Eşimin ailesi bana istedigi gibi konuşuyor ben ise en ufak bur cevap verdiğimde eşim burnumdan getiriyor savunması ise "Sen gelirsin susacaksın" diyor
Herkes mi bütün erkekler mi böyle yoksa sorun benim eşimde mi?
Dürüst olun lütfen
Eşimin ailesi bana istedigi gibi konuşuyor ben ise en ufak bur cevap verdiğimde eşim burnumdan getiriyor savunması ise "Sen gelirsin susacaksın" diyor
Herkes mi bütün erkekler mi böyle yoksa sorun benim eşimde mi?
Dürüst olun lütfen
Ben onun erkekliğine tüküreyim öyle şey mi olur ya hayırdır sanki kendine köle almışta istediği yerde konuşturup istediği yerde susturuyor tamam bazı yerlerde saygıdan susarsın ya da ne bileyim saygıdan ötürü bir şeyler yaparsın ama söylediği şey yanlış
Normalde çok iyi biri ama aile bu tür konularda çok kötü
Eyvallah tamam da artık evli kendi ailesi var ona göre ayırmalı düzen vermeli
Cevap
5Cevap
bı konu oldugunda sen damatsın konusamazsın demenı tavsıye edıyırum aldıgın tepkı gördügün degerı anımsatır sana
Benim ailem eşime karşı çok saygılı ama bir kez annem aldığımız birsey hakkında çok almışsınız ne gerek vardı gibisinden yorum yaptı eşim çok sinirlendi kavga etmeden surdan gideyim demişti hiç unutmuyorum. Ama genel olarak ailem çok saygılı olduğu için problem yapamıyorlar ama dediğim gibi canını sıkacak birsey oldu diyelim ben çekemem diyor
sen köle değilsin unutma evet gelınsın gereken saygıyı zaten gösterırısın ama köle de deılsın
Çok haklısın benden yüz buluyor sanırım sustuğum için böyle
katılıyorum ezılme sakın kadın olabılırsın fakat bu ezılmen gerektıgını göstermez o senı el ustunde tutacak kı cevrenın sana saygısı olsıun sen onu el ustunde tutacaksın kı senın cevrenın ona saygısı olsun
Haklısın abi 👍
emın ol sende hayatında haklısın kardesım yuzlerce çeşit sorunlar var ama kımse kımseden ustun deıl
Normal değil ailesine senden daha çok önem veriyor bence bu konuyu eşinle konuş
Ülkemizde adalet yok ki eşinde olsun.
Haklısın kardeş
Haklı gelin dediğin susar oturur
Allah gönlüne göre versin gerçekten bu zihniyetteysen dilerim evlenemezsin
Yeni gelinler çok şımarık
Evliysende çocuğunun olmamasini temenni ederim çünkü sizin gibi hak hukuk bilmeyen kişilerin ceremesini onların çocukları çekiyor. Çünkü yaradan gözüne gözüne sokuyor bin bir emekle büyüttüğün çoğunun baskasinin adaletsigi yuzunden nasil perisan oldugunu çok gördün örneğini
O yüzden çocuğa yazık
Merak etme çocuk olmama gibi bir ihtimal yok
Olduysa geçmiş olsun o çocuğa. İnşallah bu ileri geri konuşmalarının cezasını evladın çekmez yazık kimse anne babasını seçemiyor çünkü
Kısır kadin mi alacaktım bide
Sorun eşinde
Geneli boyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?