2 gundur kpss calisiyorum. Erkek arkadasim az bir gec yaziyim ne gec yaziyon neyle ilgileniyon bir haller var sende derdin ne noluyo diyo dahada ustume dusuyo. Normal mi sizce?
3 yilligiz. Ben 19 o 21
3 yilligiz. Ben 19 o 21
Yani güvensizlik sorunu var. 3 yıldır düzelmediyse, karakteri öyledir. Ben hiç yapmam böyle şeyler. İşi vardır, normaldir. Saniyesinde yazması gerekmez. Hiç de bir şey demem, normal bir şekilde yazarım. ''Galiba sınavlarına çalışıyorsun hayatım, çalış başarılı ol, sorun değil.'' diyebilmeli. Bu ilişki biter ileride, başka konularda da çok kıskançtır kesin böyle birisi.
Yok calistigimo demiyorum. Bilerek gec yaziyorum aradada. Sorucada oturuyorum diyorum 😂 ustume dusmesi hosuma gidiyo
Yani ilgi iyidir de, abartısı boğabilir. Kavgaya yol açar sonra hep geç yazmalardan dolayı. Çalıştığını söyle sen de, karıştırma fazla ortalığı. O yine ilgilenir merak etme. :D
Tamamdir 😃😂
Normal değil. Sonuçta 24 saat elde telefon o mesaj yazsa da hemencecik yanıt versem diye beklemiyorsun! Bunun banyosu var yemeği var tuvaleti var vs. Gıcık olurum böyle hesap soran tiplere nedense...
Hmm sevdigin kadına tutumun nasil olur peki?
Kişi kendinden bilir işi derler erkek arkadaşında haller vardır sana mal etmeye çalışıyor
Cevap
9Cevap
Gayet normal sen onu da yanına alıp öyle ders çalış ya da canlı yayın aç gözüyle görsün yoksa sittin sene inanmaz
Tabikide normal degil normal bir erkek umursamaz ustune gelmez hic ciddi ve anlamsiz bisey olmadiktan sonra 😄
Nasil yani
Yani kpss ye calisacakmissin cevap vermeni bile beklemez bir nedeni var yani ama anlamsiz yere cok gec atiyosan merak eder sadece normalde gec atsan isi vardir der dusunmez hic
Gayet normal sana değer verdiği için seni merak ediyor
Dükkanın kapanma zamanı gelmiş.
Ne?
Biter o ilişki diyorum. B0ku çıkma evresindesiniz.
Kaybetme korkusu tribe giriyor
Sebep belirtmeden yaparsan tabi der
köprüyü geçtiyse normal değil...
Kopruyu gectiyse derken
Yazma ya sınavdan önemli bişey mi var
normal tabi
Merak ediyor seni
Değil
Neden
yapay hareketler.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar