ablam bize geldi misafirliğe ben de çok sıkıldım evde bir yere gitmiyorum gezme felan yok hep evdeyim sana geleyimmi dedim yok yok gelme of ya her geldiğimde bunu yapıyorsunuz ben seni çağırırım bir ara dedi geçiştirdi dedi evine kabul etmek istemiyor sizce ona nasıl davranmalıyım siz olsanız napardınız
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben senin yerinde olsam size geleyim diye konuşmam demek ki ablan istemiyor ya da ablanın sevdiğini düşünüyorsan en içten istemiyor olabilir seni ama bence ablan istemiyor neden zorluyorsun
demeyecem bundan sonra evet hep bunu yapıyor ben affediyorum ama saymıyor beni
Ablanın seni sevmediğini hissetmiyor musun eğer ablan beni seviyor diyorsan da başka bir iş var kaç yıllık evre ablan
7 8 yıl oldu hep azarlıyor hiç kimseyi istemiyor eve kendi tarafından bize de gelince gönlünce dağıtıyor ortalıgı istediğini yiyor
Başka kardeşin var mı annen baban gitmiyor mu annenle babana ne söylüyor
bir tane ablam var işte onlarıda çağırmıyor ki çok zar zor 5 ayda bir gidiyorlar mesafemiz 15 dakika uzakta
O zaman bir daha gitme bence belki enişte yüzündendir annen baban gidebiliyor mu ya da onlara gelme diyebiliyor mu
enişte hep gelin diyor bu yapıyor bir ara evine gittik sigara böregi yapmış bir tane daha istedim yok ya diye bağırdı mutfaga gittim bir borcam börek vardı içinde hep böyle yapıyor bize gelince iyi hoş hizmet ediyoruz çoçuklara ama ona gidince ebu cehile dönüşüyor evine kabul etmek istemiyor kaç kere dedik biliyor bunalımdayım gidecek hiç bir yerim yok sadece evdeyim bildiği halde kabul etmiyor günü vardı dedim beni de çağır kaç kere telefonda çoçugu diyecekti gün var diye ordan çoçugu susturdu çağırmadı inanki hep çoçuklarını gezdirdim neler aldım baktım
bana dua edin lütfen
Belkide ozamam enisteden kıskanıyor olabilir
yok yok önceden de böyleydi eve arkadaşlarım gelmişti kovdu göz işaretiyle gitsin bunlar diye neyse bidaha muhattap olmayacam kendisiyle
Yani ne bilim işte sen hiç gitme ablanın çocuğu var mı
YAZDIM YA :d VAR DİYE
Görmedim k bakma
ok
Başka bir arkadaşların yok mu sadece Ablam var git başka bir yerlere git gel senin yaş kaç
arkadaşım uzakta şehir dışı başka da yok
Koca memlekette bı arkadaşmi var
hep evdeyim sosyal ortamım yok ki bir arkadaşım buluşalım dedi bende tamam dedim ayarlayalım sonra ben yazdım watsaptan oda tamam haber etcem dedi etmedi bidaha da yazmam
Yaş kaç senin bı kaç bişi soracam TKP atsana
ne diyeceksin burdan sorsan
Ya hem muhabbet ederiz hem arkadaş oluruz hemde burada olmazki çok soracağım şeyler var hem bı arkadaşın olmuş olur ben gibi
Ona selam bike verme soguk davran gelince odandan çıkma ne hali varsa görsün çagırırsa da gitme hak etmiş burnu sürtsün biraz
o günde çok ağladım evine gidince mesala diyor ki yere su damlatma dolabı çoçugu acıyor ben arkasındayım bağırıyor niye açıyonuz diye saçını topla dökülmesin yani o kadar iyilik yaptım kendime acıyorum
Beni dinle bagını kes arama sorma gelince odandan çıkma bir şey isterse yapma
evet çıkmayacam odadan teşekkür ederim hep yumuşak davrandığım için saymıyor beni
Aynen doğru yaparsın
Ablam yeni evli falan mı
yok baya oldu uzun süre 7 8 sene
O zaman değişik yani hiç samimi değil ben olsam bi daha sormam bile
evet bidaha da gitmeyecem çağırsa bile ki zaten çağırmıyor kaç ay geçiyor aradan babam geçen sana da gelelim diyor seslenmiyor
Nasıl bir abla bu..
çoçuklarına felan çok baktık bize geliyor hizmet ediliyor ama bizi evine kabul etmiyor biliyor ne kadar canımın sıkıldıgını
Çok bencil bir insan o zaman sende çocuklarına bakma geldiği zaman umursama
tamam bende bundan sonra konuşmayacam fazla hatta hiç
Eski ablam