Merhaba arkadaşlar. Ben 20 yaşındayım makine mühendisliği okuyorum sevgilim 24 yaşında diş hekimi sevgilimin hamile olduğunu öğrendik biz çok mutluyuz. Aynı evde kalıyoruz. Ben aynı zamanda çalışıyorum düzenli gelirim var. Ama ailelerimizin hiçbir şeyden haberi yoktu. Çünkü annem Çok dindar ve baskıcıdır onun istediği çarşaflı biri evlenmemi istiyordu. Nasıl söyleyeceğiz bilmiyorduk. Evleneceğiz zaten ama ailemize de haber verip izin almak istedik bu olaylar oldu.
Sevgilimin ailesine telefonda anlattık babası çok kızdı ama annesi bir halt yemişsiniz en yakın zamanda evlenin dedi. Benim ailem Gebze'de oturuyor onlara yüz yüze söylemek istedik beraber gittik
anneme sevgilimin olduğunu ve hamile olduğunu direkt söyledim annem bayıldı babam bizi evden kovdu.
Telefonları açmıyorlar eve tekrar gittik kapıyı açmadılar. Nasıl davranmalıyız ben nikahta onlarda bulunsun istiyorum. Fikirlerinize ihtiyacim var.
Sevgilimin ailesine telefonda anlattık babası çok kızdı ama annesi bir halt yemişsiniz en yakın zamanda evlenin dedi. Benim ailem Gebze'de oturuyor onlara yüz yüze söylemek istedik beraber gittik
anneme sevgilimin olduğunu ve hamile olduğunu direkt söyledim annem bayıldı babam bizi evden kovdu.
Telefonları açmıyorlar eve tekrar gittik kapıyı açmadılar. Nasıl davranmalıyız ben nikahta onlarda bulunsun istiyorum. Fikirlerinize ihtiyacim var.
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel.
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yapacak birşey yok zaman her şeyin ilaçıdır. siz gidip nikahınızı yapın zaten pandemi var düğün de yapamazsınız. Pandemi biterse ailenin de siniri geçerse güzel bir düğün yaparsınız
Ben neysede sevgilim üzülüyor beraber olalım diyor.
Ailelerinize hak veriyorum bu tarz olaylar toplumda utanç verici bir durum oluyor ailen iki günde unutup sizenle barışır ama hısım akraba hiç unutmaz sürekli aynı ailene bu olayla yargılar
Kimse bilmiyor ki bizden başka.
Siz madem önceden nikahlandığınızı söyleyin ailenize en azından nikahlı karım dersin bir şey ifade eder mi bilmiyorum 🤷♀️
İmam nikahı koyduk zaten 1 yıl oldu
Ne bekliyordun zil rakip oynamasını mi? Ilerde senin de kızın karşına geçip ya da kızkardeşin, bak bu sevgilim bende hamileyim derse anlarsın..
Bu kadar tepki vermem ben. Olmuş işte. hem beni buna onlar itti yukarıdaki detayı tam oku.
Okudum zaten.. bana ters Allah korusun..
Nikah tarihini falan alın ailelere bildirin gelen gelir gelmezlerse torunlarını kucaklarına verince sizi affederler
Sevgilimin ailesi geliriz dedi ama bende ailem olsun istiyordum. Bana bu yaşıma hiç destek çıkmadılar bari şimdi olsunlar istemiştim.
Onu göze alacaksın dediğim gibi gelmezlerse doğumdan sonra torunlarını götürürsün el öptürmeye
Yorumunuz için teşekkürler.
Makine Mühendisliği Bölümü saygı duyduğum bir meslek
Hacım teşekkürler. Ama yardımcı olacak fikrin var mı?
Nikahı basın torunu verin babanın kucağına düzelir.
Kardeşim nikahımızda bulunsun istiyoruz.
Ayılınca bi daha söyle
😅 yani Allah kimsenin başına vermesin ama kadın haklı sen daha 20 yaşındasın o kadın 24 yaşında bilmiyorm ama bana ilginç geldi
Yardımcı olacak fikrin var mı?
Bulunmasınlar
Ben neysede sevgilim çok üzülüyor o yüzden.
Kendi anasi babasi degil ya niye agliyor
Annem bayıldı falan üzüldü oda yanındaydı şimdi birde telefonu açmıyorlar hep beraber olalım istiyor.
Yapacak birşey yok gidip özür diliceksiniz
Konuşma fırsatı verse. Telefonu bile açmıyorlar.
mutluluklar.
Ne yaptınız
Valla evdeyiz babamda kardeşlerim de annem de telefonu açmıyorlar. Ben neyse de sevgilim üzülüyor.
Tesseli ver kıza
Veriyorum ama üzülüyor işte.
Hamilelik bu kadar çabuk etki gösterir mi hemen gözleri doluyor 3 haftalık hamile
Abi sende teselli ver telefonu bırak da sarıl işte sil yaşlarını
Kucağımda uyuyor