Polise gidersem uğraşırlar mı?

dün gece başka bir ülkenin numarasından biri wp den yazdı benim kimlik bilgilerimi gönderdi bana bi nick sordu tanıyor musun dedi tanımadığımı söyledim kimlik bilgilerim adresim olunca korktum tabi bana dedi ki adına siber suç işleniyor olabilir başın ağrır bi numara attı bu hat senin adına açılmış adamın birden fazla illegal suçu var falan dedi ben de dolandırıcılar sandım engelledim beni 2 kişilik bi gruba ekledi diğer numara da isveçe kayıtlıydı beni bir suç örgütünün yandaşı sandılar abime telefonu gösterdim anlattım gruptan çıktı engelledi polise gideriz sabah dedi sonra abimle babamı bir gruba ekledi bir kızın cinsel organının fotoğrafını atıp bu sizin kızınız namusunu koruyun sanalda o**spuluk yapıyor ben s***mişim onu gibisinden mesajlar attı kendi türk numarasını da attı gidin istediğiniz yere şikayet edin dedi neyse açıkça bana iftira attı yani gidip polise hakaret taciz ve iftira ile suçlanıyorum diyip şikayet edersem uğraşırlar mı dava açabilir miyim? Kim olduklarını bulabilir miyiz

Polise gidersem uğraşırlar mı?