Akıl hastası bir insan nerede ömür boyu kalabilir?

Merhaba arkadaşlar gerçekten zor durumda olduğum için yazıyorum lütfen bu konu hakkında bilgisi olan insanlar yazsın abim 18-19 yaşından sonra hastalanmaya başladı (şizofreni pizkoza) gibi bir şey ancak gün geçtikçe daha beter duruma geldi saldırgan olmaya ve insani hareketlerini kaybetmeye başladı şu an gerçekten tam anlamı ile delirmiş durumda hiperaktif bir insan olmasına rağmen sırf şımarıklığından tuvalete bile gitmiyor artık gözümde pisliğin teki kokan, banyo yapmayan ellerini bile yıkamayan sürekli kendi kendine bağıran Çağıran yaratık desen yaratık değil canavar desen canavardan beter durumda evimizde bir erkek olmadığı için kız halimizle artık onu zaptedemiyoruz hayatıma mahvetti 19 yaşındayım onun yüzünden hayattan 1 gram zevk alamıyorum evet o hastalandığı için onu suçlamak olgunca bir davranış değil farkındayım ama artık ondan nefret eder durumdayım. karıncayı bile incitmeyen ben şu an ( elimde olmadan) 1 bardak su istese vermeyecek durumdayım. Ve ondan ömür boyu kurtulmak istiyorum. Annemin içinde şu kadar merhamet kalmamış olsa çöplükte yaşamasına bile rağzıyım ancak annem onu ömürlük bir yere yatırmak istiyor fakat aham şaham bir maddi gücümüz yok. Devlet hastaneleri 1-2 ay tutuyor sonra bu çocuk iyileşmez diyip yolluyor, özeller ise aylık 60-70 binden başlıyor gerçekten çok zor durumdayım artık lütfen bana bir çözüm yolu önerin

Akıl hastası bir insan nerede ömür boyu kalabilir?