Güncellemeler
1 yıl
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⣴⣷⣄⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⣴⣿⣿⣿⣿⡷⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⣴⣿⣿⣿⣿⡿⠋⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⣴⣿⣿⣿⣿⡿⠋⠀⠀⠀⠀⢀⣴⣷⣄⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢴⣿⣿⣿⣿⣿⣏⠀⠀⠀⠀⢀⣴⣿⣿⣿⣿⣷⣄⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠿⣿⣿⣿⣿⣷⣄⢀⣴⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣷⣄⠀⠀⠀
⠀⢀⣴⣧⣄⠀⠀⠀⠀⠙⢻⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡿⠋⠉⠿⣿⣿⣿⣿⣷⣄⠀
⢴⣿⣿⣿⣿⣶⣀⠀⠀⠀⠀⢘⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣏⠀⠀⠀⠀⠉⠿⣿⣿⣿⣿⡷
⠀⠙⠿⣿⣿⣿⣿⣶⣄⢀⣴⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣷⣄⠀⠀⠀⠀⠉⠻⡿⠋⠀
⠀⠀⠀⠉⢿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡿⠋⠘⢻⣿⣿⣿⣿⣷⣄⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠙⢿⣿⣿⣿⣿⡿⠋⠀⠀⠀⠀⢉⣿⣿⣿⣿⣿⡷⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠉⢿⡿⠋⠀⠀⠀⠀⢀⣴⣿⣿⣿⣿⡿⠋⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⣴⣿⣿⣿⣿⡿⠋⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢴⣿⣿⣿⣿⡿⠋⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠙⢿⡿⠋⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⣴⣿⣿⣿⣿⡷⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⣴⣿⣿⣿⣿⡿⠋⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⣴⣿⣿⣿⣿⡿⠋⠀⠀⠀⠀⢀⣴⣷⣄⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢴⣿⣿⣿⣿⣿⣏⠀⠀⠀⠀⢀⣴⣿⣿⣿⣿⣷⣄⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠿⣿⣿⣿⣿⣷⣄⢀⣴⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣷⣄⠀⠀⠀
⠀⢀⣴⣧⣄⠀⠀⠀⠀⠙⢻⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡿⠋⠉⠿⣿⣿⣿⣿⣷⣄⠀
⢴⣿⣿⣿⣿⣶⣀⠀⠀⠀⠀⢘⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣏⠀⠀⠀⠀⠉⠿⣿⣿⣿⣿⡷
⠀⠙⠿⣿⣿⣿⣿⣶⣄⢀⣴⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣷⣄⠀⠀⠀⠀⠉⠻⡿⠋⠀
⠀⠀⠀⠉⢿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡿⠋⠘⢻⣿⣿⣿⣿⣷⣄⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠙⢿⣿⣿⣿⣿⡿⠋⠀⠀⠀⠀⢉⣿⣿⣿⣿⣿⡷⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠉⢿⡿⠋⠀⠀⠀⠀⢀⣴⣿⣿⣿⣿⡿⠋⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⣴⣿⣿⣿⣿⡿⠋⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢴⣿⣿⣿⣿⡿⠋⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠙⢿⡿⠋⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Paran varsa hepsi yaninda yoksa hepsi uzak kizlar paragöz canlisidir amasyada
Bu soru neden bu katagoride
Canim istedi,
peki
Bunu yazmak icin mi actin soruyu
hayır
yani böyle gördüklerini düşünmüyorum ama neden böyle gördüklerini düşünüyorsun
Benim sözüme itimat edilmiyor, ya da aynı ortamda bulunulması gerekiyorsa benden en uzağa oturuyor
Kimse benle buluşmuyor dışarıda, aşık olunca mideleri bulanır gibi bakıyorlar yüzüme
yani bilmiyorum kendini beğeniyor musun? Bu insanları boş ver bence çokta takmamak lazım. Seni anlıyorum ama gerçekten değmiyor seni seven birini bulduğun zaman anlayacaksın
Takmamak elde mi ki, yani çirkin değilim bence ama yakışıklı da değilim. Seveni bulamadım ki hiç. Hep uzak durulması gerekn birisi gibi davranılıyor
Haklısın ama çirkin değilsindir ve bu zamanın insanlarını umursama hepsi popüler kültür kölesi olmuş. Kendilerinde asla kusur bulmayan özür dilemeyi bile eziklik gören bir toplum o yüzden bu kişilerin ne dediklerini umursama gerçekten saygılı insanlar ile karşılaştığın zaman daha iyi fark edeceksin o yüzden yanındakileri değiştir
Lisede olmadı, üniversite bitti oradada olmadı. kursa gittim gene aynı, yüksek lisansta yaşıtım yok hatta derslerde tekim genelde. Yaşıtım herkes evlilik derdinde benim gibi yalnız kız yok. Napıyum yani tanımadığım kız ile mi tanışcam ylye gidrrken üni de o da bana ters geliyor.
Hepsi yazdığın şekilde mi insanların anlamıyorum artık.
Hayır böyle düşünme şu an 24 yaşında falan olmalısın ve bu çok geç bir yaş değil eminim ki çok güzel fırsatlar önüne çıkacak gerçekten o boş insanları umursama. Beni de seven yok ama ben üzülmüyorum boş ver
24üm evet. Sadece elimden beklemek geliyor maleseff, erasmusta denicem bide belki orada kendime göre birisini bulurum ve ark edinirim belki.
İnş çıkar karşıma. Ben de eskiden takmıyordum ama her şeyi tek yapmak zorunda kalıyorum böyle ve sıkılıyorum artık
Vay be yaşı tutturdum harbiden kendime inanamıyorum. Ya sana bir şey diyeyim mi çaba gösterince olmuyor harbiden akışına bırak o zaman geliyor
Nasıl tahmin ettin merak ettim :d
Çaba göstermeyince de olmuyor ki
Dedim 22 de üni bitse 1 sene de kursa gitmiştir hadi 24 olsun 😅 yok olur olur ama şöyle gerçekten hoşlandığın biri için çaba göster
1 yıl mezuna kaldım aslında ama doğru tahmin 😄
Nasıl davranmam gerektiğini anlatır mısın belki davranıştan kaybediyorumdur. Diyelim ilk onun oldupu ortama girdiğimde ne yapıyım ya da sonra nasıl davranmalıyım?
Çabamı nasıl göstereceğim (doğal olarak yapmacık olmadan)
😄
Bence, bir erkekte özgüven olmalı. Oturmasını, konuşmasını, giyinmesini bilmeli. Yürürken her zaman dimdik olmalı, rahat olmalı ve vücudu da hoş olmalı. Bunlardan sonra konuşmayı bilmeli, kültürlü olmalı, film ve kitap dünyasına hakim olmalı, savunduğu konulara hakim olmalı, bilemediğim bir konu hakkında yorum yapmamalı. Her zaman sahiplenmeli ama kısıtlamamalı.
Özgüven hariç hepsi var xD
Nedennn özgüven yok bence var da kendini kapatmışsın
Bana çok zorbalık yaptılar lise 11inci sınıfa kadar ondan dolayı. İnsanlar içinde çok rahat hissetmiyorum ve her gün atıyorum %100 başlıyor o ortama gidince yavaş yavaş düşüyor ama her tekrar gittiğimde %100den başlıyor gene.
Seni çok iyi anlıyorum çünkü bende zorbalık gördüm. Küçükken kilolu bir kızdım ve herkes dalga geçerdi benimle. Hatta yolda giderken erkekler şişko buraya baksana dediği bile oldu, şu an zayıfım ama vücudumu beğenmiyorum hâlâ psikolojik olarak yıprandım.
Ama o kişilerin ne dediğini umursamamalısın ve kendinle barışık olmalısın eğer bu saydıklarım özelliklere sahipsen zaten özgüvenlisin sadece bunu açığa çıkar.
O dalga geçilen konu geçsede maalesef etkisi geçmiyor. Açığa çıkarması zor kısmı. Eminim benim yaşımda ki çoğu kişi 1000 kitap okumamıştır, ya da bilim hakkında bilgisi yoktur ama kendimi pazarlayamıyorum.
İnsanlar için de daha rahat olsam belki gerçek beni tanırlar.
Evet rahat olmaya bak gerçekten. Bence başarırsın ben buna eminim sadece kendinin farkına var. Burcun ne
Yay burcuyum , yükselenim balık.
O aşamayı geçsem bence her şey daha iyi olacak gibi.(rahat olma kısmı)
Yay mı…
Evet
Konuştuğum kişi de yay burcuydu senin gibi çok donanımlıydı ama onda da özgüven yoktu halbuki o olduğunu iddia ediyordu
Ben gerçekçiyim ben yalan söylemiyorum böyle konularda :d
Onun da söylediğini düşünmüyordum açıkçası ama işte valla açık olayım özgüvenin yoksa kimse bakmıyor
Sonuçta ne donanımsız ve okul okumamış kitap okumamış insanların yanında sevgilisi var neden? Çünkü özgüvenliler
Doğru, nasıl kazanacağım onuda bilmiyorum
Yaparsın ya video falan izle
Beyhan budak biliyorum ve bir çok psikolog ama benim durumum özgüvensizlik mi yoksa sosyal fobi mi bilmiyorum
He evet o adam iyi baya senin sorunun ikincisi
Özelden konuşmayı sevmem ama istersen yazabilirsin
Ben ekliyim seni, dm kısmın kapalı.
tamam ekle