Bugün annem geldi yemeğe bize bana da hediye getirmiş yemek getirmiş birde esimde anne yemek yaptım neden getirdin dedi annemde sen fil gibi olmuşsun çocuğu da rezil ettin sürekli makarna salata yapiyon başka bildiğin bir şey yok dedi esim de sinirlendi anladım sesi falan kısıldı ben annemi dürttüm ne var be dedi esimde anne ben hamileyim senin oğlunun cocugunu taşıyorum dedi benimle düzgün konuş lütfen dedi annemde bir tek senmisin doğuran sanki ben senin yerindeyken neler neler yaptım dedi esimde anne lütfen git kalbini kırmak istemiyorum dedi annemde siskosun iste siskooodiye bağırdı sinirlendi esimde cik evimden artık diyince annem saçına yapıştı eşimin esimde annemin yapıştı ben araya girdim tükürdüler birbirlerine annemde bir daha ben gelmiycem oglum bu eve dedi cikti sonra esimde elleri tutmadı sinirden o gün ne yapayım hiç bilmiyorum biri esim biri annem?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
10 ayBen onların yerinde olsam sana girisirdim😂 burada tek suçlu sensin bana göre, evde bir duruşun olsa bir sınırin olsa bu kargaşa yaşanmaz herkes haddini yerini bilirdi , daha bu tartışmalar çok olur daha çok arada kalırsın
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
10 ayAnnen haksız. Ancak en büyük hata senin. Bir erkek olarak senin yanında bu kadar ileri gidebiliyorlarsa bir gram ağırlığın saygınlığın yoksa bu direkt senin hatan. Senin annen nasıl senin evinde senin hamile karına hakaret edip saçını tutabilir? Eşinin yaptığı özsavunma çok normal.
01 Yorumla
Soran10 ayLa her şey bir anda oldu ben kalkıp gelene kadar bitti kolum alcidaydi birde zaten yoksa tekme tokat dövüşmediler ya biri annem diğeri karım
10 ayAnnen çok anlayışsızmış. Sanki seni kıskandığı için gelmiş. Ve hedefine erişerek gitmiş. Ben olsam bebek doğana kadar eve almam ve evine de gitmem. Yüklü kadın üzüntüye gelemez.
01 Yorumla
Soran10 ayBeni neden kıskansın ki? Ne hedefi birde
Gizli Üye(18-24)10 aySenaryo çok tanıdık geldi bana klasik türkler😂 Annenle eşin olmazlar sende olmazsın ömrün ikisi arasında mutsuz kalarak geçer. En iyisi hiç evlenmemenizmiş. Annen kendine uygun gelin alsaydı sana. Karın da fenanın teki annen de yazık sana dostum.
06 Yorumla
Soran10 ayAhahahaha kendi buldu zaten eşimi bizim oturduğumuz yerde hep kapalıydı kizlar ben açık seviyordum annemde öyle gel sana arkadaşımın kizini aliyim dedi güzel kültürlü dedi neyse cocuk doğunca barisirlar ama sen neden fena dedin eşime
Cevap sahibi10 ayAnnen yemek getirmiş neden getirdin diye bi soru sormuş. Çok kaba ve düşüncesiz. Annen iyiniyetinden getirmiş kötü bir durum değil. Annenin tepkisi de tuhaf karının bakış açısı da.
Soran10 ayHahahaha
Cevap sahibi10 ayNerden buldular birbirlerini bunları çok mu aradın 😂 tencere kapak cadılar
Soran10 ayBunları çok mu aradın derken birisi annem birisi esim annem emekli albay esim de marmara üniversitesi edebiyat öğretmeni mezunu atanmış öğretmen mebde pek cadı değiller anlaşıyorum ikisiyle de annemin arkadaşının kızı
Cevap sahibi10 ayOoo Galaksi : )
Yapay Zeka Cevapladı
Ah ne kadar karmaşık bir durum yaşanmış! 😔 Hamilelik dönemi gerçekten çok hassas bir süreç, hem fiziksel hem duygusal olarak eşin zaten bir yük taşıyor. Bu yüzden her şey çok daha kolay kırılabilir ya da büyüyebilir. Annenin sert çıkışları ve eşinin doğal tepkisi maalesef çatışmaya neden olmuş.
Bu durumda öncelikle yapman gereken şey, eşinin yanında olduğunu hissettirmek olmalı. Ona sevgini, desteğini göster. Anneni de anlamaya çalış, belki kırıcı olsa da aslında farklı bir niyeti olabilir. Zamanla sakinleştiğinde, üçlü bir konuşmayla duygularınızı ve beklentilerinizi açıklayıp bir uzlaşı arayabilirsin. Her iki tarafı da sevdiğini belirterek ortamı yumuşatmalısın 💕. Sabır ve empatiyle bu sorunun üstesinden geleceğine inanıyorum. İlerleyen zamanda, aile gibi kalıcı bağlar için karşılıklı hoşgörüyü artırmaya odaklanman en iyisi olur. 🌟00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
0Cevap
- Aile & Toplum konusunda 693 cevap paylaştı.
10 ayKabahat annende kusura bakma. Hem sözlü taciz hem de fiziksel şiddeti kendisi başlatmış. Üstelik şu aklında bulunsun. Anne karnındayken bebekler annelerini kimin üzdüğünü hissedip dünyaya geldiklerinde bilinçaltlarında o kişiye karşı düşmanlık besliyorlar. Yani çocuğun büyüdüğünde muhtemelen babaannesini sevmeyecek.
121 Yorumla
Soran10 ayAnnemde zaten hatanın büyüğü ama esimde niye yemek getirdin demeseydi ağzına laf vermeyecekti annemin
- 10 ay
Eşinin onu nasıl söylediğine göre değişir. Yemek yaptım anne ne zahmet ettin şeklinde mi dedi yoksa ben yemek yaptım zaten niye getiriyorsun anlamında mı? Üstelik annen önce o kadar hakaret etmesine rağmen eşin kalbini kırmak istemiyorum demiş. Yani karın alttan aldıkça en sonunda fiziksel saldırıya geçmiş. Karın neden yemek getirdin demeseydi bile annen yine orada bir şekilde pislik çıkaracaktı.
Soran10 ayAnne her geldiğinde yemek getiriyorsun getirmenize gerek yok biz iyiyiz böyle sizde zahmet etmeyin dedi annemde ondan sonra kopurdu zaten
- 10 ay
Annenin köpürmesi sadece ondan değil işte.
Soran10 ayNeden başka
- 10 ay
Yani karın annene eline sağlık anne iyi ki getirdin deseydi annen yine karını suçlayacaktı. Kadın olup yemek yapma benden bekle aferin filan diye başlardı kesin.
Soran10 ayOyle demezdi de şöyle derdi
Kızım sende öğren bunları hep ben olmiycam derdi
Soran10 ayPatates kızartması makarna tost bunlarla olmaz derdi
- 10 ay
Reis annen karına şişko şişkoooo diye bağırmış sence gerçekten der miydi onları
Soran10 ayAhahaha esim evden kovunca hırsını alamadı da dedi annem de sinirlenince çenesini hiç tutamaz birde emekli albay çok disiplinli her şeyin çok güzel olmasını ister
- 10 ay
Ohaa annen albay mı
Soran10 ayEmekli piyade kurmay albay
Soran10 ayHükumet gibi kadın aslında ama işte şu çenesi sıkıntı işte
- 10 ay
Benim kaynanam albay olsa altıma ederdim herhalde.
Soran10 ayAhahahah çenesine vurdu annemin gençken gerçekten böyle değildi
- 10 ay
Baban yaşıyor mu?
Soran10 ayşu an gülen istediğini istediğine söyleyen ekonomik kaygıları bir kenara bırakmış 65 bin lira emekli maaşı alan aynı zamanda restoran işleten kira gelirleri olan bir kadın ne yapacağını şaşırdı yani boşluktan bize sarıyor
Soran10 ayBabam yaşıyor boşandılar
- 10 ay
Reis kızma ama annen kocası olmadığı için size sarıyor bence. Gerçi kocası olsa bile o anneni değil annen onu becerir kesin hahahahhaahah
Soran10 ayYok ya öyle değildi babamla evliyken babam annemi surekli aglatirdi annemde babama dişini geçirmeyi denerdi ama gerçekten babamla olan kavgalarında hep haklıydı benim odamda yatardi hep ağlayarak hatırlıyorum şu an
Soran10 ayGün yüzü görmediler 23 sene evli kaldılar pislik gibi davrandı ikiside birbirine babam da annemi aldatti sonra bosandilar bahanesi oldu o da babamın
Gizli Üye(18-24)10 ayAbi aklın varsa anneni uzak tut ilişkinizden kıskançlığından kuduruyor huzurunuzu bozmak için elinden geleni yapacak hamile kadına bunu yapıyorsa çocuk doğduktan sonra neler neler yapar lütfen eşine iyi bak zaten zor bir süreç eşinin yanında ol annene sinir çek mesafesini nerede duracağını bilsin sen net bir şekilde tepki gösterirsen o da size zarar veremez yaptığı çok büyük terbiyesizlik sırf annen diye esin uyanmasına olgun bir şekilde yaklaşmasına rağmen annenin yaptığı hareket çok yanlış acil özür dilemesi gerekiyo
127 Yorumla
Soran10 ayNiye kıskansın ki peki annem? Huzurumu neden bozmak istesin?
Cevap sahibi10 ayBir sen mi biliyorsun çocuk doğurmayi oğlumu da kendine benzettin her gün makarna yapıyorsun vs gibi sözler söylemiş ustune saçına yapışıp tukurmus esin uyarmasina ragmen devam etmiş sen farkında değilsin ama bazı kadınlar böyledir kıskançlık temelli olan olaylar bunlar ayrıca eşinin kıymetini biliyorsan ve annen babandan öyle ilgi görmüyorsa gormemisse bunun da hazımsızlığı olabilir o mutlu değilse esinle huzurunuz gözüne batmış olabilir
Soran10 ayAnnemle babam boşandı ama şöyle soyleyim annem çok güzel kadındır emekli albay kendisi tek takılmayı seviyor ve ne olduysa emekli olduktan sonra oldu çenesine vurdu genel olarak eskiden böyle patavatsız değildi haklı bile olsa yerini bilir ciddi oturur az konuşur az sohbet ederdi şimdi hem ciddi değil hem gülüyor lakayt laf sokmak için yer arıyor çok değişti ama eşime söylemesinin sebebi yemek getirmeyin lütfen demişti onun için
Soran10 ayEşimin kıymetini söyle soyleyim ayak parmakları killiydi hatta annem orman gibi uzamış demişti gülerek bende öyle seviyorum diyip opmustum kudurmustu annem o zaman 😀
Cevap sahibi10 ayYemek bahane onun için bence yalnızlıktan dolayı şimdi emekli de oldu boşluğa düştü yalnızlık korkusu aldi ustune senin de mutlu bir evliliğin varsa yanlış anlama ama kıskançlıktan dolayı size laf vuracak yer arıyordur esin de altta kalmayıp cevap verince aslında ona istediğini vermiş oluyo bu şekilde mutsuzluğunu size de bulaştırıp tatmin oluyo olabilir bence annenle iletişime geç sağlıklı bir şekilde anlat yani hatasını görsün eşine de yüklenmesin hamile zaten kendini onunla kiyaslamasin belki biraz hobi edinirse ya da sevgi ve ilgi istiyo olabilir anlayışlı biriyse oturup sorunlarını derdini anla eğer hala devam ediyorsa hırçın bir şekilde konuşuyorsa esine ve ailene saygı gostermiyorsa o zaman uzaklaş yokluğunla ders ver belki o zaman farkına varır sahip olduklarının
Cevap sahibi10 ayMaşallah abi harika bir erkeksen senin gibi esine deger veren erkekleri Allah cogaltsin annenin böyle sürekli eşinin kusurlarını sana söyleyip soğutmaya çalışması ya eşini sevmiyo ya da o da ilgi bekliyor senden
Soran10 ayYa söyle soyleyim emekli albay kendisi ondan yemeğe falan laf söylüyor kişisel bakıma falan şu an kendinin hem 65bin emekli geliri dışında işlettiği restoranı kira gelirleri babamdan aldığı nafaka falan da var üstüne yaşlandı biraz çenesine vurdu gençken böyle değildi ciddiydi şimdi her şeye gülüyor ağırlığı gitti hükumet gibi kadındı derler ya öyleydi şimdi patavatsız oldu
Cevap sahibi10 ayPeki aranızdaki ilişki nasıl annenle sorunlarınızı falan paylaşıyor musunuz ya da o sana derdini anlatır mi
Soran10 ayBen annemi çok seviyorum zaten sevmesem evime alir miyim ziyaretine gider miyim ki
Cevap sahibi10 ayE zaten normal bir şey bu ben sevme falan demiyorum ama insan sınırlarını bilmeli güzel güzel geçinmek varken ne gerek varki
Soran10 ayAnnem benim ilk cocukluk aşkım babamla kavga ederlerdi hep gelir derdini bana anlatırdı yatakları ayırır odaya benim yanımda sarılıp ağlardi ablama falan anlatmazdi mesela derdini babam aglatirdi onu o babama dis geçirmeye çalışırdı ama biz çok iyi anlaştık hep ana oğul ablamla da anlasamadi mesela
Cevap sahibi10 ayIste su an eşine böyle yapmasının temel nedeni kendisinin mutsuz bir evlilik geçirmiş olması bide seninle güzel ilişkileri varmış eşini el kızı gibi görüyor halbuki o da onun çocuğu yani iyi yaklaşsa gayet anlaşırlar bence annenin eşinden büyük bir özür dilemesi gerekiyo iyi anlasiyorsunuz bide bence suyuna git yaptığı hatayı güzelce anlat ona ama mesafeni de koy bir daha olursa ben yokum gibisinden konuş ayarını tutturacak şekilde
Soran10 ayYa hem kuralci biraz annem emekli komutan kendisi askeriye gibisinden hani bir şey eksik oldu mu söylüyor hemen askerine söylediği gibi hemde dediğim gibi çok değişti yaşlanınca ama evlendigimizde eşime sen benim kızımsın demişti ama o öyle kaldı bir daha da demedi ben şimdi konusucam zaten cocuk doğunca geleceksin torununu kucağına alacaksın gelinini de öpeceksin o da seni öpecek beraber sevgi dolu torununu buyuteceksiniz diycem o cocuk sizin negatif kavganizdan etkilenirse bir tek beni görürsün 2 sini göremezsin diycem anlar o zaman artık
Soran10 ayÖzüre gerek yok en iyisi öpüşün demek olacak bir dahada lütfen Eşimin ayakları kıllı falan deme ben onu çok seviyorum öpülesi ayakları var diycem soğutma diycem anlar artık
Cevap sahibi10 ayEvet o zaman bir şeyler kafasında oturur annen gerçekten zor bir kadın belli askeriyede yıllarını harcamış bide kontrolcu olması diyaloglarda karşı tarafın en ufak çıkışına bile tahammül edememesi falan mesleğinden kalma bence biraz daha anlayışlı olmalı sadece sizin huzurunuz içi değil kendi huzuru için de bunu yapmali ve en önemlisi eşine saygı duymayı öğrenmeli sırf küçük diye hor gormesin
Cevap sahibi10 ayYani sen tepkini net bir şekilde gösterirsen iki tarafta sakinlesir iş sende bitiyor inşallah huzurunuz daim olur
Soran10 ayEvet askeriyeden kalma bir şey o kendisine cevap verilmediği için rütbeli olduğu için kendide hep emir aldığı için okulda falan alışkın değil böyle şeylere e şimdi rahata da erdi şımardı biraz da daha önce annemi yarbay aglatmisti hatırlarım annem evde sinirden üstünü yirtmisti kendi de bir astsubaya catmisti onu da hatırlarım içeriye yemek soktular diye ama hor görme olmaz artık esimle konuştum zaten seni ben sevicem oksiycam annemde yanında olcak torunun olunca böyle şeyler söylemeyecek artık dedim annem yufka yürekli dedim o da 0 dan deniycem ben onu sevicem bakalım dedi çocuğumun sevgi dolu bir ailede büyümesini istiyorum dedi işte annemle komusucam halletcem
Cevap sahibi10 ayHalledersin sen akıllı bir erkeksin belli annen de zamanla anlar zaten üzülmeyin her şeyin bir çözümü var maalesef olabiliyor böyle şeyler siz birbirinize tutunun yeter
Soran10 ayAynen önemli olan birbirimize tutunmamiz bel altını da hoş tutmam kalbinide hoş tutmam lazım biliyorum kırmamam incitmemem lazım 2 canlı şu an
Cevap sahibi10 ayEvet ama hamile olsa da olmasa da sağlıklı bir ilişki için hos tutman gerekiyo hem senin hem onun inşallah sorunlarınızı da bu şekilde asarsiniz çocuğunuz da sağlıcakla doğsun
Soran10 ayEvet hoş tutuyorum zaten yenge hamile gel kızlarla takılalım diyen arkadaşlarım oldu ama gitmedim
Cevap sahibi10 ayOha hala arkadaşın mı onlar
Soran10 ayAhahha is arkadaşlarım çoğu ya bir sürü kız getirdiler esim hasta olurdu gitseydim kulağına gitseydi ki kabul etmedim
Cevap sahibi10 ayİyi yapmışsın öyle kalitesiz insanlarla çok muhatap olmamak gerek yoksa seni de kendilerine benzetirler
Soran10 ayEvet Esim diyor benim yanımda iç içkini içeceksen diye zaten beni evde rahat ettiriyor bende huzuru başkasında aramıyorum onda buluyorum direk çok ayıp olur hem çocuğumun annesi sonuçta çocuğum ne der bana bir kere annesini aldatsam
Cevap sahibi10 ayAyy olan yine sana olur gül gibi esin var sana iyi bakiyo mutlu ediyo böyle bir şey olması aptallık olur kıymetini biliyorsun zaten karakterlisinki aldatmamissin
Soran10 ayAnnem pek iyi baktığını fusunmuyor çeşit yemek yapmıyor diye 😃ahahaha evet çiğ süt emmedim aldatmam bu yüzden ikimizde birbirimize muhtacız zaten
Bir oğul, bir eş, bir baba adayı olarak basiretsiz olma dengeni, sınırlarını koru. Her iki tarafında saygısını ve itibarını kazan
13 Yorumla
Soran10 ayNasıl la basiretsizim
Soran10 ayDövme falan yok la her şey bir anda oldu benimde kolum alcidaydi birde anca yetiştim
Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. anneniz haksız. öyle demeseydi keşke kırıcı olmuş zaten esiniz hamile o psikoljiyle uzuluyor daha hassas
02 Yorumla
Soran10 ayEvet
Soran10 ayYemek yüzünden cikti işte üzülür evet
Annen de çocukluk etmiş. Eşini en çok anlaması gereken kişi o iken tam tersine sinirını hoplatmis kadının.
04 Yorumla
Soran10 ayYemek getirmeyin demişti onun için kızdı
Soran10 ayEvet hoplatti haklısın
Soran10 aySurekli getiriyor diye dedi
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Neden geldiği belli zaten.
01 Yorumla
Soran10 ayAhahahaha nefis yemekler yapmış hediye almış bize birde ama hepsi zehir oldu
10 ayEsini savunmak zorundasın
07 Yorumla
Soran10 ayEşimi savundum zaten anne çok üstüne gittin hamile kadının haksız bile olsa alttan alman lazım iki can taşıyor dedim ama ilk başta evde yemek var dedi diye esim de hataliydi
- 10 ay
Anneni uzak tut evden çok karışıyor sanki
Soran10 aykarıştığı yok ya sadece ziyarete gelir bir şey demez kimseye kendi yaptıklarına da denmesini sevmez
- 10 ay
Sen anneni tutuyorsun farkında mısın böyle olursan çok kavgalar olur daha annen senden cesaret buluyor
Soran10 ayYok annemin huyunu biliyorum yani tuttuğum falan yok yoksa
- 10 ay
Sen yine de bi düşün
Soran10 ayAnnemle konusucam zaten cocuk doğunca barisicaksiniz dedim bir dahada kadını uzmeyeceksin o da sana saygısızlık etmiycek diycem neyse zaten cocuk doğsun beraber cocuga bakarlarken sarmaş dolaş olurlar
Elin haklı ama daha sakın kalsa iyi olurmuş
01 Yorumla
Soran10 ayEsim haklı ama evde yemek var neden getirdin demeseydi anneme hiç böyle olmayacaktı annem biraz fazla dürüst birisi sinirlenirse lafını esirgemez hatta hakaret boyutlarına varır karşıdaki kişiyi düşünmez karakteri öyle
10 ayEşini haklı ilk annen başlatmış olayı
05 Yorumla
Soran10 ayYa hakli ama annem yemek getirmişti ben yemek yaptım neden getirdin dedi diye sinirlendi annem sadece makarna vardı çünkü
- 10 ay
Olabilir ama güzelce diyebiilir kızım sen makarna yapmışsın diye annende direk fil gibi olmuşsun demiş bu ne terbiyesizlik valla eşini sabırlı ben olsam durum daha kötü olmuştu bende evliyim ama bana böyle bişy yapılmadı ve yapılamazda
Soran10 ayBen annem hatasız demedim mi zaten annem biraz fazla dürüst birisi konu açılırsa lafını sokmadan rahat etmez sonra pişman olur sınırı geçince ama iş işten geçer
- 10 ay
Ozaman senin evliliğin bozulur böyle giderse sana söyleyim inşallah bozulmazda
Soran10 ayAhahaha surekli kavga çıkmıyor her gun gelmediği içi. Ama eşime de dedim bu kadın bir şey getirdiğinde nezaketende olsa söyleme yanlış anlıyor diye ama söyledi tutamadı dilini
Gizli Üye(36-45)10 aykarın haklı
01 Yorumla
Soran10 ayEvet yüzde 80 hakli
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı