Polise gitsem bana yardımcı olurlar mı?

Babam çalışmama izin vermiyor, 23 yaşındayım bu zamana kadar hiç iş tecrübem olmadı, üniversite okuyamadım, neden çalışmanı istemiyor derseniz çünkü çok yobaz biri, kadınların çalışmasına karşı, iş ilanlarından birçok kez iş görüşmesine gittim, anlaştım beni ertesi günü göndermedi adamlara da rezil oldum, lise bittiğinden beridir evdeyim, zaten sürekli depresif biriyim ama artık ciddi şekilde psikolojim bozulmaya başladı, gün geçirmek için yaşıyorum, ne bi sosyal ortamım kaldı ne arkadaşım hiçbir şey, yaşamak zulüm gibi, sürekli kendimi bir şeylerle oyalamaya çalışıyorum. Polise gitsem durumumu anlatsam kadın sığınma evine götürürler mi, gerekirse şehir değiştirmek istiyorum ama bu insanları bi daha görmek istemiyorum, çalışmak kendi hayatımı düzenimi kurmak istiyorum ne kadar zor olsa da. Yaşım geçiyor gençliğim geçiyor benim ellerim bomboş, ne okul okuyabildim ne iş tecrübem oldu maddi manevi hiçbir kazancım yok, yaşım daha da ilerdiğinde iş bulmam bile zorlaşacak, polisler bana yardımcı olur mu ne dersiniz?
Polise gitsem bana yardımcı olurlar mı?