Birkaç günlüğüne babaannem bize geldi her şeye karışıyor normalde ben geç kalkarım tek çocuğum zaten annemle babamın kahvaltısına katılmam zeytin peynir domates aynı şeyleri yerler zaten neyse 😀 babaannem gelip gidiyor adama Niye gelmiyorsun niye kahvaltıya gelinmiyor bir gün önceden de biraz abur cubur yemiştim midem bulanıyor söyledim babaanne midem bulanıyor Niye bulanıyor dedi Bir sinirlendim hamileyim tamam mı dedim inanmadı küfür etti lise yıllarında anneme hamileyim şakası yapmıştım evde hamilelik testi vardı çıkardım gösterdim Bak gördün mü diye 😀 o gün de teyzemlerde kalacaktım eşyalarımı topladım ben çocuğu aldırmaya gidiyorum annemlere söyleme dedim akşama doğru annem telefon etti çabuk eve gel babaanneni hastaneye götürüyoruz 😀😀 bu kadın manyak mı ya doğursam ne olacak o mu bakacak çocuğa
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sende kadına niye öyle şaka yapıyon.. Ya bişey olsaydı ne olacaktı..
Ya Ben ne bileyim bu s**** karnım böyle yapacağını hem hamile olsam ne olacak ona ne o mu bakacak
Hani sen bakiresin ya... O da sen öyle deyince zina yaptın sanmış demekki.. 😂😂
😀😀😀 Ya tamam da Allah korusun böyle bir şey yapsan bile babaanneme ne çocuğa 10 bakacak yani ona ne oluyor hadi annem olsa anlarım ona ne ilgilendiriyor
Niye öyle diyorsun o d ailenin en büyüğü.. Torunusun sonuçta.. Delilik yaptın sanmış işte.. 😂😂
Zaten yatamadık onun ağ
Hlamasından ohlamasından 😀😀
Yatamazsın tabi oda senden intikam almış işte ahlayarak ohlayarak 😂😂
Dediğim gibi boğulma şakası ona iyi gelecek Dur ben yarın ya da öbür gün götüreyim şunu büyük havuza halbuki boyuma zor geliyor Nasıl boğulacaksam artık 😀😀
Yav azıcık yerinde dur.. İki dakka rahat dur.. Ne istiyon kadından.. İlla başına bişey mi gelsin 😂😂😂
Hayır olayları durduk yerine üzerine vazife alıp hastalanıyor ya bari bunu görsün de boşu boşuna hastalanmasın 😀😀
Tabi canım bari önden deki babanne ben şimdi boğulma şakası yapacam sana de 😂😂😂😂😂
Oldu sadece seni korkutacağım da diyeyim mi
Aynen öyle desen daha da güzel olur..
Hayır babaannem kenarda otururken ki o zaten jakuzu için gidiyor sıcak su iyi geliyor ona 😀 Ben büyük havuza gireceğim özellikle öğle tatilinde ki o zaman havuzda neredeyse hiç kimse olmuyor büyük ihtimal çırpınmaya başlayacağım bakalım babaannem ne yapacak 😀
Yav iki dakka rahat dur rahat.. İlla kadınla uğraşacak yaa.. Deli 😂
😀😀😀 babaanneme şaka yaparken Senin de izlemeni isterdim
Ben hemen söylerdim ki kadına şaka yapıyor inanma diye 😂😂😂
Doğru bu uyuzluğunu unutmuşum ben de o zaman kamera ile izletirdim babaanneme haber veremezdim
N
Uyuz deli 🤣🤣
Kim uyuz acaba sen Güven mi tutturmuş haber vereceğim diyor ya 😀
Tabi verecem haber.. O kadına kıyarmıyım ben hiç 🤣🤣
Ahshs istersen bizim evin telefonunu vereyim de ara haber ver bizimkilere 😀😀
Bak oda olur aslında.. Enteresan fikir tebrik ederim 🤣🤣
Ya Sen niye benim bütün planlarımı bozmak için elinden geleni yapıyorsun 😀
Bozarım tabi.. Koskoca yaşlı başlı hasta kadından ne istiyon.. Git başkasıyla uğraş 😂😂
Ya Elif de gelmiyor onun yüzünden babaannem İzmir'e dönse bari bir an önce kaç gün oldu Bu ne canım böyle 😀
Döner belki.. Sen böyle şakalar yaparsan kadın durmaz zaten 😂😂😂
İki tansiyonu fırladı diye hemen diyor beni evime götürün Ben evimde öyleyim 😀😀
Demekki kadın kendi evini seviyor senin gibi.. Sende ona çekmişsin belli 😂😂😂😂😂
Allah ya gözümde tütüyor benim evimde 😀
İşte ha babannen ha sen aynısınız 😂😂😂
İşte bile pis cimri insan torununun biraz kredi kartı borcuna yardım eder 😀
Eeee sende ona hiç yardım etmiyorsun.. Durumlar eşit.. Demekki huylar aynı olunca sen ondan o da senden bekleyip bekleyip duruyorsunuz 😂😂😂😂😂
Ya deli etme beni nasıl durumlar eşit onun maaşı var ev kira ödemiyor takısı tokası çantası makyaj yok çalışmıyor evinde oturuyor ona para mı lazım bir yemek ve faturalar internette kullanmıyor 😀 Ben çalışıyorum insanın işine çıkıyorum internetin faturalarım ayakkabı çanta bir sürü ihtiyacım oluyor,😀😀 ne olur azıcık yardım etse
Tabi canım.. Senin ihtiyacın hiç bitmiyor zaten ne hikmetse 😂😂
Milletin babaannesi hayırlı bizimki gibi mi 😀😓
Eeeee diyorum ya ikinizde birbirinize çekmişsiniz.. O yüzden vermez sana 🤣🤣🤣🤣
İsmini taşıyorum sonuçta 😀 o vermesin Ben almasını bilirim ben ona güzel bir boğulma şakası yapayım mı Bana vermiyorsa hastane alsın 😀
Haydaaaaaaaa başladı yine kadınla uğraşmaya... Kız yapma yapma.. Kadına bişey olur senden bilinir.. Sonra vicdan azabı çekersin...
Ya Nasıl sinirlenmeyeyim hastaneden gelmiş kolunda serum ah oh diyor Bir taraftan kalkmış yaşın kaç oldu Sen ne zaman evleneceksin annenler torun sevmeyecek mi sana ne kardeşim sana ne 😀😀 kendisi g** gibi evlilik geçirmiş zamanında aynısını Benden istiyor
Sende evlen canım ne var bunda... Kadın torununun çocuğunu da sevsin.. Hem o zaman çocuk için bi sürü para verir 🤣🤣🤣
Ya o torun çocuklarını sevdi halamın kızları doğurdu işte bol bol sevsin 😀 ben o bir şeyler sevecek diye hayatım mahvetmek zorunda mıyım g****ötü* kaldıramıyor daha kalkmış insanların hayatına müdahale etmeye kalkıyor 😀
Valla o sizin sorununuz ben bişey diyemem... Ama bana sorarsan eğer sen evlenme zaten... 1 aya kalmaz geri boşanırsın sen..
Aynen evlilik sorumluluğunu kaldırabilecek biri değilim Sen bile anlıyorsun da bu soğan zekalılar anlayamıyor işte
Onlar anlamazlar cici kuşum.. Çünkü bi ailenin yani anne babanın hayalinde sadece çocuğunu evlendirmek vardır.. Mutluluğunu istemezler kolay kolay..
Vallahi ben yüzlerini vurmaktan yoruldum bunlar anlamamaktan yorulmadı kemikleri evlendiğine bir lanet okuyorlar kalkmış ben evlen diyorlar ya
İşte senin nasıl geçineceğini düşünmezler.. Ne istediğini düşünmezler.. Sadece evini ve kendi aileni kur derler
İstedikleri kadar desinler Ben onlara pabuç bırakmam sizin evliliğiniz Çok mu güzel geçti birileri b** yedi diye Ben de yiyecek değilim diyorum ben de ondan sonra da oturup ağlıyor annem istediği kadar ağlasın
boş ver yapacak bişey yok... Sen böyle mutluysan eğer gerisini boş ver gitsin... Hayatını yaşamaya bak..
Yok benden küçükler doğurmuş da yok bilmem neymiş de hayır ben de Susan bir insan değilim sonra kavga dövüş bitiyor olay 😀
Valla dayanabiliyorsan eğer en güzeli senin yaptığın iş.. Boşveeeerrrr salla gitsin... Kim ne derse desin 😊
Sen baskılara dayanamadığın için mi evlendin sema'yla 😀
Yok ben bile isteye sevmek evlendik güya... Ama evlendikten sonra evrim geçireceğini bilseydim hiç evlenmezdim 😂😂
Yine çenemi tutamıyorum acaba sema'nın bu Evrim geçirmesinde senin bu kadar ailene düşkünlüğün oluyor olabilir mi mesela babanın hakkını vermemesi senin ağzını açmaman gibi şeyler 😀
Yok yok babam ne hikmetse ayrıldığımız zaman.. Doğalgazımı, elektriğimi ödüyordu.. Evin eşyalarınıda o aldı hep..
Hayret
Yapilir mi oyle saka peki
Ben ne bileyim böyle olacağını önümüzdeki günlerde ben onu hafıza götüreceğim boğuluyormuş gibi yapıp çırpınacağım 😀
Haaaa kadini kalpten oldur iyice
Heyecan iyidir 😀
Heyecani onda degilde kendinde yapsan peki nasil olur canim
Ne gibi
Cok sey var ama hangisini diyim sana ben
Başla bir yerlerden
Ne diyorsun yazacan mi peki
Yok öyle iyi
Peki sen bilirsin
,😀😀
Cadi seni cok fenasin sen
Agdhdhd 😀😀😀 nedenmiş