramızda çok uzun mesafe de var. Zamanını bekliyoruz diyelim. Fakat ailem çok katı öğrenirlerse onu zor durumda bırakacaklar. Zaten akşama kadar markette canına okuyorlar asgari ücret için. Zaman ilacı her şeyin. İşte bendeki korku da abim her aradığında acaba öğrendi mi diye kendimi üzmem
Uzak mesafe ilişkisi yaşıyorsan bence vazgeç, kariyerine okuluna işine odaklan
Öğrensin hayat senin ayrıca
Öyle tabi doğru da insan yine de çekiniyor. Bana yaşattıkları travma gerçekten. Kaç gece rüyamda onu ve telefonumu görüyordum. Bakın ben yanlış şeyler de yapmıyorum. Etrafımdaki insanlara bakıyorum pes diyorum ama bana gelince en ufak ayrıntıyı dağ haline getirip üzülmeme sebep oluyorlar. Çok saçma gerçekten bakın. Bir akraba çocuğu idi. Hesabım bomboş ki bana instagramı da abim açmıştı. O çocuğu görünce etmediği hakaret kalmamıştı. Her aradığında kalbim küt küt atıyor
Kendince haklı olabilir şimdi erkeklerin ortamını bilmiyorsun o çocukla ilgili bir şey duydu gördü belki
Hah evet 😅😅😅 işte erkeksin ve biliyorsun çaktın olayı. Bana küfür ederken diyordu ki "o içkici sarhoş" vs. Bir de tepkimi ölçmek için mesajlaştın demez mi halbuki beni kekliyormuş. Elbette sadece takip meselesi. Ama sorun şu kafam almıyor benim bi takipten resmen çok ağır şeyler söyledi hak etmiyorum ben bunları ya sanki ne yaptım çocukla ayıp ama ya
İşte korumacı adam, o karşıda ki elemanın tehlikesini biliyor hissediyor
E tamam da karşıdaki elemanla benim bir şeyim olmamış konuşmamış etmemişim. Üstelik gizli bir şey de yapmamışım. Yapsam takip etmem gizliden konuşurum. Abimde bile şifrem vardı hatırlıyorsa. Ne bir resmim var ne hakkımda yazısı. Bu da demek oluyor ki çok baskıcı. Yanlış yapıyor. Onu geçtim mesela kuzenim var. Abisinin en yakın arkadaşıyla kırıştırıyor. Takipleşiyorlar falan. Abisi buna bir şey demiyor ama hele bir öğrensin bunların buluştuğunu falan dünyayı dar eder ona. Yan gözle bakmış resmen. Şimdi ikimizin arasındaki durumu kıyaslayın. Tek diyeceğim şey şu olur ben bunların hiçbirini hak etmedim.
İşte bilmiyor işin gerçek yüzünü oda